Elutasítva Dominic Baker -> Jamie (Zolii)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

skLn

Újonc
2020. 09. 14.
14
46
V4 karakter
kenny.walker
LV karakter
dominic.baker
zoldlogo.png

Neved:
< Dominic Baker >

A ban időpontja:
< 2021-06-12 00:33:52 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Jamie (Zolii) >

A ban oka:
< OOC kereskedelem >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Teljes mértékben félreértés volt az egész. Történt ugyanis, hogy egyik barátommal játszottunk a szerveren, majd nekem hosszú időre le kellett tennem mindenféle videójátékot, így a SeeMTA-t is, ezért szóltam neki, hogy az közösen vitt farmok közül vigye majd az enyémet is addig odaadom a kocsimat, hogy tudjon szállítani állatokat. Eközben míg nem játszottam addig a barátom sok pénzre tett szert a farmozás által, amire felfigyelt akkoriban az említett adminisztrátor. Megnézte a vagyonát, majd azt látta, hogy átírtam neki a járművet. Ezt később próbáltuk volna megbeszélni csak nem volt rá időm, így sokáig húzódott a dolog. Egyébként a vagyona már bőven meghaladta a kért gépjármű értékét, sokszorosan is. Semmiféle OOC kereskedelem nem történg úgy gondolom hiszen nem kaptam semmi OOC juttatást azért, hogy én kölcsönadtam a járművemet neki arra az 1-2 hétre. Most végre úgy alakult hogy lett egy kis szabadidőm és nagyon szívesen játszanék a szerveren, de sajnos erre nincs lehetőségem emiatt a ban miatt. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.