Elutasítva Diego Fahred - Andrew

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jonathan Khon

Újonc
2019. 09. 08.
7
0
V4 karakter
Jonathan Khon
LV karakter
Diego Fahred
V2 karakter
Diego Sances
zoldlogo.png

Neved:
< Diego Sanches >

A ban időpontja:
< 2019-09-06 21:38:44 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Andrew >

A ban oka:
< OOC Kereskedelem >

Amiért szeretnéd az unbant:

< NOs előre is szép napot nos mivel már szinte 1 éve ki vagyok bannolva eddig úgy voltam hogy oké biztos helyes volt a bannom de szerintem most hogy bele gondolok nem, nos úgy kezdődött az egész hogy felhivott 1 srác érdekele ez meg az mondtam igen és hülyeségből mondtam neki hogy steam 20euró ugye mondtam neki ennyi profit meg annyi profit megéri egészet (()) jellel spékelve és ezután a szöveg után akartam irni hogy csak hülyéskedek mivel ki adna ki 20eurot egy pfuu nem is emlékszem de valami alap tuningos golf volt talán? Nos itt egy kép: https://postimg.cc/Pv5hsKLN ezt a képet tette hozzá az admmin nos miután az admin ide jött mutatta ezt a képet pontosan emlékszem: EZ ooc ker sajnálom de ooc kereskedelem nem is történt csak beszélgetés amit még komolyan se gondoltam nos nagyon megköszönném ha kapnék még 1 lehetőséget a szerveren mivel ez az egyedüli szerver ami egyedi most semmi nyali szándékom nincsen de ha felmegyek egy más szerverre a hányinger kap el milyen hud meg stb de mikor seemta-n játszottam sokkal másabb volt... Nos nagyon megköszönném ha kapnék unbannt mivel ooc kereskedelem nem történt >

Jeroldka

Újonc
2019. 03. 10.
29
41
V4 karakter
Jerold Brown
LV karakter
Jerold Brown
V2 karakter
Jerold Brown
Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá! ~Paki
Figyelj, OOC kereskedelem valóban NEM történt, de a szándéka ott volt. Most ezen a képen az látszik, hogy (()) jelt használsz. Én erre azt szoktam mondani, hogy lőjj le 2-3 embert aztán dobj egy ilyet (()) és akkor az emberek nem haltak meg? De.. Úgyanúgy megtörtént, lelőtted meghalt. Ezesetben úgyanúgy leírtad. Nyílván nem történt meg mert előtte szóltak az adminnak, de a szándéka megvolt hisz te kínáltad fel.

Jonathan Khon

Újonc
2019. 09. 08.
7
0
V4 karakter
Jonathan Khon
LV karakter
Diego Fahred
V2 karakter
Diego Sances
Nos kello Carlos mivel én lassan 1 évvel ezelött történt és ugye én azt hittem hogy ha megtörténik vagy épp akkor történne meg akkor lehetne bannolni a másikat mivel én akkor untam egy kicsitt és nem volt más foglalkozásom lehet hülyén meg hihetetlenül hangzik de probáltam az embereket hogy benne vannak e úgymond tesztelni akartam mivel rengetegen irtak nekem tsen hogy csá ennyi meg annyit adok és kicsitt elegem volt és probáltam az ilyen embereket csökkenteni és szerintem egy ilyen esetben mindenki érdemelne egy esélyt mivel Mások adminokat vagy tulajdonosokat szídnak kapnak max 3 vagy 6 hónapot és ennyi én egyszer sem szidtam az admin brigádot és nem is voltam nonrps Lehet hogy vissza utasítják a kérelmemet de csak magamat ismétlem szerintem még 1 esélyt megérdemlek :confused: Sajnálom hogy így alakult a helyzet az adminnal is probáltam megbeszélni de egyböl bannolt mielőtt el mondhattam volna hogy mi is történt és még meg sem engedhetném magamnak hogy költsek ilyesmire :confused: Remélem kapok 1 esélyt.. :I

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.