InGame neved:
► Dex Neo ◄
A ban időpontja:
► 2021/08/05 19:18:09 ◄
A ban időtartama:
► 2021/09/05 19:18:09 ◄
Admin neve, aki bannolt:Foolia.
► Foolia. ◄
A ban oka:
► RP tagadása. ◄
Amiért szeretnéd az unbant:Szép estét, szép napot mindenkinek! A lényegre is térnék,szóval ott kezdődött a dolog, hogy futárkodtam. Majd visszafele belecsapódtam a falba, mi következtében animba estem. Természetsen megfelelő RP megvolt. Majd elment vacsorázni. Maximum 15 percet lehettem oda, mikor visszültem géphez és a szankcióm fogad. Hirtelem nem értettem a helyzetetet átgondolva is jogtalannak érzem. Szerintem egyből nem ban-t kéne adni, hanem jailt majd utána letisztázni az ügyet. Persze, eltudom képzelni hogy ez lehet a menete és nem Fooliá-t szeretném vele roncsolni,bántani. De én nem kértem senki segítségét, hogy szedjen fel vagy ilyesmi. Valószínűnek tartom hogy az AFK felirat is a fejemen csücsült.Egy rossz szót nem mondtam Fooliá-nak, és ez a baj hogy még meg sem tudtam vele beszélni. Természetesen akkor lehet máshogy álnék ehez a dologhoz. Köszönöm.
► Válaszod ◄
Megjegyzés:Köszönöm, ha végig olvastad. Fooliá-nak nem rosszat szeretnék ezzel, nincsen semmi olyan szándékom.További szép estét, napot!
► Válaszod ◄