Dodge Charge Index,Console Hiba.

Tomika7691

Újonc
2023. 02. 11.
49
15
Erdély.
V4 karakter
Giovanni Collins
LV karakter
Sophia Collins
V2 karakter
Derek Robinson
DEVv4.png

Neved:
< Sophia Collins >

Az észrevétel időpontja:
< 2025.01.05. >

Kép, videó, log:
< Log: https://pastebin.com/AXn8jtZB >

Részletes leírás:
< Sziasztok! A Dodge Charger-nek egyedi indexje van és amikor használom azt ilyen hibaüzeneteket dob fel a Console (lásd log) valaki tud segíteni ez ügyben? >

Egyéb megjegyzés:
< - >

szab

Veterán
See Game Helpdesk
LV
2019. 01. 10.
2 596
9 545
22
LV karakter
Callum Burks
Szia. Próbálkoztál már azzal, hogy az adott fájlt kitörlöd? Így amikor fellépsz a szerverre, lefogja tölteni újra és lehetséges, hogy ez segít rajta.
Ha pedig ez nem segít, akkor még azt tudom javasolni, kérj meg egy ismerősöd, akinek rendesen működik, hogy küldje át neked a mappa tartalmát (mert nagy valószínűséggel nem töltődnek le neked ezek a fájlok normálisan). Miután megkaptad a mappát, másold be őket a megfelelő helyre (C:\SeeMTA\mods\deathmatch\resources\v4_speedo), és indítsd újra a játékot.

JhonWarlon

Barangoló
2022. 02. 10.
101
230
21
V4 karakter
John Warlon
LV karakter
Jhon Warlon
Szia. Próbálkoztál már azzal, hogy az adott fájlt kitörlöd? Így amikor fellépsz a szerverre, lefogja tölteni újra és lehetséges, hogy ez segít rajta.
Ha pedig ez nem segít, akkor még azt tudom javasolni, kérj meg egy ismerősöd, akinek rendesen működik, hogy küldje át neked a mappa tartalmát (mert nagy valószínűséggel nem töltődnek le neked ezek a fájlok normálisan). Miután megkaptad a mappát, másold be őket a megfelelő helyre (C:\SeeMTA\mods\deathmatch\resources\v4_speedo), és indítsd újra a játékot.
Szerintem szerver oldali bug van. C8, GT63-nál is ugyan ez a jelenség van. Ha indexelsz nincs hangja, csak villog és floodolja a konzolt is. Ezek szerint akkor már 3 kocsinál is ez a jelenség van. Mást is beültettem C8-ba, nála is ez van. Meg a többi C8 tulajnál is.

• Imádom
Reactions: Tomika7691

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Sima V4-en Camrynél/Range Rovernél jött elő ez a probléma többeknek, ami pontosan ugyanezt a 14.waw-ot használja. Ott segített az, ha elkérték a filet valakitől, akinek működik és lecserélték rá a meglévőt.

Edit: privátban szívesen elküldöm az enyém, nekem jól működik, csak ide nem akarom kiposztolni, mert valószínűleg törölve lenne a felhasználók védelme érdekében, hisz bármi lehet egy nyilvánosan közzétett fileban, nem lehet leellenőrizni, nem vírus-e.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Tomika7691

Tomika7691

Újonc
2023. 02. 11.
49
15
Erdély.
V4 karakter
Giovanni Collins
LV karakter
Sophia Collins
V2 karakter
Derek Robinson
Sima V4-en Camrynél/Range Rovernél jött elő ez a probléma többeknek, ami pontosan ugyanezt a 14.waw-ot használja. Ott segített az, ha elkérték a filet valakitől, akinek működik és lecserélték rá a meglévőt.

Edit: privátban szívesen elküldöm az enyém, nekem jól működik, csak ide nem akarom kiposztolni, mert valószínűleg törölve lenne a felhasználók védelme érdekében, hisz bármi lehet egy nyilvánosan közzétett fileban, nem lehet leellenőrizni, nem vírus-e.
Helló,akkor esetleg privátban azt az 1 mappát elküldenéd légyszíves?!