- 2019. 02. 27.
- 36
- 44
- 20
- V4 karakter
- Connor Mack
- LV karakter
- Cass Jasper
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
✉ penzugyorpanasz@nav.hu
Név:
<< Dijon Hysaj >>
Lakcím (értesítési cím):
<< San Fierro >>
Születési hely,idő:
<< Vaqarr, Tirana, Albánia / 1990.05.16 >>
Telefonszám:
<< +38-76-642-1331 >>
E-mail cím:
<< d.hysaj@seemail.com >>
Pénzügyőr neve:
<< Nils Fritjof >>
jelvényszáma:
<< Sajnos elfelejtettem. A kollegája, Campbell Törzsőrmester, aki ott volt annak 1197. >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< San Fierro, autópálya >>
Bizonyíték:
<< https://pastebin.com/fkd4xdqW ((videót nem sikerült, NVIDIA shareplay megbolondult, de a logban látszódik hogy a kérdés után eltelik 3 perc, majd csak akkor gyújtom be a kocsit))>>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Büntetéssel nincs ellenvetésem viszont nem éppen szakmailag viselkedett. Feltettem egy kérdést, hogy pontosan mi is volt a probléma, hogy tanuljak az esetből. Amit úgy vélem kötelező lett volna elmondania hogy mit vétettem, de ő erre csak annyit mondott hogy "Egy pillanat és mondom is." majd elhajtott a kedves kollegáival együtt. >>
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
✉ penzugyorpanasz@nav.hu
Név:
<< Dijon Hysaj >>
Lakcím (értesítési cím):
<< San Fierro >>
Születési hely,idő:
<< Vaqarr, Tirana, Albánia / 1990.05.16 >>
Telefonszám:
<< +38-76-642-1331 >>
E-mail cím:
<< d.hysaj@seemail.com >>
Pénzügyőr neve:
<< Nils Fritjof >>
jelvényszáma:
<< Sajnos elfelejtettem. A kollegája, Campbell Törzsőrmester, aki ott volt annak 1197. >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< San Fierro, autópálya >>
Bizonyíték:
<< https://pastebin.com/fkd4xdqW ((videót nem sikerült, NVIDIA shareplay megbolondult, de a logban látszódik hogy a kérdés után eltelik 3 perc, majd csak akkor gyújtom be a kocsit))>>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Büntetéssel nincs ellenvetésem viszont nem éppen szakmailag viselkedett. Feltettem egy kérdést, hogy pontosan mi is volt a probléma, hogy tanuljak az esetből. Amit úgy vélem kötelező lett volna elmondania hogy mit vétettem, de ő erre csak annyit mondott hogy "Egy pillanat és mondom is." majd elhajtott a kedves kollegáival együtt. >>
Aláírás:
<< Dijon Hysaj >>
<< Dijon Hysaj >>