Sziasztok. Egy ideje kivagyok valamiért (fogalmam sincs miért) tiltva a discord szerverről. Annó smaragd VIP.-et akartam aktiválni és csodálkoztam hogy nem találom a szervereim között.
Itt van két kép hogy ténylegesen bannolva vagyok:
Én egy olyan gif miatt lettem felfüggesztve egy hétre, amely semmilyen szabályba nem ütközik illetve nem sértő, egy olyan gif miatt, amelyet VIP részlegbe küldtem, küldve mert mindenki más is szokott küldeni, így értelemszerűen a felfüggesztést teljes mértékben értelmetlennek gondolom mondván egy ismeretlen admin akart engem ezzel a megmozdulással megszivatni, egy olyan játékost, aki két hetente több tíz ezreket költ a játékra.
Itt fórumon a pk is egy vicc volt mert a játék szerveren admin nem tudott foglalkozni az icc ügyemmel mondván írjak topicot, írtam, bíráló admin privátban írta hogy a játékban keressem fel a személyt akire a panaszt tettem mert full icc az egész ügy, kérdezem én, hogy mi ebben a logika?
Lassan esküszöm ott fogunk tartani, hogy a PP -vel kereskedő játékosokat addig szivatják ameddig meg nem gondolják magukat és többet nem költenek a játékra ezáltal Thommast és a vezetőséget vagy kiket támogatva anyagilag.