Dexter Gum jelentkezési lapja S.G.H-nak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fuego

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
115
201
1/12 20-13
V4 karakter
Aba Pacho
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Molnár József-nek hivnak, 15 éves vagyok. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 70.000 játszott percnél járok jelenleg. >>

Mi az SGH feladata?
<< A játékosoknak való segitség, leginkább kezdő játékosoknak a szerveren vagy pedig TeamSpeak 3-on. Az admin jobb keze lenni, feltett kérdésekre válaszolni/segiteni. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< 5 éve játszom az MTA-val, és 3 éve a SeeMTA V3-al. Ez idő alatt nagyon megtanultam, megszerettem ezt a különféle pályát. Rendelkezem olyan féle tudással mint SGH, mint Admin, hogy megtudom csinálni az elvárásomat, és teljes mértékben elvégezni. Szeretnék segiteni a szerveren, a játékosoknak is, szeretném a szervert jobban megismerni,belemélyülni, Admin team köreibe lenni és megismereni. Nagyon belemerültem a SeeMTA "világába", és szeretnék az S.G.H köreiben lenni! >>

Miért pont téged válasszunk?
<< Mindig is szerettem volna SGH lenni és később Admin, sok Admin barátom van a szerverről akikkel jól kijöttem, beszélgettem és megbarátkoztam velük és teljes mértékben megállnám a helyem. Nagyon segitő, és barátkozó vagyok, sokkal jobban szeretek segiteni embereknek, és nagyon sok kezdő/barátomnak segitettem már a szerveren mind pénz ügyileg, mind tudat szerint. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 5-6 órát tudok aktiv lenni a tanulás iránt. Hétvégente pedig akár 8-9 órát is tudok rá szánni, de ez lehet változó. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
A tisztitás óta nem rendelkezem Ban-al, Volt egy LogHamistás+Adminnak való hazudás 2017 nyarán ami miatt Perma Ban-t kaptam. 2018 tavaszán kaptam meg az UnBan-t.
Screenshot_1.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos igen jártam meg, amire rendkivül nem vagyok büszke, kerülöm a jail-t teljes mértékben,hiszem azt hogy személyiség szerint itélnek.
jail.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: Haragtartó , Kissé önfejü , Néha feledékeny. Pozitív: Nagyon Segitőkész , Barátságos , Szófogadó. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék, régóta szerettem volna megadatni a lehetőségnek, de mindig kimaradtam és az UCP-m is nagyon ronda volt. Most a tisztitás óta szeretnék egy új lappal kezdeni és a jobb oldalamat mutatni, Élnék a lehetőséggel mivel most megadódott, és jobban hozzá állni,sokkal jobban teljesiteni és segiteni a játékosoknak. Rendelkezem annyi tudással hogy megtudjam állni a helyem és a poziciómat fejleszteni.>>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A szerver legelső szinten IRL [In Real Life]-ra alapul. Mindig úgy cselekedj és úgy gondolkodj, mint ha való életbe lennél, sose csinálj olyat amit a való életbe nem tennél meg, mindig gondold meg hogy te ilyet hogy csinálnál/reagálnál. A szerver többféle szabályzatból áll, ésszabályhoz van kötve amit a forum.see-game.com-on megtalálható. A kettő legfontosabb és legtöbbet használandó dolog a /me,/do. Emellett a /ame,/placedo is nagyon fontos dolog. A szerveren különféle szerepek vannak mint civil,banda,maffia és Legál,Illegál frakciók, és NS [NonScript] frakciók. Az F1 megnyomásával elő jön egy Help panel, amin különféle videók találhatók segitségül amiket nem értesz. A home megnyomásával megtalálható a Személyes Adatok, Vagyon, PrémiumPanel,AdminPanel,PetPanel, és a SeeMta-n beülüli beállitások. Többféle munkák vannak a szerveren, amit egy személy igazolvánnyal és jogositvánnyal tudsz elkezdeni [olyan munka amely jogositványt igényel.] Vannak különféle helyek, Déli/északi benzinkút, Kórház, Városháza, Autókereskedés, Rendőrség,Tüzoltóság,OMSZ állomás és egyebek. TeamSpeak 3 szerver is van ahol barátokkal beszélgethetsz/adminnal beszélhetsz meg dolgokat. A TeamSpeak 3-on tudsz igényelni egy VIP rangot, amely akkor kapod meg ha PP-ztél a szerverre. Fórumon többféle topic van mint UnBan kérelmek, Leirások, Ötletek, Panaszkönyv, ilyesmi féle topicoc. Fórumhoz tartozik egy UCP panel mely a SeeMTA v3, V3 Las Venturas, V2 tartozik. UCP-n belül megtudod nézni az adatokat [Jail,Ban,egyebek.] és kérhetsz Serial,Név, és jelszó váltást is. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Az SGH (SeeGameHelpdesk) nem rendelkezik olyan pozicióval hogy ő FIX-et tudjon osztogatni, és nem is ez a dolga. Fixet pedig nem osztogatunk csak úgy jobbra balra semmi ok és semmi bizonyiték nélkül, 1-től---> 5-ös szinten rendelkező admint keress fel akinek egy kép/videót/gif-et küldesz és eldönti hogy elegendő bizonyiték -e. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?

<< Szia! Sajnos ezzel nem nagyon tudok segiteni, másrészt pedig figyelj oda hogy hol lépsz ki mivel ha garázsba/interiorba lépsz ki mindig ki esel/ki bugolsz. Ez a probléma még nincs kijavitva, de idő milva ki lesz javitva. Viszont tudok szólni adminnak, vagy esetleg tudsz irni egy PM-et (PrivatMessenge). A /pm parancsal egy adminra rá tudsz irni és az adott Admin tud neked segiteni ha van ideje/ráér!>>

Utoljára szerkesztve:

LeviGOAT

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
139
36
Satu Mare
V4 karakter
Fernando Joaquin
LV karakter
Nova S Linnea
V2 karakter
Levi O Wayne
Szia,igazából a lapod nagyjából okés 69000 játszott perc nagyon jó,viszont 1 hónapja kaptál 2 jailt aminek nekem nem tetszenek az indokai úgy készülsz adminsegédnek hogy eközbe ForceRP-zel illetve Nonrp-zel?+Augusztusba 2 jail-ed volt és ebből 2 ugyanazon a napon...Ha tudsz még szerintem bővits egy kicsit a lapodot és talán elnézőbbek lehetnek ha ennél is jobb lapot hozol össze. Úgy talán kaphatsz egy meghallgatási lehetőséget. Sok sikert kívánok!

• Tetszik
Reactions: Fuego

Fuego

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
115
201
1/12 20-13
V4 karakter
Aba Pacho
Hali. Köszönöm a véleményt es a pozitív vissza jelzést, bőviteni fogom természetesen hogy minel jobb legyen. Másrészt a forcerp egy gyors cselekdet miatt kaptam amiatt álltam is a saram. Pacsi! ?

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: LeviGOAT
2019. 08. 20.
15
6
V4 karakter
Frank J Davies
LV karakter
Frank J Davies
Jhaj Dexterkém, azok az együtt töltött szép idők a szerón,megéltél te hideg meleget ,Rp-t és kevésbé rps cselekedeteket de mindenért megkaptad amit érdemeltél és eléggé egy régi játékos vagy ahhoz,hogy remélem kineveznek a címre. Utolsó mondat ként csak annyit,hogy te voltál az aki Rp re tanított és aki oly sokat segített a see severeken,köszi mindent bátyus.

• Imádom

Vargatwo

Barangoló
2019. 01. 10.
142
369
youtube.com
V4 karakter
Eleanor Sierra
Eléggé összeszedett, jó lap. nekem tetszik, Véleményem szerint megállnád a helyed a(z) S.G.H. csapatában. Az életkori tapasztalataiddal tudnék vitatkozni de nem ítélek előre, Támogatom! Sok sikert báttya:cool:

• Imádom

lowkey

Újonc
Támogató
2019. 01. 12.
63
110
V4 karakter
chase.keen
LV karakter
witold.lysek
Dexter nagyon jó lapot írtál! Nagyon jó SGH lennék, és szerintem megérdemled, mivel amikor én is kezdtem sokat segítettél! Azok a jó kis RP-k mindent vittek! Remélem meg lesz! :D

• Tetszik

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!

Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.