Dimitri Rasaclov-Jelentkézési lap-Nemzeti Adó és Vámhivatal

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

David Meyer

Újonc
2020. 12. 25.
1
0
V2 karakter
Dimitri Rasaclov
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC rész

[#1] Mi a neved?
~ Dávid Roland ~

[#2] Hány éves vagy?
~ 20 ~

[#3] Játszott perceid száma?
~ 900 ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ http://kepkezelo.com/images/tw90c9reqiuy2ky2fk5z.jpeg ~

[#5] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ http://kepkezelo.com/images/tw90c9reqiuy2ky2fk5z.jpeg ~

[#6] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék a frakció tagja lenni, mert egy hozzám illő szerveren belüli munkával lenne célom a magam és mások szórakoztatott/szórakozási faktoruk bővítése és vagy kitöltése.~

[#7] Miért téged válasszunk?
~ Azért gondolom, hogy a felvételem helyes döntés lenne, mivel már magát az Rp-t 4-5 éve kezdtem, kissé más a gondolkodásom mint a korombelieknek, ezért annyira nem is csipáznak. Ha szerepjátékról van szó nagyon bele tudom magam élni, tehát be is tartom azokat a szabályokat amiket előírtak a játékhoz.~

[#8] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Ezen a szerveren nem. ~

[#9] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ 4-5 óra hossza, sulitól is függ. ~

[#10] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Mindig jó kedvű vagyok, nehezen lehet ezt befolyásolni, de azonban van amikor elég könnyedén felkapom a vizet. Végtelenül őszinte vagyok és ez egy ok amiért is nem szívlelnek az emberek annyira, de ezt nem is bánom, mert inkább legyek igaz mint hazug, mert hazudni mindenki tud. A szakmámban nagyon jó vagyok, tanulmányaim is azt mutatják, hogy jó úton haladok a jövőm építése felé. Készséges vagyok az emberekkel, mindent meghallgatok mindenki nézőpontját, es majd csak azután alkotok véleményt. Sosem ítélem meg a könyvet a borító alapján.

Nehezen viselem az elutasítást, de megbirkózom vele. ~

II. PARAGRAFUS

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Dimitri Rasaclov~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1992.11.19

~

[#3] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ http://kepkezelo.com/images/2gsxmoxv8kks7foi6kwx.jpeg

[#4] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Szerintem a pénz és vagyonok helyes hol létének rendben tartásával foglalkozó rendvédelmi szerv. Azonban határvédelem és mindenféle pénz forgalmi es bűncselekmény megakadályozásával kapcsolatos ügyekkel is foglalkoznak. ~

[#5] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ Büntető eljárások indítása. San Fiero nyugalmának megőrzése és rendjének fent tartása. Illegális határátkelők elfogása. Pénzügyek rendben tartása.~

[#6] Előző munkahelyei?
~ Banyász és buszsofőr. ~

[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nem. ~

[#8] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~Felszólítással félreállíttatnám a gépjárművezetőt.

Megkérném állítsa le a motort. Kiszállnék és odasétálnék az illetőhöz. Bemutatkoznék ki vagyok mit csinálok és tájékoztatnám, hogy miért is állítottam félre. Majdan az iratokat elkérném, ellenőrizném, és az autót is körbe vizsgálnám, majd belül is átnézném, hogy megvan a kötelező felszereltség es, hogy esetleg találok e valami olyat ami nem legálisan van a személynél. Ha minden rendben van akkor elengedem megköszönöm a türelmét és elnézést kérek a zavarásért. Azonban ha nincs minden rendben akár el is szállíttathatom illetve bírságot is szabhatok ki. ~

[#9] Miért pont önt válasszuk?
~ Úgy gondolom azért lennék megfelelő erre a feladatkörre, mert példanélküli a szorgalmam és alázatom plusz a tisztelet tudóságom is a helyén van. Hű vagyok a Munkáltatómhoz és a munkámhoz. Elfogulatlanul járok el az ügyekben, sosem ítélem meg a könyvet a borítójáról. Fizikai tűrőképességem is nagy határokat ismer.~

[#10] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~Saját magam megóvása, a társam es vagy civil polgár társasaim testi épsége érdekében.Soha nem használható magáncélra. ~

[#11] Önéletrajz: (180 szó)
~Név: Dimitri Rasaclov

Anyja neve: Inez Rasaclov
Születési hely, idő: Los Payadas: 1992.11.19
Tanulmányok: Los Payadas-i Rendészeti közép es főiskola.
Jogosítvány: B kategória
Magasság: 186cm
Súly: 85kg
Elérhetőségek: -Los Santos Csavar utca 19
- Tel.: 371806
-E-mail: adaviroland2000@gmail.com
Nyelv: Magyar, Angol, Orosz

~

Utoljára szerkesztve:

JackV2

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
359
52
LV karakter
Eddie D Brewster
V2 karakter
Amiyah Vermillion
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Dimitri Rasaclov!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé benyújtott jelentkezési lapját átolvastuk!

Az Ön jelentkezése elfogadásra került.

Kérjük, hogy Kedd 17:00-kor jelenjen meg a Nemzeti Adó-és Vámhivatal portája előtt.((TeamSpeak 3 - Leader váró))

Tisztelettel:

Lola Mawyd

Vezrérezredes

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.