Dmitrij Pashenko - Benett

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 10.
57
71
28
Budapest
LV karakter
Dmitrij Pashenko
zoldlogo.png

Neved:
< Dmitrij Pashenko >

A ban időpontja:
< 02.24 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Benett >

A ban oka:
< Frakció Itemek leadása >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Egyáltalán nem értem miért kell bannolni és miért nem lehet adni rohadt nagy jailt(amit úgyse ülne le az ember), mint bármilyen más esetben. Nem fogok TS-n órákat arra várni, hogy valaki behúzzon, így meg még csak a szerverre se tudok felmenni, hogy intézkedjek. Teljesen unfair a dolog, mert a frakció facebook chatba is benne voltam, ahonnan csak úgy kibasztak és más ismerősön keresztül tudom, hogy betageltek és írták hogy adjam majd le a cuccaim. Nem mellesleg be se voltam dutyzva(megint csak senki nem kérdezte meg a chaten), max a jelvény van nálam amiért meg bant kapok ha visszaélek vele. Semmibe nem tartott volna várni mondjuk egy hetet azok után hogy hónapok óta bent voltam a frakcióba és inaktívabb lettem az utóbbi pár hétben. Én értem, hogy a leaderek nem tudják kézben tartani a frakciót és több sebből is vérzik, de attól még lehetne gondolkodni. Örülnék ha feloldana valaki és jailt adna helyette, hogy el tudjam intézni a szerveren, mert nekem erre nincs időm. Kabaré. >

Reactions:Akeem Braylon and Andre_Young
Like
Report

Ehhez a témához nem tudsz hozzászólni, mivel le van zárva.
Megosztás:
FacebookTwitterGoogle+RedditPinterestTumblrWhatsAppEmail

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Fazi és Bakos

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 669
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Szeva, ez van előírva, hogy ilyen esetben ki kell tiltsalak a szerverről az itemek miatt.
Írj rám egy üzenet akár fórumon, vagy keress meg ts-en az egyeztetés miatt.
Illetve hidd el ha jailt is adunk, van olyan aki leüli azt is.

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 669
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Válasz nem érkezett már egy ideje. Továbbiakban keress fel ts-en vagy fórumon privát üzenet formájában.
Zárom, helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Jhnny
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.