Déw jelentkezése SGH-nak!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Déwid

be famous
Támogató
2019. 04. 20.
162
152
🔥Under the hell🔥
LV karakter
♠ Cayden Welton ♠
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Dávid I Déw I Agon Ferid I 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 259262 >>
Mi az SGH feladata?
<< Kezdő játékosok segítése,kisebb kérdések lebonyolítása,üzenet továbbítása magasabb pozícióban lévő adminisztrátorok felé. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Nagyon régóta szeretném segíteni a See Game Syestem rendszerét az eddigi megszerzett tudásom alapjaival,valamint szeretnék pár kezdő playernek segítséget nyújtani és akár betanítást is adni,ezzel segíteni az Ő érdekeit és azt is,hogy minél élvezetesebben tudja eltölteni játszott perceit a szerveren. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Eléggé gyors vagyok,precíz és pár ember szerint eléggé jól tudok csapatban dolgozni,valamint úgy érzem,hogy eléggé sok tapasztalattal rendelkezem a szerveren és ezt szeretném kamatoztatni is. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 4-5 órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Merész,kötekedő,néha pesszimista - Gyors,precíz,rendezett. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Egyenlőre nem szeretnék adminisztrátor lenni! >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Alapvető dolgokat és a szerverhez tartozó kötelező dolgokat elmagyaráznám,átvenném vele többször is. Utána tanácsolnám neki,hogy minél többet tanulmányozza a szerver szabályzatot. Különös képpen az RP szabályokat tanítanám és venném át vele,valamint a viselkedést,hogy ezekből a későbbiekben semmilyen problémája nem szülessen. Tanácsolnám neki,hogy nézzen az interneten videókat a szerverrel kapcsolatban,mivel azokból is nagyon sokat lehet tanulni,okulni. Kérném,hogy mielőtt bármit is tenne többször gondolja át,mivel rengeteg szankciót meg lehet avval csak úszni,hogy az ember átgondolja többször is a cselekedeteit és nem azonnal cselekszik. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Illendően köszönteném,megkérdezném hogy milyen indokkal lenne ez szükséges és,ha van rá nyomós indoka,akkor továbbítanám egy adminisztrátor felé,aki tud segíteni rajta. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Helló! Amennyiben a fegyver skines volt,valamint te vásároltad a prémium pontodból akkor kérlek írj egy adminisztrátornak kézen fogható bizonyítékokkal. >>

Utoljára szerkesztve:

Kristof0723

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
375
1 525
V4 karakter
mladen.krstic
Régebb óta ismerlek, szerintem simán eltudnád végezni ezt a feladatkört. Sok sikert!

• Imádom
Reactions: Déwid
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.