Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Molnár József-nek hivnak, 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 70.000 játszott percnél járok jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosoknak való segitség, leginkább kezdő játékosoknak a szerveren vagy pedig TeamSpeak 3-on. Az admin jobb keze lenni, feltett kérdésekre válaszolni/segiteni. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< 5 éve játszom az MTA-val, és 3 éve a SeeMTA V3-al. Ez idő alatt nagyon megtanultam, megszerettem ezt a különféle pályát. Rendelkezem olyan féle tudással mint SGH, mint Admin, hogy megtudom csinálni az elvárásomat, és teljes mértékben elvégezni. Szeretnék segiteni a szerveren, a játékosoknak is, szeretném a szervert jobban megismerni,belemélyülni, Admin team köreibe lenni és megismereni. Nagyon belemerültem a SeeMTA "világába", és szeretnék az S.G.H köreiben lenni! >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mindig is szerettem volna SGH lenni és később Admin, sok Admin barátom van a szerverről akikkel jól kijöttem, beszélgettem és megbarátkoztam velük és teljes mértékben megállnám a helyem. Nagyon segitő, és barátkozó vagyok, sokkal jobban szeretek segiteni embereknek, és nagyon sok kezdő/barátomnak segitettem már a szerveren mind pénz ügyileg, mind tudat szerint. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 5-6 órát tudok aktiv lenni a tanulás iránt. Hétvégente pedig akár 8-9 órát is tudok rá szánni, de ez lehet változó. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
A tisztitás óta nem rendelkezem Ban-al, Volt egy LogHamistás+Adminnak való hazudás 2017 nyarán ami miatt Perma Ban-t kaptam. 2018 tavaszán kaptam meg az UnBan-t.
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos igen jártam meg, amire rendkivül nem vagyok büszke, kerülöm a jail-t teljes mértékben,hiszem azt hogy személyiség szerint itélnek.
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: Haragtartó , Kissé önfejü , Néha feledékeny. Pozitív: Nagyon Segitőkész , Barátságos , Szófogadó. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék, régóta szerettem volna megadatni a lehetőségnek, de mindig kimaradtam és az UCP-m is nagyon ronda volt. Most a tisztitás óta szeretnék egy új lappal kezdeni és a jobb oldalamat mutatni, Élnék a lehetőséggel mivel most megadódott, és jobban hozzá állni,sokkal jobban teljesiteni és segiteni a játékosoknak. Rendelkezem annyi tudással hogy megtudjam állni a helyem és a poziciómat fejleszteni.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A szerver legelső szinten IRL [In Real Life]-ra alapul. Mindig úgy cselekedj és úgy gondolkodj, mint ha való életbe lennél, sose csinálj olyat amit a való életbe nem tennél meg, mindig gondold meg hogy te ilyet hogy csinálnál/reagálnál. A szerver többféle szabályzatból áll, ésszabályhoz van kötve amit a forum.see-game.com-on megtalálható. A kettő legfontosabb és legtöbbet használandó dolog a /me,/do. Emellett a /ame,/placedo is nagyon fontos dolog. A szerveren különféle szerepek vannak mint civil,banda,maffia és Legál,Illegál frakciók, és NS [NonScript] frakciók. Az F1 megnyomásával elő jön egy Help panel, amin különféle videók találhatók segitségül amiket nem értesz. A home megnyomásával megtalálható a Személyes Adatok, Vagyon, PrémiumPanel,AdminPanel,PetPanel, és a SeeMta-n beülüli beállitások. Többféle munkák vannak a szerveren, amit egy személy igazolvánnyal és jogositvánnyal tudsz elkezdeni [olyan munka amely jogositványt igényel.] Vannak különféle helyek, Déli/északi benzinkút, Kórház, Városháza, Autókereskedés, Rendőrség,Tüzoltóság,OMSZ állomás és egyebek. TeamSpeak 3 szerver is van ahol barátokkal beszélgethetsz/adminnal beszélhetsz meg dolgokat. A TeamSpeak 3-on tudsz igényelni egy VIP rangot, amely akkor kapod meg ha PP-ztél a szerverre. Fórumon többféle topic van mint UnBan kérelmek, Leirások, Ötletek, Panaszkönyv, ilyesmi féle topicoc. Fórumhoz tartozik egy UCP panel mely a SeeMTA v3, V3 Las Venturas, V2 tartozik. UCP-n belül megtudod nézni az adatokat [Jail,Ban,egyebek.] és kérhetsz Serial,Név, és jelszó váltást is. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Az SGH (SeeGameHelpdesk) nem rendelkezik olyan pozicióval hogy ő FIX-et tudjon osztogatni, és nem is ez a dolga. Fixet pedig nem osztogatunk csak úgy jobbra balra semmi ok és semmi bizonyiték nélkül, 1-től---> 5-ös szinten rendelkező admint keress fel akinek egy kép/videót/gif-et küldesz és eldönti hogy elegendő bizonyiték -e. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Szia! Sajnos ezzel nem nagyon tudok segiteni, másrészt pedig figyelj oda hogy hol lépsz ki mivel ha garázsba/interiorba lépsz ki mindig ki esel/ki bugolsz. Ez a probléma még nincs kijavitva, de idő milva ki lesz javitva. Viszont tudok szólni adminnak, vagy esetleg tudsz irni egy PM-et (PrivatMessenge). A /pm parancsal egy adminra rá tudsz irni és az adott Admin tud neked segiteni ha van ideje/ráér!>>
Utoljára szerkesztve: