Dízel kocsik és azok kormolása

Titee

Looking for something, temeravtena!
Támogató
2019. 01. 10.
152
436
24
Szigetszentmiklós
www.instagram.com
V4 karakter
Rauf Klicsko
LV karakter
Rauf Klicsko
V2 karakter
Rauf Klicsko
Sziasztok, nem tudom hogy vagytok vele, de némelyik kocsinál elég illúzió romboló az a korom mennyiség ami ki jön belőle…
Tehát egy 7es golf ne kormoljon már annyira, ha dízel, mint egy öreg 1.9 1z elutott adagoloval.
Avagy kormolhat, csak ne mindegyik.
Simán el tudnám képzelni azt, egy extra tuning opciónak a kormolást: kormoljon/ne kormoljon és esetleg azt is hogy mennyire, alapjáraton kormoljon-e stb...

+1
További extraként a kormolás mellett akár lehetne pops and bangs is.

agoston

yvl
2020. 09. 15.
472
3 848
V4 karakter
Vivienne Holloway
hello, jó látni hogy nem csak engem zavar.......
tekintettel az eus meg úgy minden szabályozásra konkrétan már nem is füstölnek a dízel kocsik szóval egyik kocsinál sem tartom relevánsnak az ilyne mértékű füstöt
mellesleg engem nagyon zavar hogy alapjáraton is úgy kormol a kocsi mintha dobálnák lapáttal a szenet a motorba
nagyon jó lenne ennél is ha ki lehetne kapcsolni hogy lássa az ember, szerintem ez nem megszokás kérdése, engem zavar

LeslieG

Zöldfülű
2019. 01. 10.
162
246
Sopron
V4 karakter
Syrio H Ghar
LV karakter
Michael D McKagan
V2 karakter
Erick D Shane
Fiatalabb autóknál ezt tényleg jó lenne megcsinálni, hogy alapvetően ne kormoljon, esetleg plusz lehetőségként olyat behozni, hogy a diagnosztikai állomásnál lehessen kiírni a dpf-et, na és akkor kezdjen kormolni. Nyílván most legyenek megcsinálva a hibajavítások, de a jövőben ezt jó lenne.

agoston

yvl
2020. 09. 15.
472
3 848
V4 karakter
Vivienne Holloway
szerintem a legjobb az lenne ha akár csak magunknál ki lehetne kapcsolni, semmit nem vesz el a játékélményből

Padawan180

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 23.
302
685
V4 karakter
Nsubuga Nelson Obata
LV karakter
Mubarak Gyasi
V2 karakter
-
Akar a kocsiban levő km-hez is lehetne kotni, de szerintem ez egy elegge kis problema. Illuziorombolo az oké, de egyutt lehet élni vele

ÁdámP

Újonc
Támogató
2019. 01. 13.
72
42
Lajosmizse
www.instagram.com
V4 karakter
Tyler Stewart
LV karakter
Lana Paul
V2 karakter
Loth Adam
Engem még az zavar, hogy tuning szempontjából ugyan az a diesel és a benzin a szerveren. Kezdjük ott, hogy turbó hang teljesen más irl és a csattogás is, de itt ugyan az. Vagy csak én merülök el ilyen részletekben? ;D

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
460
1 204
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Szerintem alapból úgy lehetne megoldani ezt, hogy a régebbi autók amik dieselek alapból kormolnának, de csak picit amikor elindulsz vele, és lenne tuning lehetőség, amivel dementort lehet belőlük csinálni.

Eric

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
347
1 074
25
Beacon Hill🌄
V4 karakter
Eric Zawadzki
Engem még az zavar, hogy tuning szempontjából ugyan az a diesel és a benzin a szerveren. Kezdjük ott, hogy turbó hang teljesen más irl és a csattogás is, de itt ugyan az. Vagy csak én merülök el ilyen részletekben? ;D
Vegyél egyedi turbót meg ecu-t, aztán olyanra csinálod amilyenre szeretnéd.