Déw jelentkezési lapja SGH-nak!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Déwid

be famous
Támogató
2019. 04. 20.
162
152
🔥Under the hell🔥
LV karakter
♠ Cayden Welton ♠
Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Déw,Diaz Salas 15 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 219547 >>
Mi az SGH feladata?
<< Kisebb segítségkéréseket megoldani. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném segíteni a SeeMTA V3 szerverét a legjobb tudásom szerint. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Gyors,Pontos és precíz vagyok,ami szerintem ebbe a feladatkörbe elengedhetetlen. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 4-5 órát tudok a szerveren naponta teljesíteni,ezt az időt szívesen áldozom erre a feladatkörre is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/d6xsGUs >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/ZMo8ntz >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Precíz,kedves,Pontos - Feledékeny,kritikus,elnyomó. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Egyenlőre beérném ezzel a pozícióval,azon még gondolkozom,hogy szeretnék-e magasabb rangra jutni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmagyaráznám neki,hogy olvassa el párszor a szerverszabályzatot mielőtt komolyabban elkezdene játszani a szerveren,valamint küldenék neki oktatóvideókat,hogy sokkal könnyebben informálódjon a szerveren. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Előszőr megkérdezném,hogy miért kellene neki,ha ad egy nyomós indokot arra,hogy miért is kell neki,akkor tovább küldeném az adminisztrátoroknak,hogy segítsenek neki. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Ez ügyben kérlek írj egy adminisztrátornak. >>

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 816
13 950
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Cső! Volt már szerencsém hozzád, közel sem keltettél bennem jó benyomást. Az a stílus amit te akkor képviseltél érdekes volt. Átvertél valakit PP-s tunningal. Két opciótok volt, vagy visszaadod neki a tuning árát vagy pedig kitiltás kapsz. Az ügyhöz való hozzáállásod kritikán aluli volt, végig türelmetlen voltál stb. Nagy huza-vona után te hajlandó voltál neki odaadni a pénzt. Közölted vele, hogy "nesze itt a pénzed, remélem örülsz" majd pedig mintha ott sem lettem volna fogtad magad és elfutottál... Ilyen lennél valójában? Vagy olyan mint amit a lapban írtál le? Biztos lenne elég türelmed segíteni kevésbé tapasztaltabb playereken? Ettől függetlenül sok sikert kívánok neked, remélem tévedek.

Déwid

be famous
Támogató
2019. 04. 20.
162
152
🔥Under the hell🔥
LV karakter
♠ Cayden Welton ♠
Cső! Volt már szerencsém hozzád, közel sem keltettél bennem jó benyomást. Az a stílus amit te akkor képviseltél érdekes volt. Átvertél valakit PP-s tunningal. Két opciótok volt, vagy visszaadod neki a tuning árát vagy pedig kitiltás kapsz. Az ügyhöz való hozzáállásod kritikán aluli volt, végig türelmetlen voltál stb. Nagy huza-vona után te hajlandó voltál neki odaadni a pénzt. Közölted vele, hogy "nesze itt a pénzed, remélem örülsz" majd pedig mintha ott sem lettem volna fogtad magad és elfutottál... Ilyen lennél valójában? Vagy olyan mint amit a lapban írtál le? Biztos lenne elég türelmed segíteni kevésbé tapasztaltabb playereken? Ettől függetlenül sok sikert kívánok neked, remélem tévedek.
Szia,igen volt egy kisebb incidensem. Igen vagyok olyan mint a lapban amilyennek leírtam,igen lenne türelmem segíteni a kezdő playereket.

• Tetszik
Reactions: bl és Kristof0723

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 076
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Kicsit olyan mintha kényszerből jelentkeznél, semmi koncepció, és a barátságos jelzőt sem helyezném oda a látottak alapján Össze csaptad ezt a lapot.

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 076
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
"Olyan mintha", nem azt mondtam, hogy az is, de egy mondatos válaszokat adtál, gyorsan letudtad az egészet. Viszont a mondandómnak nem az első pár szó volt a lényege.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

• Szomorú
Reactions: Kristof0723
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.