Dodge Polarával kapcsolatban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Sziasztok!

Nem is tudom már hogy melyik ötletnél, de felmerült, hogy a Dodge Polara nemigen népszerű a játékosok körében.. Miután ezt olvastam próbáltam én is kicsit nyitottabb szemmel járni a városban és tényleg, nem egy olyan autóról beszélünk ami minden sarkon megtalálható, pedig nem egy csúcskategóriát képvisel szerintem. Ebben a topic-ban igazából csak próbáltam összegyűjteni pár modot amik megállnák a helyüket a Polara helyén, ha tényleg arra kerülne a sor hogy le lesz váltva. Itt most nem még több európai 21. századi gépről lesz szó hanem olyanokról amik tényleg beleillenek a szerver stílusába és az emberek rp-jébe.

A lehető legkisebb méretű, de jó minőségű módokat kerestem és ezek lennének amik úgy gondolom megfelelőek:

Buick Riviera 72' Boattail

SA_Buick_Riviera___72_Boattail.jpg

Cadillac Eldorado Biarritz 78'

Eldorado_Biarritz_78.jpg

Cadillac Eldorado Biarritz 59' kabrió (talán ez illene a legjobban a szerverhez szerintem..)

1419426844_1419407043_1.jpg

Oldsmobile 442

Olds_442_v15.jpg

Mint mondtam ezek nem nagy modok (a legnagyobb is bájtokkal több csak 2mb-nál) és teljesen beleillenének a szerver hangulatába. Személy szerint én a kabrió Eldorado-nak örülnék a legjobban, nagyon benne van a feeling hogy le-fel cruise-ol vele az ember a strip-en..
Várom a véleményeket hogy ki mit gondol róluk, szerintem mindegyik jobb lenne mint a Polara ami már nem mai mod, ugye szerver kezdete óta bent van ha jól tudom. (bár ez nem ok arra hogy mindenképp le legyen váltva..)

wells

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
392
212
www.tiktok.com
LV karakter
Jaidyn Wells
Felesleges lecserélni szerintem, jó ez a polara. Még sheriff autó is van ilyen. ( El Quebrados ) ?

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
A második az rohadt jól néz ki, jöhetne szerintem.

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Nekem egyedül a második az ami bejön, de a polarát nem szivesen cserélném le. Feelinges kis kocsi és aki a kezdetek óta játszik LV-n az tudja hogy régen mennyi polara szaladgált az úton, nembeszélve a Sherriff és Taxiról :D

AAdam

Barangoló
2019. 01. 28.
81
121
Miskolc
V4 karakter
Martin Korlentino
LV karakter
Ayten Eris
A 78-84-es Eldorado Biarritz-et nagyon is támogatom, még akár a convertible verziója is bejöhetne, amit nagyon adnék! Szívesen látnám akármelyik SeeMTA szerveren a kocsit, de főként kábrióként.

• Tetszik
Reactions: Kissebik10

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Csak nyilván nem a polarára. Mint @Jesse is mondta, ezek mind 2 személyes kocsik. a polara meg 4.

• Tetszik
Reactions: Slim

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
Szerintem nem kell lecserélni. Régen taxiba csak azzal nyomattam. >)
Nagyon patent autó.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Predi és Scrim

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Ezek közül egyébként mindegyiknek van hátsó ülése, lehetne ugyan úgy megoldva mint a Dodge Challenger SRT8-nál, az is a premierre van módolva ami 4 ajtós.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.