{Devil's Breath Car Wash}

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cardz on decc

Újonc
2020. 04. 01.
74
53
18th ™
V4 karakter
🥵 Prevan_Sims 🥵
LV karakter
Kaydron Avondre
173878582_521486882178193_5073096647848773435_n.png

Tisztelt olvasó, magával is megesett, hogy fontos eseményhez sietett, de az autója koszos volt? - Vagy csak szimpla szórakoztatásra vágyik?
Erre a megoldás a Devil's Breath Car Wash ahol bikinis lányok rövid idő alatt, profi munkával varázsolják tisztára járművét. Ha esetleg úgy dönt, hogy kipróbálja szolgáltatásunkat, szeretettel várjuk önt Palomino Creek Temple Street 1. szám alatt.

ELHELYEZKEDÉSÜNK
174026573_468358287812845_2163748947845033755_n__1_.png

174203815_991580964709974_4275563100853638712_n__1__0000.png
173696708_790214285212535_608214432055968649_n.png

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 14.
327
2 561
LV karakter
Lester Monroe
Spanyolországtól - Devil's Breath Car Wash-ig

Javier Feijoo

ÉLET SPANYOLORSZÁGBAN.

1990.07.22-én születtem Spanyolországban pontosabban Arenas-ban. Tanulmányaim hét éves kóromban kezdtem meg a közeli álltalános iskolában, majd 19 évesen fejeztem be. Nem voltam "minta" tanuló, sokszor keveredettem verekedésbe iskolatársaimmal. Tanulmányaim viselkedésem ellenére kitűnő volt. Szakközépiskolában a sikeresen a pincér szakmát sajátítottam el. Családom anyagi helyzete rendben volt anyám munkája miatt, ezért soha nem kellett nélkülöznük semmiben. Életünk csak anyánk börtönbe kerülésekor romlott meg, több mint húsz évet húztak rá emberölés vádjával. Apámmal és két testvéremmel egyedül maradtam egy nagybirtokon, apánk a tragédia után kaszinóba folytatta érzelmeit és sikeresen eljátszotta a család feje felől a házat is, Én ilyenkor még csak 20 éves voltam. Pénz hiányában rossz táraságba keveredettem és kényszermunkát kellet végeznem alig 2 000 Peso-ért (kb 100$). Drogot kellett árusítanom a helyi a város keleti részen, de karrierem nem tartott sokáig mivel elég hamar a helyi Policia kezére jutottam. Több mint két évet húztak rám drogok árusításáért, a helyi büntetés végre hajtási intézetben.​

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA.jpg
KÖLTÖZÉS SEE-CITYBE.

Szabadulásom után egyből munkát keresetem, mivel elég gyorsan elakartam hagyni családommal Spanyolországot, és választásuk See City-re esett. Gyorsan összeszedtem családommal a pénzt, és már mindenünk megvolt egy új élethez. 2012-ben sikeresen átléptük San Andreas állám határait és beléptünk See City városába. Ismét munkát kezdtem kereseni és választásom a helyi parkolás felügylet csapatára esett, ahova sikeresen be is kerültem. 2021-ben családommal egy új fába vágtük fejszénket mégpedig egy autómosóba.

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 14.
327
2 561
LV karakter
Lester Monroe
Diego Feijoo.
ÉLET SPANYOLORSZÁGBAN.
1997-ben láttam meg a napvilágot, Spanyolországban. Anyámhoz és Apámhoz szoros kapcsolat fűz már gyerekkorom óta. Mikor megszülettem, volt már egy testvérem akire mindig számíthattam és ez így van a mai napig is. Hétéves koromban kezdtem tanulmányaimat a helyi általános iskolában.
Ami egészen anyám börtönbe kerüléséig tartott, utána anyagi helyzetünk miatt abba kellett hagynom. Én is mint a nagyobbik testvérem drogok árusításához folyamodtam viszont és szerencsére nem kerültem a helyi rendőrség kezére.

mbfdlnbdnfdfbnfld_.png

KÖLTÖZÉS SEE-CITYBE.
Miután nagyobbik testvéremet kiengedték a börtönből én is mint az egész családom dolgozni kezdtünk egy új élet reményében, miután kellő mennyiségű Peso-t összeszedtünk az új élethez sikeresen megindultunk San Andreas állam felé. Sikeresen elértük a célunkat See Cityt, ahol Javier példájára munkát kezdtem el keresni, választásom a buszsofőr melóra esett, ami biztosította a megfelelő jogosítványt így megérte odamennem.

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 14.
327
2 561
LV karakter
Lester Monroe
Tito Feijoo.
ÉLET SPANYOLORSZÁGBAN.
1997.09.25.-én született Arenas-ban. Izmos testalkatú, szabadidejében a konditerembe található meg. A családjával élt, mind addig amíg nem vonult be a seregbe, a kiképzéseken egyre erősebb lett, a háborúban fontos szerepet játszott. A későbbiekben a háborúban súlyos lövést kapott, az orvosok csoda folytán megmentették Tito életét. A felépülése után leszerelt a katonaságtól.. Hosszas lábadozás után elköltözött Los Santosba.

KÖLTÖZÉS SEE-CITYBE.
See Citybe költözött egy kis településre. A háború óta sok mindenen átesett, egy kis pihenésre
Tito_elete.jpg
vágyott. Így a kuporgatott pénzéből vett egy lakást. Amikor látta hogy a helyi rendőrségre embereket keresnek így elment és megpróbáltatta magát. Sikeresen fel is vették, de mind hiába a jó fizikuma ellenére hamar ott kellett hagynia mivel a háborúban szerzett sebekkel nem tudta hoznia a formáját, így hosszas tanakodás után, jelentkezett a Parkolás Felügyelethez ahová sikeres jelentkezés után fel is vették, ez gond nélkül ment neki, sok barátot szerzett kis idő alatt. A napjai jól teltek, amikor kapott egy telefont az egyik unokatestvérétől hogy a városban van ő is, és találkozóra hívta. A találkozón egy nagy beszélgetés után kiderült hogy egy üzletet ajánlottak fel. A helyi faluban egy autómosót üzemeltetnek, és hallották hogy másod állást is keres. Az nap nem csak a családjával találkozott hosszú évek után, hanem egy autómosó főnökségébe is beszállt.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: wcologne és aDylan
2019. 01. 14.
327
2 561
LV karakter
Lester Monroe
Alicia Feijoo.
ÉLET SPANYOLORSZÁGBAN.
1997.07.11 látta meg a napvilágot Spanyolországban pontosabban Arenas városában. Nem egyke családba született, kettő testvére volt. Szoros kapcsolat fűzte őt szüleihez, ami egészen anyja elvesztéséig tartott. Alicia-t nagyon mélyen érintette anyja halála, érzelmeit pedig a drogokba fojtotta. Hosszas leszokási időszak után sikeresen megszüntette kapcsolatát a droggal. Mikor apja eljátszotta a házat a család feje felől, őt a Cartel nem drog dealernek használta, hanem egyeneset az utcára küldte. Mikor testvére kikerült a börtönből, mint az egész családja ő is munkába kezdet egy új élet híján.

xda.jpg

KÖLTÖZÉS SEE-CITYBE.
Mikor sikeresen átszöktek See-City-be, szakközépiskolába kezdett járni, ahol sikeresen elsajátította a kozmetikus szakmát. Az iskolában a korához illően lázadó volt. A tanárok nem szerették, idegbajos magatartása végett. A tanulmányi eredménye, a szokásos volt. Miután elvégezte az iskolát dolgozni kezdett El Corona egyik szépség szalonjába, viszont az elég hamar megunta és új munkát, megélhetőséget akart keresni. Sokat gondolkozott mibe vágja fejszéjét és választása egy autómosóra jutott. Kapta a lehetőséget hamar telket kezdett keresni, ahol az új projektet véghez tudná venni és választása Palomino déli részére jutott, viszont sajnos anyagi helyzete miatt nem engedhette meg magának, ezért segítséget kért testvérétől.

• Imádom
Reactions: Chloe

Tranes

baby, mafia wie montana
2019. 01. 09.
1 715
15 157
Wien
V4 karakter
Tommy Delgado
LV karakter
Terrence Soto
Sziasztok, elég régóta nem volt semmi aktivitás a témában, várható folytatás vagy helyezhetem?

• Tetszik
Reactions: real beno
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.