- 2019. 01. 17.
- 390
- 770
- V4 karakter
- Deverina Ina Kaamil
- LV karakter
- Deverina Ina Kaamil
- V2 karakter
- Kamilla McCarthy
Panasztevő InGame neve:
► Deverina Ina Kaamil ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Anthony Hardwick ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nem reális motozás, nonrp. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Kép nem készült, log pedig a megjegyzésnél van, ha netán az egész igazoltatás menete érdekel, csatolni tudok utólag teljes logot róla. ◄
Megjegyzés:
► Heló, régebben is bosszantott és most is bosszant, hogy annak ellenére, hogy minden szabály rablással kapcsolatba meg bármivel egyre csak szigorodik (részletesedik) a motozás a mai napig nincsen szigorítva. Tegnap történt velem, hogy épp helikopterrel jártam a városokat, épületeket nézegettem és a bank közelébe repdestem pont, bár igyekeztem pár utcával arébb menni, mivel hallottam, hogy lövöldözés van valószinüleg bankrablás volt. Ekkor természetesen katonai helikopterek felszólítottak, hogy szálljak le. Ezzel minden okés, teljesen rendben van. A következő történt ezután. Leszálltam, majd miután vártam pár másodpercet és nem mertek leszállni hozzám, inkább kiszálltam és feltettem a kezemet. Ekkor már leszálltak mellém 3 helikopterrel is ha jól láttam, és átmotoztak átnézték a helikopteremet. Az aggasztó dolog ekkor esett le, hogy nálam maradt 1 darab Gomba spóra, amit ismerősöm nekem adott csak úgy, mivel nem kifejezetten amiatt találkoztam vele, így hamar megfeledkeztem, hogy nálam van és nálam maradt, hiba volt igen ez az én hibám.
A gond azzal van, amik ezután következtek.
-Átmotozott Anthony Hardwick (ezt mind katonai felszerelésbe, vastag kesztyűbe és felfegyverkezve)
Feltételezem, hogy egy bankrablás közepette, nyilván azért igazoltattatok, nem e vagyok velük, tehát fegyver után kerestetek, fegyvert persze nem találtatok nálam.
Ekkor, Anthony ahelyett, hogy gyorsan átmotozott volna, megnézte volna, hogy nincs nálam semmi fenyegető, esetleg megbüntetett volna valami légtér megsértés miatt, természetesen kitapogatta a zsebembe az 1 darab Gomba spórát (ami egy iszonyat kicsi, szinte sejtecske, még csak nem is kemény mint egy por vagy egy kis kosz) és természetesen ezt megtalálta nálam.
[2023-08-12 21:46:54] [Output] : *** Anthony Hardwick lentről felfele haladva áttapogatja Kaamil ruházatát.
[2023-08-12 21:46:56] [Output] : *** Anthony Hardwick megmotozott valakit. (Deverina Ina Kaamil)
[2023-08-12 21:47:19] [Output] : *Hol a varázsgomba spóra? ((Anthony Hardwick))
[2023-08-12 21:47:34] [Output] : *Igazából ő se tudja, valahol a zsebébe. ((Deverina Ina Kaamil))
[2023-08-12 21:48:11] [Output] : *** Anthony Hardwick a zsebét alaposan végigtapogatva, kiveszi a spórás zacskót.
-Itt, az első gond, nyilván az, hogy nem reális egyből kitapogatni egy spórát valaki zsebéből, főleg katonai kesztyűvel rajta. (én például, megpróbálhoz kötném).
-A következő probléma pedig az, hogy automatikusan "spórás zacskót" rpzett ami meglátásom szerint Forcerpnek is minősülhet, mert senki se rpzett semmiféle zacskót, hogy nálam zacskóba lenne az, még csak átadáskor sem.
[2023-08-12 20:51:18] [Output] : *** Deverina Ina Kaamil felmutat egy tárgyat: Magic Mushroom spóra. (széfből)
[2023-08-12 20:51:18] [Output] : Deverina Ina Kaamil mondja: Ilyened nincs?
[2023-08-12 20:51:24] [Output] : Yoshikawa Toru mondja: Napi szinten megkérdezed.
[2023-08-12 20:51:27] [Output] : *** Yoshikawa Toru kivett egy tárgyat a széfből. (Magic Mushroom spóra)
[2023-08-12 20:51:29] [Output] : *** Yoshikawa Toru átadott egy tárgyat Deverina Ina Kaamil játékosnak. (Magic Mushroom spóra)
[2023-08-12 20:51:29] [Output] : Deverina Ina Kaamil mondja: És másnak sincs?
Itt szó se volt róla, ment tovább, tehát igazából nem reagáltam annyira le, több minden történt ott elvoltam foglalva, tehát semmiféle RP nem volt róla, hogy ő zacskóba adta volna át.
Nem is kifejezetten azért találkoztam velük, csak szóba jött.
Véleményem szerint egyátalán nem reális, nem rps, hogy kesztyűbe áttapogatnak és megtalálnak nálam 1 darab gomba spórát (ő általa zacskóba rpzve) Mindezt, egy bankrablás közepette, hisz szerintem lenne nekik fontosabb dolguk is, minthogy 1 darab spóráért bevigyenek valakit, miközbe társaikat épp lövik lefele a bankba.
Nem kifejezetten szemét akarok lenni vele, szimplán nem tartom reálisnak, hogy minden egyre részletesebb, ez pedig még mindig ugyan úgy folyik mint 7évvel ezelött. Persze ezek után lecsuktak, bár enyhítéssel de mivel kivetettem magamat így 400ezer$omba fájt, illetve az IC priusz ami leginkább aggaszt, mivel oda figyeltem, hogy ne legyenek IC priuszaim.
◄