Elutasítva Don Pellegrini - Vigil

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Grippy

Újonc
2022. 10. 01.
49
25
LV karakter
David Millbourne
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Don Pellegrini >

Kitiltás időpontja:
<
2024. 08. 15. 12:12 >

Kitiltás időtartama:
<
Válaszod >

Admin neve, aki kitiltott:
<
örök >

A kitiltás indoka:
<
OOC kereskedés. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok, kb. 4 hónapja újra elkezdtem játszani a szerveren, mivel egyik haverom is elkezdett jástzani a szerveren. Kb.3 hónapja Vigil kibannolt mindkettőnket OOC kereskedés indokkal, a társamat nem véletlenül, mivel utána kiderült, hogy tényleg volt OOC kereskedése, de nekem közöm sem volt hozzá, még mindig nem tudom, hogy miért lettem bannolva, de valószínűsítem azért, mert egy kocsit odaadott nekem olcsón, mivel nem volt annyi pénzem akkor, hogy megvehettem volna tőle teljes áron és ő tudta, hogy régóta szerettem volna egy olyan kocsit venni és megbeszéltem vele IC, hogy hetente vagy nem is tudom mennyi időnként részletesen visszafizetem neki, (való életbe is nagyon régóta ismerjük egymást és ezért bízott meg bennem). Másra nem tudok gondolni, hogy miért kaphattam volna a bannt, de nem is értettem, hogy ennek mi köze lenne az OOC kereskedésnek. Vigil-el a ban után megbeszéltem, hogy TS-re menjek fel vele megbeszélni az esetet, de nem mentem fel, mert teljesen elment a játéktól így a kedvem, hogy egyedül felmenjek a szerverre és időm sem volt nagyon a vizsgáim miatt, de nem kifogásokat szeretnék keresni. TS-re is fel tudnék menni tisztázni, hogy mi hogy volt. Ezt azért írtam, mert tegnap felmentem volna végre TS-re tisztázni, de láttam, hogy Vigil már nem admin.>

Jhnny

-
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 832
2 884
LV karakter
barry.reynolds
Szia,

Akkor kellett volna tisztáznod magad Vigilnél, marad a kitiltás.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.