Diego Howell panasza --> Adam Reyes, Luis Ray [KriSu]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

M3rk22

Barangoló
2023. 08. 26.
101
107
Nyíregyháza
V4 karakter
Nolan Jackwell
LV karakter
Rowan Powell
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Diego Howell >

Panaszra tett játékos neve:
<
Adam Reyes,Luis Ray >

Panasz oka:
<
2024.08.06 megállítottak hogy 3 napos körözés van az autón. Miközben 2 napja járkálok az autóval és senki meg nem állít!
Kérdeztem OOC kirakta ki a körözést azt mondták hogy már ki törölték, miközben ha jól tudom ilyeneket ki sem lehet törölni. Luis Ray -nak volt egy kis OOC stílusa is. KB.. 3x-4x mentem el melettük rengeteg egység melett senki meg sem állított, majd random utánnam jöttek. Ha körözés van rajta vagy volt eddig miért nem üldöztek vagy valami? Nemtudok ilyenről.. hogy valaki cserbenhagytam volna IC...

Az IC ügy gyorsan el lett kapkodva nem tartom RP-snek ezért írtam ezt a panaszkönyvet. Várom a bírálatot.

[2024-08-06 19:56:23] [Output] : Diego Howell: (( Így OOC,ki rakta ki a körözést? ))

[2024-08-06 19:56:26] [Output] : Diego Howell: (( ha szabad tudni. ))
[2024-08-06 19:56:36] [Output] : Luis Ray: (( már leszedték ))
[2024-08-06 19:56:39] [Output] : Luis Ray: (( SD-s volt ))
[2024-08-06 19:56:45] [Output] : Diego Howell: (( OKé,utána nézetek. ))

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

[2024-08-06 20:02:19] [Output] : Adam Reyes mondja: Nem volt elég szép.

[2024-08-06 20:02:21] [Output] : Diego Howell: (( el sem volt mondva,ki rakta ki a körözést stb.. ))
[2024-08-06 20:02:31] [Output] : Adam Reyes: (( miért kellene elmondjuk? ))
[2024-08-06 20:02:33] [Output] : Diego Howell: (( mert ez tuti hogy kamu! Ilyen nincs. Nem is volt tiztázva. ))
[2024-08-06 20:02:36] [Output] : Luis Ray: (( értem, nekünk erről IC miért is kéne tájékoztatni? ))
[2024-08-06 20:02:42] [Output] : Adam Reyes: (( most govoljuk ki, hogy aktív körözés van? ))
[2024-08-06 20:02:42] [Output] : Diego Howell: (( 2 napja járok a kocsival,senki nem állít meg. ))
[2024-08-06 20:02:44] [Output] : Luis Ray: (( persze, heccből lecsukunk random embereket IC. ))
[2024-08-06 20:02:46] [Output] : Peter Zahler mondja: Inkább meghalok függőségbe, mint egy zsernyáknak könyörögjek
[2024-08-06 20:02:51] [Output] : Diego Howell: (( oké,kiderül mindjárt. ))

[2024-08-06 20:02:58] [Output] : Luis Ray: (( ámen. ))
[2024-08-06 20:03:04] [Output] : Diego Howell: (( stílusoddal okosan picit. ))
[2024-08-06 20:03:12] [Output] : Diego Howell: (( nem vagyok a kutyád. ))

>

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Log: https://pastebin.com/A3VGBxM5
Videó van az esetről mikor megállítanak stb.. ha szükséges átt küldöm!
>

Megjegyzés:
<
60 perces IC jailt kaptam, cserbenhagyás végett. >

Utoljára szerkesztve:

KriSu

Zöldfülű
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 20.
158
167
V4 karakter
Sergio da Fonoyosa
LV karakter
Gerrit Wijnants
Szia én fogom bírálni a panaszt. 24 órája van az érintetteknek válaszolni!

• Tetszik
Reactions: M3rk22

Adamka1388

Újonc
2023. 07. 07.
62
201
Marosvásárhely
V4 karakter
Elpidio Rodriguez
LV karakter
Adam Reyes
Sziasztok!
Nem értem, miért ránk raktad a panaszt, ha nem tartod RP-snek ezt a körözést. Nem mi raktuk ki rád hasra csapva a körözést, csak azért, hogy kiszúrjunk veled. Ezt leírtuk az OOC chaten is, hogy az SASD rakta ki. (KriSu-nak továbbítottam a körözött jármű jelzését.)

Miközben 2 napja járkálok az autóval és senki meg nem állít!
Arról meg, hogy csak most kerültél megállításra, szintén nem tehetünk. Gondolom nem mentél át traffikon/határon, hogy bejelezzen a rendszer vagy lehet el voltunk foglalva az egészen és nem tudtunk veled foglalkozni.

Kérdeztem OOC kirakta ki a körözést azt mondták hogy már ki törölték, miközben ha jól tudom ilyeneket ki sem lehet törölni.
Nem tudod jól. Le lett szedve a körözés, így azt már nem tudjuk megnézni, hogy ki rakta ki. De ezt előtted beszélték meg, hogy leszedik a körözést.
[2024-08-06 20:53:58] [Output] : Diana Webb mondja: Körözést levegyem?
[2024-08-06 20:54:02] [Output] : Luis Ray mondja: Aha, köszi.

Az IC ügy gyorsan el lett kapkodva nem tartom RP-snek ezért írtam ezt a panaszkönyvet.
Nem értem mivel volt elkapkodva az IC, mit szerettél volna még? Ha a kihallgatásra gondolsz az tényleg nem volt, mert nem tartottunk rá igényt. De te is leírtad, hogy ez egy IC ügy, ha szeretnél tegyél IC panaszt egy Supervisornál, nem OOC panaszt kell rakni.

Az OOC stílust sem értem. Szerintem nem mondtunk semmi olyat, ami kiérdemelne egy OOC stílusú Admin Jail-t. Nem kell sértődékenynek lenni, de ha valamivel megbántottalak, akkor elnézést szeretnék kérni.

Utoljára szerkesztve:

Kenza

Barangoló
2019. 05. 19.
79
11
LV karakter
Luis Ray
Sziasztok! Barátom minden szükséges információt elmondott, én az OOC részre szeretnék válaszolni. Szerintem sem történt sem az én részemről, sem Adam részéről olyan OOC ami sértésnek minősülne, alapjáraton is szerintem fölösleges volt, hogy OOC-ra próbáltad átvinni ezt az egész ügyet. IC is elmondtuk, hogy nem tőlünk került ki a körözés, ezáltal mi semmilyen információt nem tudunk neked adni, főleg nem OOC chaten. Ha rendelkeztünk volna konkrétumokkal akkor IC elmondtuk volna, de biztos vagyok abban, hogy nem hiába került ki rád a körözés.

Asus2004

Újonc
2024. 07. 12.
21
27
V4 karakter
Jelenleg nincs
LV karakter
Akifumi Akashi
V2 karakter
Jelenleg nincs
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! @Kopy
Nemazért de engem is be vittek valamelyik nap ugyanez a kèt rendőrbácsi, azért mert távolról dudáltam *IC rendőr oda jön hozzám takarodj már*
*erre èn mondom hogy szépen is lehetne beszélni ugyanazt írja hogy takarodjak beszálok a kocsimba annyit mondtam hogy idiot utánam jönnek majd be visznek garázdaság indokkal* oké hogy az IC dolga, de akkorse kéne minden embert be vinni ha a rendőrbácsi provokál főleg ne, én vélemènyem, 60 percet ültem le.

Adamka1388

Újonc
2023. 07. 07.
62
201
Marosvásárhely
V4 karakter
Elpidio Rodriguez
LV karakter
Adam Reyes
Nemazért de engem is be vittek valamelyik nap ugyanez a kèt rendőrbácsi, azért mert távolról dudáltam *IC rendőr oda jön hozzám takarodj már*
*erre èn mondom hogy szépen is lehetne beszélni ugyanazt írja hogy takarodjak beszálok a kocsimba annyit mondtam hogy idiot utánam jönnek majd be visznek garázdaság indokkal* oké hogy az IC dolga, de akkorse kéne minden embert be vinni ha a rendőrbácsi provokál főleg ne, én vélemènyem, 60 percet ültem le.
Nem vagy benne a panaszkönyvben, így te nem írhatsz ide. Ez benne van a fórum szabályzatában is. Illetve a jelenlegi IG neved nincs megadva a fórumon az LV karakterednél.
image.png

De ha már ideírtál, akkor válaszolok neked is.
Bejelentést kaptunk, hogy a Jesse Car Service-nél egy kék Bugatti zaklat mindenkit.
Kimentünk, és az első mondatod ez volt: [2024-08-01 16:55:18] [Output]: Akifumi Akashi mondja: Ne mar faszos kitti.
Emellett úgy nyomtad a dudát, mintha beragadt volna a H betű. Elküldtünk téged, két perc után valahogy elmentél, de azt még le kellett írnod a rendőröknek, hogy idióta. Mire számítottál? Arra, hogy hagyjuk az egészet, és még meg is dicsérünk?
Mikor bilincsben voltál, "kifagytál". Vártunk rád húsz percet, de nem jöttél vissza. Kaptál egy bant, de mi belementünk abba, hogy folytatjuk majd az RP-t. Korrektek voltunk veled OOC, de te ezt ennyire értékeled.
A te mondatoddal szeretném részemről lezárni ezt a panaszkönyvet: Akifumi Akashi: (( IC dolgot ne hozzunk már fel OOC ra ))

Nincs több hozzáfűznivalónk a panaszkönyvhöz, várjuk az admin bírálatát.

KriSu

Zöldfülű
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 20.
158
167
V4 karakter
Sergio da Fonoyosa
LV karakter
Gerrit Wijnants
Átolvastam a panaszkönyvet. A panasz jogtalan, nem történt semmi OOC minősítés, és nem fognak csak úgy berakni IC jailbe. Biztos megvolt az oka, miért volt rajtad a körözés. Helyezhető!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.