Dominique U Badrick jelentkezése a S.G.H. csapatába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

baadjaan

Újonc
Támogató
2019. 01. 18.
56
78
V4 karakter
Dominique U Badrick
LV karakter
-
V2 karakter
-
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Bangyán Ákos, májusban leszek 21 éves.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<<104984 játszott perccel rendelkezem jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata véleményem szerint az, hogy legelső sorban megkönnyítse az adminok feladatát a szerveren úgy, hogy ha egy adott játékosnak lenne egy kissebb kérdése amivel nincs tisztába azt megválaszolja, esetleg egy nagyobb ügynél értesítse az admint. Másodsorban az a feladata, hogy a kezdő játékosoknak segítsenek elmagyarázni dolgokat, hogy mit miért kell és miért nem kell csinálni, vagy esetlegesen úgymond körbevezetni a szerveren, elvinni olyan helyszínekre amik fontosak lehetnek számára a szerveren töltött idejében.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH tag lenni, mert ezzel is szeretném jobban a szerver közösségébe tudni magam, és azon kívűl, hogy most játszok, tudjak másoknak is segíteni, mert a mai napig van olyan, hogy dolgokat kell elmagyarázni egy kezdő vagy hosszú kihagyás után visszatért játékosnak. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Azért válasszatok engem, mert egy olyan ember vagyok aki szeret másokon segíteni még akkor is ha mindenki más letolja valamiért vagy elveszik a kedvét a játszástól, meggyőzném arról, hogy ne adja fel és tényleg szeressen meg játszni és ne adja fel az elején, mert ez egy tényleg olyan játék aminek a kezdete nehéz és egy kicsit be kell rázódni és meg kell érteni, hogy mi miért van. Még azt hoznám fel indokként magam mellet, hogy 100% - ig oda tudok állni bármilyen feladathoz és 100% - ban arra is koncentrálok. Mindig próbálom a maximumot nyújtani és általában sikerül is, ezeket az bizonyítja, hogy bármilyen frakcióban voltam mindig megvoltak elégedve velem. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A szerveren töltött teljes időmet rá tudom fordítani ami azt jelenti, hogy ilyen napi 6 óra körül.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Az eddigi szerver pályafutásom alatt, soha nem voltam bannolva.
https://kepkuldes.com/images/da1f7f776da13525f0e34c80f983b71a.png>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam már Jailben, de nagyon rég, amióta törölték a jaileket, azóta egyszer voltam, félreértésből.
https://kepkuldes.com/images/4edff780e9a52821638acdd8f0b2435b.png >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:
- Megbízható - itt arra gondolok, hogy a rám bízott feladat maximálisan ellesz végezve és ha elmondnak nekem bizalmas dolgokat, akkor részemről a diszkréció a minimum
- Csapatmunkás - ezt arra értem, hogy szeretek csapatban dolgozni és szeretem a társaságot és szeretem a problémákról másnak is kikérni a véleményét, hogy ő mégis, hogy cselekedne.
-Türelmes - ez alatt azt értem, hogy rendelkezem olyan szintű türelemmel, hogy ha egy adott játékos egyből nem ért meg valamit, akkor nem felmérgelődök és ott hagyom vagy ehhez hasonlók, hanem, hogy türelmesen elmagyarázom a dolgokat ha kell 10x is.

Negatív:
-Szókimondó - ez alatt csak annyit értek, hogy engem nem befolyásól mások véleménye, hanem bátran alkotok saját véleményt és ezt hangoztatom is.

-Nem felejtek - ide annyit írnék csak le, hogy ha jó vagy hozzám azt sem felejtem el, de ha rossz vagy hozzám azt sem felejtem el.

- Nem hagyom magam - ha isten őrizz vitába keveredek valakivel, akkor szertek annak a végére járni és nem szeretem félbe hagyni vagy azt sem szeretem, ha igazságtalanság történik és "valamit lekel nyelni.">>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Őszintén mondva ezen még nem gondolkodtam, hogy admin szeretnék-e lenni vagy sem. Mivel az első célom az, hogy SGH csapattag legyek, ez által tudnám ugyanúgy folytatni az RP-t a szerveren mint egy normális játékos. Nem szeretném egyenlőre megszakítani az elkezdett RP-met a szerveren és ezért nem is gondolkodtam azon, hogy admin legyek egyenlőre. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Legelső sorban azzal kezdeném neki a magyarázást, hogy ez a játék a való élet alapjára van felépítve, viszont egy kicsit jobban kitudod élni a fantáziádat és esetlegesen egy olyan karaktert is játszhatsz amit a való életben nem. Így ez lenne az első mondtaom egy új játékos fele.
Akkor azzal folytatnám, hogy elmagyaráznám a legfontosabb konzol parancsokat(/me /do), hogy melyiket mire is használjuk és miért. Ezután, mikor megértettem a játékossal az RP alapszabályait, elmondanám neki, hogy minden nem látható cselekvést és történést le kell RP-znünk, ez által tesszük hitelesebbé saját magunkat és ezek által fejezzük ki magunkat.
Továbbá elmagyaráznám neki a főbb dolgokat, hogy mit
ne csináljon ha elszeretné kerülni az adminok figyelmét és ha nem szeretné megpecsételni a jövőbeli karakterét, tehát vegye komolyan a játékot, persze a finom ízlés határit nem átlépve, mivel nem élet-halál kérdés semmi, csak ha már játszunk akkor úgy játszunk, hogy mindenkinek jó legyen.
Legutolsó sorban csak annyit mondanék egy új játékosnak, hogy egy másik életet tud felépíteni a játékban, tőle függ minden, sikereket tud elérni vagy akár a mélybe is tud zuhanni. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megírnám neki, hogy ezzel a jogosultsággal én nem rendelkezek és keressen fel egy adminisztrátort DE CSAK AKKOR HA a szerver hibájából történt a fix kérés oka és ha rendelkezik megfelelő képi bizonyítékkal, ellenkező esetben az adminisztrátor sem fog tudni segíteni és ténylegesen csak abban az esetben zavarja ha megvannak a megfelelő bizonyítékok.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Ha SGH tag lennék: Szia! Mivel nem vagyok adminisztrátor így ebben nem tudok segíteni, viszont ha van bizonyítékod (kép,log) arra, hogy úgy haltál meg, ami szabályellenes lenne akkor ez esetben keress fel egy adminisztrátort.
Ha admin lennék: Szia! Amennyiben a szerver szabályát megsértő módon halltál meg akkor kérlek küldj egy képet vagy logot, de ha IC ügy miatt haltál meg, tehát úgy, hogy semmi olyan dolog nem történt ami szabályellenes lenne akkor viszont nem tudok segíteni.>>

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.