Neved:
< Diana Roloff >
A ban időpontja:
< 2019-08-27 12:14:40 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Cápa >
A ban oka:
< Folyamatos FUN + Súlyos UCP. Nem vagy ide való >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Legelőször is az elején szeretnék bocsánatot kérni minden egyes embertől, akinek valami szomorúságot,idegességet okoztam ! LV nélkül eddig bírtam, durván négy hónapig. Nagyon vágyok vissza a szerverre,az ott töltött időm alatt rengeteg barátot szereztem, akik közűl 1-2 vel még ma is tartom a kapcsolatot, sőt, see-ről van az egyik legjobb barátom, akit közel 2 éve ismerek! Az LV- feeling-je és az egész ahogy meg van csinálva, teljesen hajaz a valóságra,nem bírom megállni hogy ne játsszak, de sajnos nem tudok Cápával beszéltünk TS-en nemrégiben, bocsánatot, elnézést kértem minden bűnömért írásban tőle! Borzasztóan megbántam minden jailemet és minden rossz tettemet amit elkövettem.Nagyon vágyok vissza a szerverre, szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, megfogadtam, hogy megváltoztam, Sima V3 ra visszakerültem,ott is megfogadtam, és tartom is az ígéretemet! Nagyon nagy örömmel töltene el, hogyha így Karácsony alkalmával most az egyszer kivételt tennétek velem, és megadnátok az UB-t!Újév, új remény, új élmények egy csodálatos szerveren! Áldott,Békés,Kellemes Ünnepeket kívánok magam nevében minden Vezetőségi tagnak, és minden játékosnak! Köszönöm hogy elolvastad, legyen szép napod! >
Utoljára szerkesztve: