Diego Guzman ----> James Hassaid [Dini]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

papitobigd

Újonc
2019. 01. 30.
53
17
V4 karakter
David Gunther
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Diego Guzman

Panaszra tett személy InGame neve:
James Hassaid

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A panasz egy report eredményeként születik, ami Dini-hez kapcsolódik. Röviden a szituáció annyi, hogy logbol látszik kiraboltuk 18 óra 07 perc 50 másodperckor fejbeütöttük, majd a földön fekve belerúgtunk a fejébe. 12 perc elteltével született egy rendőrségi bejelentés az autónkra a panaszra tett személy által [2023-10-12 18:20:47] [Output] : [SeeMTA - Tablet (Rendőrség)]: Új bejelentés érkezett: 158. Mivel az illető már nem volt online, hogy Dini megkérdezze a rablás után történő RP-t, ezen az úton szeretnénk ezt elintézni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/AdS7UJHJ

Megjegyzés:
Teamspeak beszélgetésünk alapján Hordás megkérte Dinit, hogy ő vigye el ezt a panaszkönyvet.

• Vicces
Reactions: Márk44 és Sheldon

AdamkaLV

🐶Goofy🐶
SzerverAdmin
LV
2023. 07. 07.
77
257
Marosvásárhely
V4 karakter
Elpidio Rodriguez
LV karakter
Adam Reyes
Sziasztok!
Nem látom a panasz értelmét. Nem történt semmi /do, /megpróbál. Attól, hogy én elesek és fejbe rúgnak, a fájdalmon kívűl nem tudom miért kellene felkeljek eszmélet és emlékezet nélkül. Ha rákérdeztek volna legalább, /do-ban, hogy elájutam-e, felkelek-e emlékezet nélkül, az más. De ez nem történt meg. Így fájdalmakkal felkeltem, és mint valóságban tenném, feljelentettem a tetteseket.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Nem azon van a lényeg, hogy kötelezően eszméletedet veszted. Leütnek, majd csak úgy a semmiből feltámadsz mint Jézus, és bejelented őket? Nem ártott volna, ha valamit rpzel a karaktereddel kapcsolatosan, mi is történik vele pontosan a leütést követően egészen a bejelentés megtételéig. Ez a panasz oka.

AdamkaLV

🐶Goofy🐶
SzerverAdmin
LV
2023. 07. 07.
77
257
Marosvásárhely
V4 karakter
Elpidio Rodriguez
LV karakter
Adam Reyes
Valóban nem volt sok RP-m az eseményekről, ugyanis elégnek tartottam akkor a bejátszott animációt, mivel ők is két sor rpvel végeztek az egész szituációval.
Nem láttam akkor fontosnak azt, hogy a felállás RP után tovább folytassam, amint elmegyek egy telefont venni.
Vissza gondolva rpzhettem volna többet, de szerintem most mindegy, hogy akkor jelentettem be, vagy 5 perccel később történt volna meg. A bejelentés megtörtént volna így is-úgy is.
A panasz pedig (szerintem) csak azért jött létre, mert nem tudták elfogadni, hogy megtörtént a bejelentés. És ezzel a mondattal most nem szidalmazásával volt a cél, hanem a tények az én szemszögemből.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Itt azon van a lényeg, hogy nem rpztél semmit arról, ami történt a karaktereddel a leütés után, ergó ez úgy jön le, mintha semmi sem történt volna veled, felpattansz és jelented be őket. Egy animációval letudtad az egészet.

AdamkaLV

🐶Goofy🐶
SzerverAdmin
LV
2023. 07. 07.
77
257
Marosvásárhely
V4 karakter
Elpidio Rodriguez
LV karakter
Adam Reyes
Szerintem erős kijelentés az, hogy nem rpztem semmit. Esetleg keveset. Ki mondta, hogy csak úgy felpattantam és bejelentettem őket? Elvettek tőlem mindent, így lábvonszolva mentem el a legközelebbi boltba, amelyben vásároltam egy telefont. Amitől nem láttam el magam a helyszínen, nem sajnáltattam magam /me-Ben,/do-ban, később ezeket még megejthetem. Valóságot nézve (szerintem), fontosabb lenne számomra a hatóságok/mentők hívása, mint a kisebb sebek azonnali ellátása, főleg, hogy nem is volt nálam semmi, még mielőtt mást is elrabolnának.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Nem az ellátást kellett volna rpzned, hanem, hogy alapvetően mi történt a karaktereddel a leütést követően. (sérülések, következményekre kell gondolni) Ha esetlegesen volt erről bármi rp, azt csatold.

• Tetszik
Reactions: AdamkaLV

AdamkaLV

🐶Goofy🐶
SzerverAdmin
LV
2023. 07. 07.
77
257
Marosvásárhely
V4 karakter
Elpidio Rodriguez
LV karakter
Adam Reyes
Sajnos ilyenről nincs RP-m, de a későbbiekbe oda figyelek majd erre.
Nincs nekem több hozzáfűzni valóm, várom a birálatot.

• Tetszik
Reactions: Márk44

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Ilyen esetekben kell rpzni azt, hogy mi történik a karaktereddel a leütést követően, legalább minimálisat. Te a leütés megtörténte után 13 perc múlva bejelentetted a rablóidat, közben semmit nem írtál arról, hogy igazából milyen hatással volt a karakteredre ez az egész, ezzel van itt a gond.

150 perc adminjail a büntetésed, a továbbiakban figyelj oda az ilyesféle szituációkban.
A panaszkönyv jogos.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.