Teljes neve:
< Diego Ariza >
Születési helye, ideje:
< Inglewood, California, 1989/08/17 >
Édesanyja lánykori neve:
< Samantha Quesada >
Jelenlegi lakcíme:
< White Road 04 >
Hány éve él a városban?:
< 7 éve >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Gyermekkorom óta autók bütykölésével kerestem meg a pénzem miután apám elhagyta a családot, volt alkalmam sokszor kipróbálni magam, illetve gépjármű szerelői végzettségem van. >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Úgy vélem segítőkész illetve szorgalmas vagyok, amit mondanak én elvégzem, sosem szegülök ellen senki szavának, mindíg a legjobban próbálom kihozni mindenből. Rendelkezem szerelői tapasztalatokkal, értek az autókhoz, tudom mit, hogyan kell csinálni. Rendelkezem egyetemi végzettségel, Inglewood egyik legjobb szerelője volt az apám. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Szerelőtelepen még nem volt alkalmam szerelőként dolgozni. >
Előző munkahelye(i):
< Mint említettem a pénzemet autók bütyköléséből kerestem. >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Természetesen igen. >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
<
Játszott perceid:
< 9747 perc. >
Eddigi frakcióid:
< Nem voltam még legális frakcióba, de voltam néger bandákban, így van tapasztalatom. >
Jelenlegi frakciód:
< Nincs. >
Mióta RP-zel?:
< Lassan 3 éve. >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Elég régóta szemeztem már sok alkalommal a frakcióval, de sajnos nem volt tagfelvétel, egy olyan frakcióba szeretnék csatlakozni ahol számít a csapatmunka illetve az összetartás, több időt szeretnék fenttölteni a szerveren úgy, hogy valami történik is. Kiszeretnék próbálni valami újat amiben még nem volt részem. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Hamar tanulok, nyílt vagyok az új dolgok felé, elfogadom a monoton dolgokat, sok ideje rpzek már mindenféle szerveren. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
<
Voltál-e már szerelő?:
< Nem. >
Mennyi idős vagy?:
< 16 esztendős vagyok. >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 2018-01-29 óta. >
Használsz-e TS3-at?:
< Igen használok. >
Használsz Facebook fiókot?:
< Igen használok. >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Ez változó, de a 7-8 órát simán kitudom húzni. >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Ha szabadidőm megengedi mind a két alkalommal. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< A másodikat választom. >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Erdélyben élek, napjaimat az iskolában töltöm, 16 éves vagyok. Szabadidőmben sportolok illetve zenei alapokat írok, gondolom elég sok ember megvan már barátkozva a mai zenével és annak létrejöttével. Legjobban a focit illetve kosarat szeretem űzni verseny szerüen, ilyenkor kitudom adni magamból azt a felgyült feszültséget ami már nagyon régóta bennem van. Az emberek akik ismernek azt mondják rólam, hogy jó szívű vagyok. Az iskolámban azt szeretem, hogy a barátaimmal lehetek és velük tölthetem el a napom nagy részét, új dolgokat ismerhetek meg a tanáraim által. Eddigi legnagyobb célom amit elértem, hogy egy olyan dologgal kereshettem pénz amivel nem gondoltam volna, hogy fogok keresni. Végül de nem utolsó sorban, elszeretném mondani, hogy mennyire örülnék ha bejutnék ebbe a frakcióba, már nagyon régóta vágytam és figyeltem a fórumot, hogy végre lehessen tagfelvétel, és végre van lehetőségem. >