Dodge Charger 2014 ---- Dode Charger 2021

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

RUNDOWN

Újonc
2020. 10. 21.
19
52
V4 karakter
Rondell Atkinson
LV karakter
Katherine Rod
Szerintem, a 2014-es Dodge Charger eléggé elavult kis mod, szépnek találom de egy mod frissités elkellene neki mint például ahogy a címben is le van írva egy Dodge Charger 2021-es mod.

2021_Dodge_Charger_Features_large_SXT.png

De viszont elképzelnék rá egy Scatpack variánst is.

c03fef7ed0c5cc228087e85cb70731edx.png

Padawan180

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 23.
301
683
V4 karakter
Nsubuga Nelson Obata
LV karakter
Mubarak Gyasi
V2 karakter
-
Szerintem nem feltetlen baj az hogy egyes tipusokbol nem mindig a legújabb van bent (mondjuk pont ez, vagy az f10, escalade). Igaz személyes preferencia de nekem ezek a vadiúj autok már amúgy sem tetszenek, meg a jelenlegi is “túl uj” az ízlésemnek. Pl a viperbol is jobban tetszett a régi, vagy a scuderia is jobban bejött mint a Pista. (Csak úgy ne járjon mint a polara konyorgom(ne legyen dodgebol BMW.))

RUNDOWN

Újonc
2020. 10. 21.
19
52
V4 karakter
Rondell Atkinson
LV karakter
Katherine Rod
Szerintem nem feltetlen baj az hogy egyes tipusokbol nem mindig a legújabb van bent (mondjuk pont ez, vagy az f10, escalade). Igaz személyes preferencia de nekem ezek a vadiúj autok már amúgy sem tetszenek, meg a jelenlegi is “túl uj” az ízlésemnek. Pl a viperbol is jobban tetszett a régi, vagy a scuderia is jobban bejött mint a Pista. (Csak úgy ne járjon mint a polara konyorgom(ne legyen dodgebol BMW.))
Ez tény hogy a régi modok is tökéletesek, tényleg nem kell mindenből a legújabb, viszont. Viszonlyag ritka kocsi ez a Charger 2014, PDnél lehet sokat látni igazából, ezért gondoltam hogy egy új mod jobb lenne rá. Mert nem minden nap látsz a szerón ilyen kocsit.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: 2B és Padawan180

hdhunx

Pötyögtető
Támogató
2020. 09. 25.
415
257
20
LV karakter
Howard McKenzie
Ez tény hogy a régi modok is tökéletesek, tényleg nem kell mindenből a legújabb, viszont. Viszonlyag ritka kocsi ez a Charger 2014, PDnél lehet sokat látni igazából, ezért gondoltam hogy egy új mod jobb lenne rá. Mert nem minden nap látsz a szerón ilyen kocsit.
akkor minden olyan autó amit nem minden nap látsz kapjon új modot? PL R8 se egy hétköznapi vagy mondjuk az 67-es shelby se az meg az alfa se akkor példának okáért kapjanak ezek is új modot?

RUNDOWN

Újonc
2020. 10. 21.
19
52
V4 karakter
Rondell Atkinson
LV karakter
Katherine Rod
akkor minden olyan autó amit nem minden nap látsz kapjon új modot? PL R8 se egy hétköznapi vagy mondjuk az 67-es shelby se az meg az alfa se akkor példának okáért kapjanak ezek is új modot?
Ez egy fair komment és nem is tudok belekötni. Csak simán jobban nézne ki a 2021-es a szerveren mint a 2014-es fajta.

• Imádom
Reactions: 2B

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 828
5 618
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington

- Új Charger. ( LV )

* Több féle Rendvédelmi variáns és több civil jármű variáns is elérhető rá.

* Modernebb - újabb model.

* Egyedi indexxel rendelkezik.

* Egyedi lámpa is elérhető rá.

* See Customs tuningműhelyben egyedi paintjobot is lehet rá készíteni!

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: keszpenz és Snoopi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.