- 2021. 01. 18.
- 13
- 1
- V4 karakter
- nincs
- LV karakter
- Diego Parker
- V2 karakter
- nincs

Neved:
< Válaszod helye >
A ban időpontja:
< 2021-01-18 19:24:12 >
A ban időtartama:
< Egy hónap. >
Neve, aki bannolt:
< TheSzotyii, viszont Cage kérte a bant. >
A ban oka:
< RP alóli kilépés. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nos hát, egy hete írtam egy UB kérelmet, ami való igaz elég korai volt akkor... Ezalatt az egy hét alatt elolvastam a szabályzat jelen esetben rám ható részét, és tényleg le van írva, hogy súlyos büntetés jár érte, ennek ellenére én arra kérlek téged Cage, hogy had kapjak egy Unbannt, mivel hírtelen felindultságból léptem ki, nem vagyok tapasztalt a szerveren és innentől több ilyen eset nem fog velem előfordulni, mivel eléggé beleéltem magam a játékba,és meg kell mondjam hiányzik..Köszi,hogy végig olvastad. >
< Válaszod helye >
A ban időpontja:
< 2021-01-18 19:24:12 >
A ban időtartama:
< Egy hónap. >
Neve, aki bannolt:
< TheSzotyii, viszont Cage kérte a bant. >
A ban oka:
< RP alóli kilépés. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nos hát, egy hete írtam egy UB kérelmet, ami való igaz elég korai volt akkor... Ezalatt az egy hét alatt elolvastam a szabályzat jelen esetben rám ható részét, és tényleg le van írva, hogy súlyos büntetés jár érte, ennek ellenére én arra kérlek téged Cage, hogy had kapjak egy Unbannt, mivel hírtelen felindultságból léptem ki, nem vagyok tapasztalt a szerveren és innentől több ilyen eset nem fog velem előfordulni, mivel eléggé beleéltem magam a játékba,és meg kell mondjam hiányzik..Köszi,hogy végig olvastad. >