Dodge Polara Rendőr PJ?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bandenek

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 12.
488
358
Palotás
V4 karakter
Brendon Blackwell
LV karakter
Davis Buck
zoldlogo.png

Neved:
< Zachary Carlise >

Az észrevétel időpontja:
< 2021.05.06 >

Kép:
< >

Részletes leírás:
< Vettem egy polarát amikor megnéztem a tuningjait láttam hogy a rendőrségi PJ-hoz hasonló PJ-t lehet rárakni szerintem civil ként nem kellene ilyet vagy hasonlót tudni ráraknom. >

Időpont:
< 2021.05.06>

Utoljára szerkesztve:

Bandenek

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 12.
488
358
Palotás
V4 karakter
Brendon Blackwell
LV karakter
Davis Buck
Nemrég volt polarám a hiba fent áll még most is illetve az escaladenál a taxi pj is elérhető.

• Tetszik
Reactions: Nomis

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 407
7 929
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
És rá is tudod venni vagy csak jelzi a lehetőséget? Mert nem igazán mindegy a dolog. Tudtommal a vontatónál is jelzi a paintjobokat a rendszer viszont nem tudod rá megvenni. Javítsatok ha tévedek.

Bandenek

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 12.
488
358
Palotás
V4 karakter
Brendon Blackwell
LV karakter
Davis Buck
És rá is tudod venni vagy csak jelzi a lehetőséget? Mert nem igazán mindegy a dolog. Tudtommal a vontatónál is jelzi a paintjobokat a rendszer viszont nem tudod rá megvenni. Javítsatok ha tévedek.
Az escaladera rá tudom venni a pjt. Viszont a polarát már sajnos nem tudom mert nincs a tulajdonomban ilyen autó.

Szatmári

Barangoló
2020. 09. 03.
116
139
20
V4 karakter
Norman Bertrand
LV karakter
Zaid Lewis
Rá tudod venni, de ha egy nagyobb admin meglássa azon nyomban leszedi szóval nem érdemes rátenni?

• Tetszik
Reactions: lorooolv

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 165
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új rendszerekkel és hibákkal (reméljük minél kevesebbel 😂) ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan hibát írtál le ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az topicokra sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Köszönjük, hogy észrevételeiddel segíted a SeeMTA fejlődését! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.