Deverina Ina Kaamil Fellebbezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
image.png

Felülvizsgálati Kérelem

Panasszal élő adatai

Teljes név:
- Deverina Ina Kaamil

Bejelentett lakcím:
- Los Santos Commerce st. 12

Telefonszám:
- +38-76-725-3062

Személyazonosító igazolványról készült másolat
(Minden esetben kötelező!):

-
Vezetői engedélyről készült másolat
(Amennyiben a panasszal élő fél büntetése járműhöz is kapcsolódik, abban az esetben kötelező):

-
Nem releváns.

Forgalmi engedélyről készült másolat
(Amennyiben a panasszal élő fél büntetése járműhöz is kapcsolódik, abban az esetben kötelező):

- Gyakorlatilag nem kapcsolódik.

Fegyverengedélyről készült másolat
(Amennyiben a panasszal élő fél büntetése fegyverhez vagy engedélyhez is kapcsolódik, abban az esetben kötelező):

- Nem releváns.

Jogi képviselő bejelentett irodájának engedélye
(Amennyiben a panaszt ügyvéd nyújtja be védencének nevében):

-
Nem releváns.

Panaszra tett fél adatai

Megbízott neve:
(Terrorelhárítási Központnál nem kitöltendő, azonban a gépjármű kötelező)

- Bjork Zászlós

Megbízott szervezete:
(Rendőrség / Nemzeti Nyomozó Iroda / Terrorelhárítási Központ / See City Honvédség)

- Rendőrség

Megbízott jelvényszáma:
(Terrorelhárítási Központnál és a See City Honvédségnél nem kitöltendő, azonban a gépjármű kötelező)

- , 1096.

Megbízott kiosztott gépjárművének adatai
(Amennyiben az előző kettő ismeretlen, abban az esetben kötelező):

- Ismeretlen
- Ismeretlen
- Ismeretlen

A panasz kifejtése

A panasz részletes leírása:
- Zálogházban beszélgettem Mr.Zacis úrral, amiközben Shawn rendőrúr megszólított a nevemen. Befejeztem zacis úrral a beszélgetést és megfordúltam. Shawn úr közölte, hogy fáradjak ki a zálogház elé. Kifáradtunk majd hamis, koholt vádakat kezdett el felsorolni és arról kérdezősködni, hogy hol az autóm. Ezután, kedves Bjork Zászlós úr, Mr.Shawn kérésére csekket írt a nevemre Tilosban parkolás indokkal, mivel állítólag látták az autóm zálogház elött parkolni. Többször is megkérdeztem, hogy tudnának e bármiféle bizonyítékot mutatni, azonban csak azzal érveltek, hogy "mindannyian" látták, szemtanú persze érdekes módon nem jelentkezett és videót se képet nem tudtak mutatni. Egyértelmű rosszindulat vezérelte Mr.Shawn indulatait, valószinüleg mivel többször is igazoltatott engem a múltban, így valami miatt én ellenem keltett, ő magában lévő rosszindulat miatt tette ezt az elfogadhatatlan dolgot. Továbbra is kiállok az ellen, hogy nem parkoltam tilosban, a kocsim bár valóban nem tudom hová lett a pillanat hevében, utánajárás után, a közeli parkolóban volt jelen szabályosan leparkolva, amelyről képet is csináltam az eset után 5 percel.

Szenvedett el sérülést a panasz okán? Amennyiben igen, fejtse ki:
- Nem

Érte önt kár a panasz okán? Amennyiben igen, fejtse ki:
- 33800$ illetve természetesen a priusz amik a önök rendszerébe feljegyezve van.

Kötelező bizonyíték csatolása:
-

Ezen kérelem beküldésével kijelenti, hogy elolvasta a panasztételhez szükséges információkat valamint követelményeket és elfogadta őket, valamint a formanyomtatványba leírt adatok és állítások teljes mértékben a valóságot tükrözik, abban megkérdőjelezhető vagy kétes állítások nincsenek.

Panasszal élő aláírása:
Deverina Ina Kaamil​

2024-01-05. 19:32

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: I am Attila

aricsi

bukott ga
2019. 01. 20.
663
2 351
19
V4 karakter
vito_hetz
image-1.png

Tisztelt Deverina Ina Kaamil!

Tájékoztatom, hogy a Folyó év Január ötödikén benyújtott felülvizsgálati kérelmével kapcsolatban Belső Ellenőrzési osztályunk megkezdte a nyomozást.
Az ügy pontos végkimenetelének érdekében kikértük a rendőrtisztek szolgálati gépjárművük felvételét.

A panaszban megemlített Bjork r. zászlós, valamint társa Claybrooks r. főtörzszászlós az ALPHA-3-as egységben folytattok járőrszolgálati tevékenységet, mikor a Blueberryben található zálogház utcájába fordultak be. Ezt követően feltűnt számukra egy a járdára felparkolt Jeep Wrangler, egyből leparkoltak a gépjármű mellé, rendszerünkben kérdezték le a forgalmi rendszámát a járműnek, ez alapján kiderítették a nevét, valamint a személyiigazolvány kiállításakor készített kép alapján be is tudták azonosítani. Ezt követően lett intézkedés alá vonva a zálogházban.

Mivel a felvételen tisztán látszódik a gépjárműve, amely tilosban parkol, ezért nem kívánunk tovább foglalkozni az esettel.
A belső ellenőrzés a nyomozást, valamint az ügyet lezártnak tekinti. Fellebbezésnek helye továbbiakban nincsen.

Los Santos 2024/01/06
Vito Hetz
r. főhadnagy
Belső Ellenőr​

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Megbocsásson Tisztelt főhadnagy de az, hogy a Jeep a "Járdán parkolt" teljesmértékben valótlanság. Kérem, hogy mutassanak egy képet róla. Tisztelettel, Deverina Ina Kaamil.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.