Devion Parker SGH jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Korpy

Barangoló
2020. 07. 12.
109
260
19
Szeged
V4 karakter
Vleror Agani
LV karakter
Blagomir Kostev
V2 karakter
-
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Zsoltinak hívnak, 17 éves vagyok. IG nevem: Devion Parker. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A lap írás időpontjában: 29181 >>
Mi az SGH feladata?
<< SGH feladata az adminisztrátorok segítése, és a játékosok kérdéseire való válaszadás. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mivel elég régóta játszok a szerveren, és mivel nem a pénz éltet a szerverben, hanem a Roleplay része, ezért szerintem előre tudnék segíteni a jövőben SGH-ként bárkit, akár RP-ben, akár bármiféle probléma megoldásban. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Tudok csapatban dolgozni, tisztelem a társaimat. Szeretek az emberek környezetébe lenni, és igazán becsületesnek mondhatom magamat. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napiszinten akár 4-5órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen, voltam. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos nem vagyok rá büszke, de voltam. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< 3 pozitív tulajdonságomnak mondanám hogy:
-Könnyen értek meg feladatokat, dolgokat.
-Barátságos vagyok, mindenkivel jól kitudok jönni.
-Attól mert hogy valami történik az életembe, nem másokon vezetem le.
3 negatív tulajdonságom:
-Ha átvernek akkor azt nem tudom annyiban hagyni.
-Nem mindig egyértelműen fogalmazom meg amit mondani szeretnék.
-Vannak pillanatok amikor elhagyja a számat néhány trágár szó.>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, ha lehetséges folytatnám ezt a pályát. Nagyon jó érzés lenne a közösségnek segíteni, és belefektetni az időmet egy olyan dologba ami hosszútávon is működhet. Szeretnék egy "életpályát" kialakítani admin-ként, így beilleszkedni az emberek közé. Én úgy gondolom hogyha SGH-ként megállnám a helyem akkor adminként is ugyanígy történne. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Egy kezdőjátékos számára az első benyomás nagyon fontos! Azzal kezdeném a történetet hogy felhívnám a figyelmét a szabályrendszerre, és arra hogy a szerver Roleplay(szerepjáték) alapú, nem DM,FUN,DERBY és hasonló szerverekkel köthető össze.
Ezekután természetesen az alapvető ismeretekkel ruháznám el hogy:
T-betűvel használt chat (IC) az a Karakternek a beszéde, amit a karaktered mondana egy másik játékosnak.
B-betűvel használt chat (OOC) pedig olyan mintha két számítógép elött ülő karakteren kívüli személy beszélgetne.
A /me (A karaktered látható cselekvésétét fejezi ki)
/do (Karakterednek a láthatatlan történéseire világít rá)
És ezeket hogyan, milyen helyzetekben használjuk.
Ezután szintén a szabályzat betartásáról ejtenék szót, majd elküldeném neki a V3 szerver szabályzatot és felvilágosítanám arról hogy a szabályzat megszegése szankciókkal járhatnak például:
Kitiltás,
Admin jail,
figyelmeztetés,
Kick,
ezt a következő monológgal folytatnám:
A szabályzat nem ismerete, nem mentesít annak be nem tartására.
Ezt azt jelenti hogy egy szabályszegésnél nem hivatkozhat arra hogy, én ezt a szabályt nem tudtam, hiszen ugyanúgy elkövette és szankcióval fog gazdagodni ezesetben. Majd megkérdezném hogy milyen karaktert szeretne, milyen életbe folyna bele, és ezek alapján segítenék neki hogy hogyan tudná a karakterét felépíteni a nulláról akár magasabb színvonalakra. Majd a discord szerver-nek a linkjét megosztanám vele, hiszen itt könnyen kapcsolatba tud lépni más emberekkel és mégtöbb segítséghez juthat, vagy esetleg társakra találhat, és a végén megkérdezném hogy segíthetek-e még valamiben, vannak-e kérdései. Amennyiben vannak, azesetben megválaszolom, ha nincsen akkor felajánlom neki a segítségemet a jövőben is. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Mivel ilyen helyzetekben SGH-ként nem tudok segíteni, ezért tanácsolnám neki hogy keressen fel egy adminisztrátort, aki kisegíti az adott szituációban/helyzetben. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< /vá 93 Szia, A szabályzatban nincsen belefogalmazva az, hogy hányas szinttől lehet kirabolni egy adott személyt, A szabályzatban úgy áll hogy LVL4-től kirabolható valaki, amennyiben ezt a szintet elérted sajnálatos módon, folytathatja az RP-t, hiszen nincsen rá szabálypont. IC pedig a karaktere dönti el hogy milyen stílust képvisel, ez az eset teljesen IC ügy. Ha bármi kérdésed lenne a továbbiakban nyugodtan keress fel. További jó játékot, Szia! >>

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.
Személyes megjegyzésem: Lapod jó lett,kompenzálni szeretted volna az OOC előéleted. Decemberig ha nem kapsz semmit,ezzel együtt pedig a játszott perced növekszik arányosan,akkor várlak a decemberi hónapban egy elbeszélgetésre.

• Tetszik
Reactions: justcody és Korpy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.