B
BoweN
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Patriknak hívnak, 16 éves vagyok májusban töltöm a 17. életévemet. Lordennek szoktak általában becézni a társaim. Dom Tinsley nevet használom a szerveren. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 15566 perccel rendelkezem a szerveren. >>
Mi az SGH feladata?
<< Órákat azért mégsem, de kicsit röviden le lehet írni a jogköreit, illetve mivel foglalkozik egy adminsegéd. A nevéből alakulóan adminisztrátoroknak segít. Ennek jogkörei az újonc játékosok felkarolása, betanítása, és beilleszkedése a közösségben. Ez mellett apróbb kisebb ügyek elintézése, betanulás az adminisztrátor feladathoz. Egy adminisztrátor-segéd mindig tisztában kell lennie a szerver szabályzat teljes pontjával, hogy maximálisan tudja nyújtani kezdő játékosoknak a tapasztalatijait. Aki vállalja ezt a pozíciót, későbbiekben teljesítménye alapján számíthat az adminisztrátori munka ellátására is.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Őszinte leszek, jelenleg nem találok egy olyan szervert, ahol aktívan lehet játszani, és meghallgatják a véleményünket, amivel lehetőség van a szerver jövőjéről. Régóta követem a szerver munkásságát, és tiszteletben is tartom, hogy jó munkához idő kell. Alapjáraton értelmes vagyok, és nagyon sok problémát érdemes velem elintézni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Felesleges lenne sablon szövegeket irkálni, amit általában nem igaz. Ahol voltam eddig adminisztrátor, ott lehetőségem volt mindig új dolgot kitanulnom. Mindig szerettem csapat centrikus lenni, imádok csapatban dolgozni. Helyesírási, illetve beszédkészségem teljesen megfelel a magyar nyelvnek. Aktívnak mondhatom magam, amennyire az iskolai időm engedni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Mivel hamarosan gyakorlatom lesz, így naponta 4 órát tudnék aktívan teljesíteni a szerveren. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Jelenleg nem voltam még kitiltva a szerverről. | imgur.com/a/4rbRkC7 >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam. Leginkább frakció jump miatt, mivel nehéz volt számomra eldönteni melyik frakció az ideális. De hála istennek sikerült, és így nem lesz ilyen. | imgur.com/a/vbNQwBe >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Csapat centrikus, segítőkész, önálló. | Sokat beszélő, Néha türelmetlen, Ha sokat beszélek általában hadarok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Mindig is vonzott az adminisztrátori élet, így teljes mértékben szeretnék jelen lenni az adminisztrátor csapat listáján. Mint mindenki, én is szeretném a ranglétrát teljesíteni, és mindig is vonzott a segítségnyújtás. Önálló gondolkozással rendelkezem, saját magam is kiválóan tudom végezni a feladatom. Csapatmunkához teljesen jól tudok alkalmazkodni, és szeretek is csapatban dolgozni. Szabálytartó vagyok, olyanokról döntök, ami valós, és a szabályzatban benne van. Mindig is szerettem dolgozni együtt egy csapatban, és érettnek tartom magam jelenleg erre a feladatra. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsőkörben amennyiben letöltötte a játékot, akkor általánosan elmondanám neki, hogyan is lehet felcsatlakozni a szerverre, illetve az alapvető regisztrációkat. Megkérném tisztelettel, hogy menjen fel fórumra, és olvassa át az alapvető szerver, és egyéb platformi szabályzatokat. Amennyiben ez meg volt, és a regisztráció számára sikeres, akkor abban az esetben elmagyaráznám neki a különféle platformok működését. TeamSpeak3 használata, illetve a Discord, másodrészt a fórumot is. Ha ez megtörtént, akkor abban az esetben szót ejtenék a szerver stílusáról, azaz a Szerepjátékról. Mit tehet meg, illetve hogyan is kell használni az alapvető parancsokat. Ahhoz, hogy tudjon kommunikálni, ahhoz a 'T' - betű lenyomásával használhatja, amennyiben a szerveren kívül szeretne beszélni, abban az esetben a 'B' betű lenyomásával tudja használni. Elmondanám neki, mihez tartozik egy kezdő játékos, meddig kezdő játékos, és miben van prioritása. Mint például csekket nem kaphat, kirablások, és egyéb dolgok. Elmondanám neki, hogyan is kell megnyitni a 'inventoryd'- hogyan tudod azt használni. Elmondanám az alap widget rendszer működését, hogyan tudja kezelni a felületét, térkép megnyitását. Pár információt kapna a blippekről. Információt kapna arról, hogy hogyan tudja kiváltani a okiratait, illetve elkezdeni egy munkát. Szót ejetenék a frakciókról is, a legális, és az illegális oldalról, ahol kicsi játszott idő után, amennyiben megtapasztalta a szervert, hogyan is tud jelentkezni oda. Amennyiben az információkat megkapta, rá térnénk a szabályzati pontokra, RP szabályokra, és alapvető viselkedésről is. Megkapná a tulajdonos hivatalos YouTube oldalát, ahol tutorial videót kapna arról, hogy hogyan is működik a rendszer. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia! Sajnos jelenleg nincsen jogosultságom arra, hogy ilyen lehetőséget adjak neked. Amennyiben indokolt a kérésed, keresd fel egy nagyobb admint, aki biztosan fog neked segíteni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.
<< Szia! Nincsen a szabályzatban konkrétan megfogalmazva hányas szinttől lehet rabolni. Amennyiben LVL 4-es szint alatt vagy, abban az esetben panaszkönyvet tehetsz a SEE-GAME hivatalos fórum oldalán. Amennyiben LVL 4-es szint felett vagy, akkor teljesmértékben IC ügynek minősül a rablás. Szidással kapcsolatban, amennyiben OOC történt a szidalmazás, egy adminisztrátor társamnak szólok, viszont ha In-Game történt a szidás, abban az esetben sajnos nem tudok segíteni neked. >>