IG és Fórum név:
~ IG név: Dr. Robert Sauerbruch ~ Fórum név: Dino. ~
Mióta játszol a szerveren? | Fórumot mikor kezdted el használni?
~ 2018 Júliúsában regisztráltam a szerverre ~ 2019-ben szinte az új fórum létrejöttekor regisztráltam. ~
Miért szeretnél globális moderátor lenni?
~ Szeretek segíteni az embereknek, ahogyan ezt közel 4 hónap adminkodással és 2 hónap SGH-val be is bizonyítottam. Szeretném az SGS szerverére regisztráló játékosok jelentkezését bírálni, ezzel elősegíteni és meggyorsítani a fórum használatukat. Ezután pedig szívesen segítenék nekik abban, hogy mit és hogyan kell használni a fórumon. ~
Miért pont téged válasszunk?
~ Elég sokat aktívkodom a fórumon, mint frakció leader, illetve elég sok fórumos jelentést szoktam olvasgatni. Illegális frakciók topicjait is szoktam olvasgatni néha, valamint a folyamatosan vezetett karakter leírásokat is szokásom olvasgatni. Segítőkész vagyok, ha a helyzet megköveteli komolyan kezelem magamat és a türelmemet. ~
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
~ Naponta átlagosan 2-3 órát töltök a fórumon, minden nap megnézem, hogy érkezett-e jelentkezés a frakcióba, ahol leaderi tevékenységet folytatok, valamint amikor szükséges rendőrségi jelentéseket adok le. Természetesen, ha szükséges a leendő feladataim elvégzése miatt, többet is tudok foglalkozni a fórummal. ~
Mutasd be a referenciáidat.
~ Fórumon rendelkezem az OMSZ topicban egy topic moderátorral, valamint régebben adminként is segítettem a Fórum moderátorok feladatát (Értem ez alatt azt pl. ha elbíráltam egy UB-t, akkor elhelyeztem magamnak a topicot.) Tavaly áprilisban beajánlottak SGH Tag-nak. Közel 2 hónapig SGH-ként tevékenykedtem és elősegítettem az adminiszitrátorok munkáját azzal, hogy a kisebb kérdésekre választ adtam. Ezután sikerült felvételt nyernem Admininisztrátornak, amit közel 4.5 hónapig csináltam. Adminiszitrátori munkáim közben foglalkoztam a frakcióval is, amiben benne maradhattam, hála a Főleaderemnek. Természetesen segítettem ahol tudtam, pl. a frakción belüli kisebb elintézendő adminügyeket és egyéb geteléseket. ~
Rendelkezel TeamSpeak3-al?
~ Természetesen rendelkezem TeamSpeak3-al és mikrofonnal is. ~
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
~ Először is körbevezetném a fórumon, megmutatnám neki a főbb dolgokat. (Fórum szabályzat, Szerver szabályzat, Szerverrel kapcsolatos leírások) Aztán elmagyaráznám neki, hogyan kell topicot létrehozni és szerkeszteni, illetve mit és hogyan tud formázni. ~
Ismeretséged a csapaton belül?
~ Régóta ismerem Bencét, Teknőst és Morthyt. Beszéltem már párszor Ölembével is, illetve nem olyan régóta beszéltem elég sokat Carl-al is. ~
Mesélj magadról, minimum 10 mondatban.
~ Sziasztok! Nagy Lóránt Gábor vagyok 15 éves, márciusban töltöm be a 16.-ot életévemet, ami remélem nem okoz próblémát. Szekszárdon a Tolna megyei SZC Ady Endre Technikum és Kollégiumban vagyok a 10. évfolyamon. Gépjármű Mehatronikai Technikusnak tanulok, amit körülbelül 5-6 éves korom óta elterveztem. Mostanában elég sokszor lett covidos az osztályomban így volt alkalmam sokat itthon lenni, ami alatt szereztem egy kevés gyakorlatot a közeli autószerelő műhelyben. Elég jó átlaggal rendelkezem az iskolában, ami remélem a későbbiekben hasznomra lesz. A 10. év végén túl kell majd esnem egy Ágazati Alapvizsgán, amiről azt halottam, hogy nem könnyű dolog. Pár hónapja elkezdtem itthon edzeni, illetve szénhidrát csökkentett dolgokat enni, annak érdekében, hogy a túlsúlyomat csökkentsem. Ezen kívül elég sokat szoktam a számítógép előtt ülni, hiszen elég sok ismerősöm van, akivel tudok játszani vagy akár zenét hallgatni esetleg szimplán beszélgetni. Körülbelül egy éve, mikor visszatértem a szerverre egy hosszabb idő után elhatároztam, hogy komolyabb ember leszek, hiszen régebben csináltam elég sok hülyeséget. 2021.02.09.-én visszatértem egy régebbi frakciómba az Országos Mentőszolgálatba, ahol is elég szép teljesítményt nyújtottam, amit közel fél év után, meg is köszöntek nekem és megjutalmaztak egy Frakció leaderrel. Azóta pedig másodlagos frakciókat is próbáltam ki, ami leginkább a rendvédelem volt. Jelenleg a Rendőrségben tevékenykedem Főtörzsőrmesterként és viszonylag aktívan teljesítek. ~
Utoljára szerkesztve: