Deverina ina Kaamil - Lana Reyes panasz [Kispali]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Deverina Ina Kaamil

Panaszra tett személy InGame neve:
Lana Reyes

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Közösségrombolás, frakcióval való visszaélés. Nagyon jól tudom, hogy első ránézésre mindenki azt gondolja, hogy ez teljesen IC ÜGY. Azonban feltenném a kérdést, meddig tűrjük, hogy egy rendőr semmiféle IC (talán ooc bizonyíték nélkül) is lecsukhat bárkit kedve szerint, majd azt írják, hogy ic ügy, tegyél panaszt IC, amiről jól tudjuk, hogy nagy esélyel semmi se lesz. Úgy gondolom ha valaki elmegy rendőrt játszani, akkor sem történik olyan ic, hogy valaki azt mondja neki, hogy engem xy személy megvert, és semmiféle nyomozás nélkül, (esetleg harci sebek utáni kutatás) nélkül elhiszi és lecsukja az adott személyt. A valóéletben van egy előnyünk, mégpedig az ügyvéd, azonban itt nem feltétlen kivitelezhetó, hisz a rendőrség nem hoz ügyvédet neked, hiába vannak meg a "jogaid" még sincsenek meg, mert magad kell gondoskodj arról, hogy mindig legyen egy ügyvéd ismerősöd aki jelen van a szerveren. Ez nyilvánvalóan kivitelezhetetlen. Vázolom a szituációt: Él bármelyik jogával? - Igen, ügyvédet szeretnék! - rendben, ezesetben szerezz. - hát de nincs - akkor így jártál. Jelen pillanatban ez van, és ebből kifolyólag bárkit lecsukhatnak a rendőrök bármivel, ic és OOC következmények nélkül.

Miért gondolom közösségrombolásnak? Azért mert hosszútávon ez nagyon káros a játékosoknak, fesztülséget szít a rendvédelem ellen, hisz joggal fogják megutálni őket, mivel se ic se OOC követezménye nem lesz annak, hogy veled OOC szúrnak ki, amire rákenik, hogy ic ügy. IRL megvannak a jogi következményei és ezért nagyon nehezen lehet egy ilyet megoldani, de mivel a szerveren nem védheti magát és ügyvéd se az esetek 95%ba a játékos így el van lehetetlenítve. Ez szimplán irreális, elkéne gondolkozni ezen mélyebben, mert nagyon régóta mindig csak az a válasz erre mindenkitől, hogy IC ügy, miközbe tudjuk, hogy egy oltári nagy ooc kiszúrás a játékosokkal szemben, amivel büszkén élnek vissza a rendőrök. Természetesen tisztelet a kivételnek.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Amiből valóban kialakúlt egy verekedés Ezek után, kb 5perc elteltével a zacis melletti bolt elött ettem, mikor oda jöttek a rendőrök, hogy ők végig nézték a verekedésem. Sorban vannak a videók.

A videókon az is látszik, hogy talán rózsaszínű néger csávó láthatta az eseményt aki rendőr, de ő is csak a szemével, mellesleg ha látja, hogy verekedik két ember, miért várja meg rendőrként, hogy animba essen valaki? miért nem avatkozik közbe? Ha netán nem rendőr lett volna, akkor feltenném a kérdést, hol látta bárki is azt, hogy én animba vertem a csávót? egyértelmüen nincs rá bizonyíték IC, de még OOC sem megmerem kockáztatni mert arról se kaptam semilyenvideót, ha van is lényegtelen, mert itt arról van szó, hogy bármit megtehetnek a rendőrök IC, amivel másnak OOC kárt okoznak, OOC következmények nélkül, mondván, hogy ic ügy. Nagyon gyerekes gondolkodás ez és ideje lenne kinőni ebből, mert ez tényleg szimplán közösségrombolás ami már sajnos meg is látszik, mivel egyre több ilyen fordul elő. A logok a videókba láthatóak, ha esetleg nem, küldök logot is.

Megjegyzés:
Nagyon bízok benne, hogy nem annyi lesz a válasz az admin részéről, hogy IC ügy, és panaszt az alábbi linken tudok tenni IC. Mert ezesetben nem lett megértve a probléma. IRL nem történik ilyen, nem lehetséges ilyet tenni, mivel számtalan módon megcáfolod, és megtudod akadályozni a jogaiddal, hogy ne csukjanak le és ne tehesse meg a rendőr. Ilyen egyszerüen nem történik a valóéletbe mint ami itt, mert irreális. Abban is bízok, hogy erre nem a megszokott ez egy játék, nem minden szószerint az irlre épül, válasz fog jönni. Biztos fogok pár nevetős reakciót kapni, de sajnos már azt kell mondani lassan, hogy megkell szokni és le kell nyelni. Köszönöm szépen.

Childxish

Újonc
2020. 03. 12.
50
112
Szeged
V4 karakter
Armida Noyola
Szia! A videóban az látható, ahogyan te kezded ütni az embert, majd animba is ütöd. Ha megfigyeled a videót, telibe előttem vered szét a fejét, mikor elkezdesz futni, ott vagyok tőletek két lépésre. Nem a rendvédelem dolga neked ügyvédet keríteni, ezt nem én találtam ki, abban a pillanatban. Közösségrombolás részét sem értem, mivel világosan elmondtam, figyelmeztettelek, megadtam az esélyt hogy elkerüld a hatóság félrevezetését. Arról nem beszélve, hogy semmilyen kivetnivalót nem találtam a stílusommal kapcsolatban, nem így történt az ügyvédes rész.
További kellemes időtöltést a szerveren neked! ;)

Utoljára szerkesztve:

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Vagy nem tölt be vagy nem tudom, de én még mindig nem látok még csak ooc bizonyítékot sem, hogy ott voltál volna, mellesleg nem tudom, hogy lehettél volna az animba veréskor 2 meterre tőlem, a tetőn esetleg vagy hol? Sehol se látszol..
Számtalan lehetőséged lenne bebizonyítani RPvel, hogy én vertem meg ha kicsit is vonzana ez a fajta rp. Pl: megvizsgáljuk a nyomokat, ütéseket, egymás kezét esetleg /do van e valami a kezemen öklömön, akármi. Nem, neked és a rendvédelemnek elég az, hogy "há te láttad és kész"Nem, állításod szerint oda rohantál felsegítetted majd oda rohantatok hozzám ( az animba vert csávó is) mintha mi sem történt volna vele, hogy most nekem végem. Mit ne mondjak nagyon reális. Egy képet is elfogadok tényleg OOC de ez, hogy semmi nincs már egyszerüen vicc, lassan ott vagyok, hogy ha nem küldöm be ezt az 5 videót, még ooc is letudnám tagadni a verekedést mert kajakra semmi ic se ooc bizonyítékod nincs a verekedésről.

Childxish

Újonc
2020. 03. 12.
50
112
Szeged
V4 karakter
Armida Noyola
Legelső videód 33. másodpercénél látszódok, előttem szaladsz el, kellő távolságból figyeltem munkásságodat. Egyébként erre lett kitalálva az IC panasztétel, ahol felülvizsgálati kérelmet tudsz indítani az eljárásom ellen, amennyiben abban találsz kivetnivalót.
Edit: Második videóban is előtted futok, későbbiekben pedig a társam látható, szalad előled akit versz, ő meg éppen a lépcsőn fut fel.

Utoljára szerkesztve:

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Első videó semmit se bizonyít, csak hogy leadtam egy pofont utána a pali adott le egy pofont, majd elfutottam előle ő meg követ.

Még mindig azon van a hangsúly, hogy semmiféle bizonyíték nem szükséges nektek IC arra, hogy valakit lecsukjatok, kénye kedve szerint csukhattok le bárkit mivel nem kell bizonyíték, hogy ez valóban megtörtént e, ez pedig teljesen irreális nonrps és igazságtalan velünk szembe. Mivel nem csak ic de ooc is kiszúrtok velünk.
Legalább 5 rendőr volt ott a kihallgatáson, hiába tagadtam a vádakat, kértem, hogy mutassanak bizonyítékot, nem mitattatol semmit, az egyetlen bizonyíték, hogy elvileg te láttad a szemeddel. Vakon hisz minden rendőr neked, akármennyire is tagadom.
Na ez teljesen irreális és nonszensz.
Ha esetleg egy felsővezető lennél azt mondom oké, de akkor is csak akkor ha tényleg láttad, vagy van valami okod arra, hogy velem kicsesszél, de az, hogy random kicseszel velem sima rendőrként ezzel az állásodat és mindenedet kockáztatva mindenki elött nonszensz.
És itt jön az, amiről igazán beszélni szeretnék. Te mint törzsőrmester, nem fogsz egy ekkora nagy egyértelmü korruptkodást csinálni, hisz feletted vannak rengeteged akiknél ha kiderülne, kirugnának seperc alatt, szimplán nincs ekkora befolyásod. Tegyük fel elég magas rangon vagy, pl a top10be benne vagy, pl vagytok 100an a navban, te vagy a piramis top10. Fokán, akkor van alattad 90 ember, aki hiába látja a korruptkodásod, egy szót se fog szolni érte, hisz kirugathatod 1 perc alatt. De mivel te közel se vagy magas rangon, pl vagy az 50. Akkor van feletted 50 másik ember akinek sokkal nagyobb hatalma van feletted ezért nem fogsz ilyet csinálni, mert ezzel kockáztatod az állásod, a szabadságod, mindened. Mondhatni PG hisz féltened kéne ezeket, de nem teszed.
Remélem így már érthető, miért nonszensz és miért OOC ügy van ebből. Nagyon örülnék ha egy magasabb admin bírálná ezt, akinek sok sok tapasztalata van akár ilyen téren is, és egy tényleg jó válasszal méltatna.

Utoljára szerkesztve:

Childxish

Újonc
2020. 03. 12.
50
112
Szeged
V4 karakter
Armida Noyola
Első videó semmit se bizonyít, csak hogy leadtam egy pofont utána a pali adott le egy pofont, majd elfutottam előle ő meg követ.

Még mindig azon van a hangsúly, hogy semmiféle bizonyíték nem szükséges nektek IC arra, hogy valakit lecsukjatok, kénye kedve szerint csukhattok le bárkit mivel nem kell bizonyíték, hogy ez valóban megtörtént e, ez pedig teljesen irreális nonrps és igazságtalan velünk szembe. Mivel nem csak ic de ooc is kiszúrtok velünk.
Legalább 5 rendőr volt ott a kihallgatáson, hiába tagadtam a vádakat, kértem, hogy mutassanak bizonyítékot, nem mitattatol semmit, az egyetlen bizonyíték, hogy elvileg te láttad a szemeddel. Vakon hisz minden rendőr neked, akármennyire is tagadom.
Na ez teljesen irreális és nonszensz.
Ha esetleg egy felsővezető lennél azt mondom oké, de akkor is csak akkor ha tényleg láttad, vagy van valami okod arra, hogy velem kicsesszél, de az, hogy random kicseszel velem sima rendőrként ezzel az állásodat és mindenedet kockáztatva mindenki elött nonszensz.
És itt jön az, amiről igazán beszélni szeretnék. Te mint törzsőrmester, nem fogsz egy ekkora nagy egyértelmü korruptkodást csinálni, hisz feletted vannak rengeteged akiknél ha kiderülne, kirugnának seperc alatt, szimplán nincs ekkora befolyásod. Tegyük fel elég magas rangon vagy, pl a top10be benne vagy, pl vagytok 100an a navban, te vagy a piramis top10. Fokán, akkor van alattad 90 ember, aki hiába látja a korruptkodásod, egy szót se fog szolni érte, hisz kirugathatod 1 perc alatt. De mivel te közel se vagy magas rangon, pl vagy az 50. Akkor van feletted 50 másik ember akinek sokkal nagyobb hatalma van feletted ezért nem fogsz ilyet csinálni, mert ezzel kockáztatod az állásod, a szabadságod, mindened. Mondhatni PG hisz féltened kéne ezeket, de nem teszed.
Remélem így már érthető, miért nonszensz és miért OOC ügy van ebből. Nagyon örülnék ha egy magasabb admin bírálná ezt, akinek sok sok tapasztalata van akár ilyen téren is, és egy tényleg jó válasszal méltatna.
Sajnálattal látom, olvasom hogy nem vagy tisztában a szavak fogalmával. Mielőtt olyan szavakat használsz, amelyek jelentéséről fogalamad sincs, nézz utána mit jelent. Teljes mértékben parádésnak találom a hszed, semmi valóság alapja nincsen. Felhoznám megint a “közösségrombolást” amit véleményed szerint csinálok. Nem is tudom, ki próbálkozik minden esetben a rendvédelemnek keresztbe tenni, mert egy IC eseményt magára vesz OOC, nem az első eseted. https://forum.see-game.com/threads/deverina-ina-kaamil-fellebbezese.415366/#post-1930608

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Abban valóban igazad van, hogy nem igazán illik ráxd, de a pgről meghallgatnám a véleményed, a zöld részről, és hogy mit gondolsz mit gondolnak az itteni rendőrök.

És amúgy ne vedd sértésnek a pkt mert nem feltétlen ellened irányul hanem ezekre a helyzetekre.
Tény, hogy nem érvelek jól, de igazságérzete csak van mindenkinek (valakinek normális valakinek ferdült)
Pl régen volt egy ötletem, hogy ts helyett legyen dc is a seenek, megkérdezték mivel jobb. Mondom jobb és kesz tölsd le nézd meg. (Röviden) kinevetőztek meg szét szidtak a kommentbe míg kitöröltem az ötletet. Rá 1 hónapra meg bejelentették a see dct.

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Milyen esélyről beszélsz?
Mit vártok el az emberektől, hogy legyen 10darab ügyvéd száma, és mindegyikre ráírjunk ilyenkor, hátha épp fent van a szerveren az egyik?
Meg egyebként is ez az egész ügyvédes dolog parasztvakítás mert, ha jönne is egy ügyvéd mi lenne a végkimenetel?
Tegyen panaszt az interneten. Szia!
És ugyan úgy lecsuknak a gyászba.
Te sem gondoltad komolyan ezt.
Akkora nagy nyílt átverés ez az egész és nézitek hülyének az embert, hogy az gyalázat.
Legalább egy kis betyárbecsület lehetne az ilyenekbe de még ez sem látok. Mert én is egy fasz vagyok néha bevallom, de legalább tudok mérlegelni eseteket, mit miért tesz valaki milyen indítékból, mikor van egy határ amit nem kéne átlépni bizonyos "szivatáskor" mert küldöd a random logjaidat, amit úgy állítasz be mintha nekem bármiféle esélyt adtál volna. Belőled ez úgylátom hiányzik, mert nyíltan nézel hülyének engem mindenki elött.
Élnézést, hogy kicsit kikeltem magamból, de ez már tényleg hihetetlen.
Edit: tudod mikor adtál volna nekem esélyt?
Ha példáúl kicsit is visszagondolsz régebbi szituációkra, pl fhú megnézem van e ügyvéd mert volt múltkor egy csávó akinek volt egy ügyvéde, ha vársz egy 5-10percet megpróbálom elérni, hátha ide tud jönni.
Na ekkor adtál volna esélyt hisz tettél valamit értem, megeröltetted magad. De az "esély" alatt nem tudom mit értesz. Az, hogy felsoroltad, hogy jogom van ügyvédet hívni? Ez nem esély, ezt kötelességed elmondani.
Szerintem mindent elárul rólad az, hogy az elsó percben be viccesezed minden hozzászólásomat.

Utoljára szerkesztve:

Childxish

Újonc
2020. 03. 12.
50
112
Szeged
V4 karakter
Armida Noyola
Esély? Esélyt adtam, hogy megússz egy hatóság félrevezetése vádat, ami elég nagy esély, tekintettel arra hogy 100 percnél kezdődik. Ketten néztük végig ahogy püfölöd, aztán még le is tagadod. Megadtam az esélyt, hogy ne szopj több mint két órát a börtönben. Közösségrombolás azóta sem értem, sőt, még a miniumot is csökkentettem 20%-kal.

Egyetlen hozzászólásodat reagáltam be nevetős fejjel, mivel az a véleményem. Érdemes lehet megnézni a hozzászólásaidra érkezett reakciók arányát, ha már próbálsz személyeskedni. Továbbra is az ügyet intéző admin válaszát várom.​

Utoljára szerkesztve:

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
823
2 744
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Kezdjük talán az elejénél, a srác belenézett a csomagtartódba és ahelyett, hogy szólnál neki - megkérdeznéd mit csinál, egyből elkezded őt püfölni. Ő sem hagyta magát, lett belőle egy verekedés amiből ő jött ki a vesztes oldalon. Szerencsétlenségedre (ahogy a kommentekből is kiderült) látták a verekedést, valóban szerepel Lana a videókon (naplóból visszanézve álnévben volt) így az MGt kizárnám.

Térjünk át akkor arra ami miatt megírtad ténylegesen a panaszkönyvet:

A rendvédelem valóban lecsukhat téged "tárgyi" bizonyíték nélkül bizonyos esetekben, például a jelenlegi panaszban szereplő esetben is ahol látták azt, hogy mi történt és előkerült a srác akivel verekedtél animban. Nem kell hozzá sok gondolkodás, hogy rájöjj ki is verhette meg vagy mi történhetett ha eleve te püfölted zacisnál. Azonban vannak olyan szituációk, ahol megkövetelt az, hogy IC alátámasszák azt, hogy amiért lecsuknak téged valóban megtörtént, például:
Illegális tárgyakért akkor csukhat le ha el is veszi tőled és leadja az NPCnek - nálad kell legyen - nem elég a láttam.
Cserbenhagyás esetében ha a rendőr tettenér téged akkor szintén elég a "látta" helyzet azonban ha időközben elmész, nem tud követni vagy valaki feljelent téged, kötelezővé lett téve a videós bizonyíték nagyjából 2 éve pont amiatt mert logból nem fog kiderülni, és mindenki ahogy tehette úgy hazudott vele IC és OOC is RPkben. Amennyiben ez nem elérhető és nem rajtakapásról (tettenérés) van szó, ki se lehet rakni körözést. Egyébként a cserbenhagyásos videót el is lehet kérni kihallgatás során amit a legtöbb esetben ha a saját frakciójából adta ki valaki, pár percen belül meg tudják mutatni.

Az egyszerűen elvárhatatlan, hogy minden egyes ügyet a rendvédelmis tagok visszamentegessenek, mert nagyjából több videót vágnának mint amennyit játszanának, arról nem is beszélve, hogyha ezeket hozzú távon tárolgatni kell mondjuk hetekig - hónapig akkor igencsak tárhelyigényes dologról lenne szó, amit szintén nem engedhet meg magának mindenki (sőt, már eleve a visszamentés se megy mindenkinek a saját frakciómból kiindulva mert örül ha a szerveren 20FPSel játszik). Ilyenkor jön képbe az, hogy ahol megvan követelve plusz bizonyíték, azokat mindenképpen szolgáltatnia kell a rendvédelemnek (lásd fentebb), illetve mivel "testkamera" valamint "dashcam" RP szerint a szolgálatban lévő rendőrön aki egyenruhában (vagy civil esetében golyóállóban) van - valamint az autóba szerelve rendelkezésre áll, a LOG felhasználható IC többek között egy felülvizsgálati kérelem kivizsgálásánál is, ahol át kell néznie a panaszt bírálónak.

Ügyvéd kirendelésre mióta nincs kormány, lehetőség sincs. Mindenki saját magának kell találjon jogi képviselelet, arra pedig adott a lehetőség a játékosoknak, hogy céget alapítva (amit úgy alakít és reklámoz ahogy ő szeretné) - ügyvédként tevékenykedjenek a szerveren. Az, hogy van-e értelme ügyvédet hívni, minden bizonnyal van, mégha nem is helyben de később a felülvizsgálati kérelem során az azzal tisztában lévő játékosok, hogy a rendvédelemnek hogyan kell eljárnia a törvény szerint sokkal jobban meg fogja tudni írni egy olyan nevében aki nem jártas benne. Lásd az utolsó pár panaszt amit Artyom Egorov (Jog ligája) tett alig van benne olyan ami jogtalanra lett bírálva, mert valóban eljárási hiba történt ami miatt kártérítést kaptak azok akikkel szemben rosszul jártak el - vagy ahol a rendőr eleve nem úgy viselkedett ahogy kellett és elvárható volna. Egytől egyig ugyanazt a bírságot megfizették egyébként a rendőrök mint bárki más, és a többi ügyben is figyelmeztetéseket szoktak osztani a leaderek amennyiben indokolt. Arra is volt példa, hogy valaki egy ilyen panasz miatt távozott a rendvédelemből, szóval bátran kijelenthetem, hogy megvan a következménye a dolgoknak.

Egy kis statisztika ehhez:
2019 óta 156 darab felülvizsgálati kérelem lett nyitva a Rendőrség egy tagja felé, ebből 22 darab el lett utasítva mert nem felelt meg egyáltalán a kérelem követelményeinek, 62 darab lett jogtalan és 72 darab lett jogos. Valóban nem sokan nyitnak panaszt, mondván nincs értelme mert "úgyse kap semmit", azonban nem árt észben tartani, hogy majdnem a feléről beszélünk ami jogos lett.

Egyáltalán nem érzem úgy, hogy ami ebben a panaszban szerepel az bárhol is kimerítené a frakcióval való visszaélést vagy közösségrombolást. IC te kezdtél egy balhét amit ők láttak és ezért IC is kerültél börtönbe. Bizonyítékaid alapján is egyértelmű, hogy nem funból - ok nélkül találták volna ki, hogy bevigyenek téged amely ha így lenne valóban megállná a 2 általad írt szabálysértés a helyét. Az, hogy egy IC felülvizsgálatból mi sülne ki, ha történne ilyen a későbbiekben majd a NAV leaderek eldöntik (inkább oda tudnám sorolni a miért nem avatkozott közbe részt is és várta meg a végét). Szintén nem érzem OOC kiszúrásnak részedre hisz az oka megvolt arra, hogy lecsukjon téged, szimplán ezért vállalni kell a következményeket. Tudom, hogy a legtöbb topicban ilyenkor szokott következni az, hogy a jail idő egy ooc büntetés ami nem is a karaktert bünteti hanem téged, ami valamilyen szinten igaz, hisz neked kell leülnöd és nem játszhatsz míg nem teszed meg, azonban azt ne felejtsük el, hogy a kettő nem választható szét - nem a karaktered csinálta a rosszat csak úgy magától nélküled és utána az irányítóját büntetik. V4 óta az óvadék miatt nagyon sokan 1 pillanat alatt ki tudnak - és ki is jönnek a börtönből. Amit kiszúrásnak lehetne mondani az a büntetés súlyosbítása 60 vagy 120 perccel indokolatlanul mindenkinek, azonban ez jelenleg nem áll fenn egyik frakciónál sem, csak olyanok kapják akik rátesznek pár lapáttal az RP közben vagy visszaesőként követnek el valamit, nem elhanyagolható mennyiségben.

IRLre alapszik a játék igen, azonban nincs kapacitás arra, hogy ilyen kis ügyekből kifolyólag nagyon kiterjedt nyomozás, ügyészségi vádemelés és bírósági tárgyalás (az utóbbi kettő a szerveren nem is található meg) legyen. Persze itt is megvannak azok a helyzetek amikor mondjuk az NNI egy egész frakció ellen indít nyomozást és gyűjtögetik a bizonyítékokat (képpel, videóval alátámasztva) ami akár hetekbe vagy hónapba is beletelhet, mindezekről elég méretes aktát írva. Szem előtt kell tartani, hogy az emberek kikapcsolódni és játszani jönnek fel a szerverre nem jelentést írni, vagy még pluszban hetekig eljárásokat tanulni / levezetni. Remélem, hogy megfelel számodra a kifejtett válaszom, a panaszod jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.