Elutasítva Diego Parker-Cage

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Diego Parker

Újonc
2021. 01. 18.
13
1
V4 karakter
nincs
LV karakter
Diego Parker
V2 karakter
nincs
zoldlogo.png

Neved:
< Diego Parker >

A ban időpontja:
<
2021-01-18 19:24:12

>

A ban időtartama:
< 1 hónap >

Neve, aki bannolt:
< TheSzotyii >

A ban oka:
< Rp aloli kilépés. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok, én itt viszonylag egy új játékos vagyok a magam pár száz percével, Nagykereztem jelenleg a szerveren, viszont a mai napon kettőször is kiszedtek a rend őrei (tudom IC ügy) de mivel 3-4 napja kezdtem a szervert, jogsim nem volt az első alkalommal, amikor 45 percet kaptam RUM miatt. (Ilyenkor elveszik a telefonod ugye, mivel kocsim sem volt) Elfogyott minden pénzem,ezért úgy gondoltam összeszedem a jogsira valót, megyek vissza telepre és ismét kiszed a rendőr, megpróbáltam elmenekülni (Munkajárművel való menekülés) , nem sikerült, és azt a döntést hoztam, hogy kilépek, mivel ha megticketelnek elég nagy minuszba lennék.. És amiért szeretném az UB-t: Szerintem nonszensz, hogy egy kezdő játékost (én azthiszem lvl3 vagy lvl4 vagyok) Állandóan leállitanak amikor munkajárművel vagyok, igy számomra nem élvezhető a játék mivel egy kisebb összeget sem tudtam összeszedni anélkül, hogy ne állitsanak meg, Az 1 hónap bannt soknak tartom ennek ismeretében , ezért azt kérném, hogy AdminJail formájában kapjam a büntetést. Köszi, hogy elolvastátok idáig. >

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: sn0wLV
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.