Dodge Demon-on ne látszódjon az SC

Woffi

Modern Verne
Támogató
2019. 10. 08.
1 227
1 469
🇭🇺
V4 karakter
emil.higinz
LV karakter
colt.pugh
Hello!
Szerintem a téma címéből is egyértelmű az ötletem. Őszintén nekem nagyon tetszik az SC hangja de szerintem eléggé bután néz ki a Demon-on. Ezért örülnék ha nem látszódna rajta és szerintem nem csak én vagyok ezzel így.
HSZ-ben szívesen várom a véleményeteket.
Köszi hogy elolvastad!

Körte

Fórum betyár
Modeller
v4
LV
2019. 01. 10.
1 057
6 530
21
Budapest
twitch.tv
V4 karakter
donny cline
LV karakter
avery campbell
V2 karakter
bruce iacocca
Ha van egy alapból supercharger-es autód, miért ne legyen még nagyobb?
Ott van pl. Westen Champlin aki rárakott egy kis szelíd superchargert a kocsira, vagy ott a másik fele, amikor valaki turbósít egy Demon -t.
Röviden a lényeg annyi, hogy ha valaki ilyen elvetemült tuningot rakna a kocsijába a szerveren, hadd tegye, ő kocsija. Akár Superchargert, akár turbót.
Az, hogy meg a gyári tuningnak supercharger hangja van e (mint valójában) az már egy másik téma, úgy gondolom. :)
Jelezném, fent leírt tuning elem nem kötelező.

v3rtasors

Barangoló
2020. 12. 16.
145
332
V4 karakter
Negan Wright
LV karakter
Negan Wright
vedd le az sc-t, sima venom hangra rakd be a sc hangjat es kesz
edit: az elozore a valaszom, 2 kulonbozo hang az scvel felszerelt es a sima 4 venom. csak sc felszereles utan tudod elerni a masodik hangot.
4 venom hang ;;; sc

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: zxgy

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 477
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség