Diego Paul jelentkezési formanyomtatvány

2021. 06. 10.
2
1
V4 karakter
Diego paul
LV karakter
felix Paul
bmslogo.png

JELENTKEZÉSI formanyomtatvány

~ Out of Character ~

> Hogy hívnak?
- Balázs
>
Hány éves vagy?
- 15
>
Account ID-d?
- 208500
>
Jelenlegi játszott perced?
- 5702
>
Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív?
- Este és délután,de hétvégente változó
>
Online töltött óráidból mennyit tudnál szerelésre fordítani?
1-2 órát de ez is változó
>
OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek)
- > Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka?
- Még a szerveren nem voltam frakcióba.Viszont más szervereken már megjártam minden frakciót köztük volt szerelő is,és vagy idő hiány végett távoztam
>
Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal?
- igen az összessel.
>
Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb..
- Balázsnak hivnak 15 éves vagyok. 9 éve sportolok azon belül focizok,szeretek számitógépezni,ezért is tanulok Informatikusnak, általába lolozok vagy mtazok.Mtazni lassan 4 éve kezdtem és elég sok szép emléket és barátokat szereztem már vele.

~ In Character ~

> Jelentkező neve?
- Diego Paul
>
Jelentkező születési helye, ideje?
- 2001.08.31.Los Santos Medical center
>
Korábbi munkahelye(i)?
- Futár
>
Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki!
- Én szerintem azert lennék alkalmas a feladatra mert fegyelmezetten és pontosan tudnám végezni a munkám és ez mellett még értek is az autókhoz eléggé,kis korom óta foglalkoztatnak.
>
Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik a belépéshez szükséges összeggel?
- igen
>
Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.)
- Diego Paul a becsületes nevem. 23 éves vagyok,186 cm magas és 88 kg. Los Santosba jártam suliba ahol sikeresen leéretségiztem.Ami után sikeresen letettem a jogositványt.Ezek után elkezdtem dolgozni amiből egy kis idő után megbirtam venni életem első autóját.Először Futárként kezdtem de úgy döntöttem hogy ideje lenne valami fejlődés.És mivel Édesapukám is autószerelő volt ezért úgy döntöttem hogy a nyomdokaiba szeretnék lépni,szeretném büszkévé tenni.Kis korom óta érdekeltek az autók nem csak vezetni hanem szerelni is imádom őket.Fiatal koromba mindig otthon magamnak szerelgettem a motoromat és a biciklimet,persze apukám segitségével.Mindig sokat segitettem apukámnak a ház körül és ebből lett rengetek tapasztalatom a dolgokkal kapcsolatba.Már egy ideje egyedülálló vagyok de nem is szeretnék magam mellé senkit egyenlőre még van időm rá.Jelenleg magammal szeretnék foglalkozni,már lassan fél éve lejárok edzeni az edzőterembe,és elkezdtem egészségesen táplálkozni.
>
Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése?

- 30 perc

Utoljára szerkesztve: