Elutasítva Dex Neo-->Foolia

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Soultrube

Újonc
2021. 08. 05.
1
0
LV karakter
Dex Neo
zoldlogo.png

InGame neved:
Dex Neo

A ban időpontja:
2021/08/05 19:18:09

A ban időtartama:
2021/09/05 19:18:09

Admin neve, aki bannolt:Foolia.
Foolia.

A ban oka:
RP tagadása.

Amiért szeretnéd az unbant:Szép estét, szép napot mindenkinek! A lényegre is térnék,szóval ott kezdődött a dolog, hogy futárkodtam. Majd visszafele belecsapódtam a falba, mi következtében animba estem. Természetsen megfelelő RP megvolt. Majd elment vacsorázni. Maximum 15 percet lehettem oda, mikor visszültem géphez és a szankcióm fogad. Hirtelem nem értettem a helyzetetet átgondolva is jogtalannak érzem. Szerintem egyből nem ban-t kéne adni, hanem jailt majd utána letisztázni az ügyet. Persze, eltudom képzelni hogy ez lehet a menete és nem Fooliá-t szeretném vele roncsolni,bántani. De én nem kértem senki segítségét, hogy szedjen fel vagy ilyesmi. Valószínűnek tartom hogy az AFK felirat is a fejemen csücsült.Egy rossz szót nem mondtam Fooliá-nak, és ez a baj hogy még meg sem tudtam vele beszélni. Természetesen akkor lehet máshogy álnék ehez a dologhoz. Köszönöm.
Válaszod

Megjegyzés:Köszönöm, ha végig olvastad. Fooliá-nak nem rosszat szeretnék ezzel, nincsen semmi olyan szándékom.További szép estét, napot!
Válaszod

FooliaLV

brainless
2019. 12. 30.
511
634
Békéscsaba
V4 karakter
hristov_venev
LV karakter
oliver_kaur
Szerintem ezt LV -re akartad nyitni. Átraktam neked.
Köszi szépen.

Szóval heló.
Amiért kaptad a ban-t eredetileg az az volt, hogy felszedéshez hívtunk ki két lvms-es Directort.
Mikor megérkeztünk nem volt fölötted afk, azért hívtam ki az lvms-t.
Screenshot_99.png
Ban-t azért adtam, mivel ott nem afk-oltál le előttem amint beírtam rádióba.

Holnapi napon keress fel ts-en, ha folytatni szeretnéd a dolgot.

Addig ezt zárom.

• Tetszik
Reactions: Justin
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.