Deverina Ina Kaamil - Anthony Hardwick

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Deverina Ina Kaamil

Panaszra tett személy InGame neve:
Anthony Hardwick

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem reális motozás, nonrp.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Kép nem készült, log pedig a megjegyzésnél van, ha netán az egész igazoltatás menete érdekel, csatolni tudok utólag teljes logot róla.

Megjegyzés:
Heló, régebben is bosszantott és most is bosszant, hogy annak ellenére, hogy minden szabály rablással kapcsolatba meg bármivel egyre csak szigorodik (részletesedik) a motozás a mai napig nincsen szigorítva. Tegnap történt velem, hogy épp helikopterrel jártam a városokat, épületeket nézegettem és a bank közelébe repdestem pont, bár igyekeztem pár utcával arébb menni, mivel hallottam, hogy lövöldözés van valószinüleg bankrablás volt. Ekkor természetesen katonai helikopterek felszólítottak, hogy szálljak le. Ezzel minden okés, teljesen rendben van. A következő történt ezután. Leszálltam, majd miután vártam pár másodpercet és nem mertek leszállni hozzám, inkább kiszálltam és feltettem a kezemet. Ekkor már leszálltak mellém 3 helikopterrel is ha jól láttam, és átmotoztak átnézték a helikopteremet. Az aggasztó dolog ekkor esett le, hogy nálam maradt 1 darab Gomba spóra, amit ismerősöm nekem adott csak úgy, mivel nem kifejezetten amiatt találkoztam vele, így hamar megfeledkeztem, hogy nálam van és nálam maradt, hiba volt igen ez az én hibám.

A gond azzal van, amik ezután következtek.

-Átmotozott Anthony Hardwick (ezt mind katonai felszerelésbe, vastag kesztyűbe és felfegyverkezve)
Feltételezem, hogy egy bankrablás közepette, nyilván azért igazoltattatok, nem e vagyok velük, tehát fegyver után kerestetek, fegyvert persze nem találtatok nálam.
Ekkor, Anthony ahelyett, hogy gyorsan átmotozott volna, megnézte volna, hogy nincs nálam semmi fenyegető, esetleg megbüntetett volna valami légtér megsértés miatt, természetesen kitapogatta a zsebembe az 1 darab Gomba spórát (ami egy iszonyat kicsi, szinte sejtecske, még csak nem is kemény mint egy por vagy egy kis kosz) és természetesen ezt megtalálta nálam.
[2023-08-12 21:46:54] [Output] : *** Anthony Hardwick lentről felfele haladva áttapogatja Kaamil ruházatát.
[2023-08-12 21:46:56] [Output] : *** Anthony Hardwick megmotozott valakit. (Deverina Ina Kaamil)
[2023-08-12 21:47:19] [Output] : *Hol a varázsgomba spóra? ((Anthony Hardwick))
[2023-08-12 21:47:34] [Output] : *Igazából ő se tudja, valahol a zsebébe. ((Deverina Ina Kaamil))
[2023-08-12 21:48:11] [Output] : *** Anthony Hardwick a zsebét alaposan végigtapogatva, kiveszi a spórás zacskót.

-Itt, az első gond, nyilván az, hogy nem reális egyből kitapogatni egy spórát valaki zsebéből, főleg katonai kesztyűvel rajta. (én például, megpróbálhoz kötném).

-A következő probléma pedig az, hogy automatikusan "spórás zacskót" rpzett ami meglátásom szerint Forcerpnek is minősülhet, mert senki se rpzett semmiféle zacskót, hogy nálam zacskóba lenne az, még csak átadáskor sem.
[2023-08-12 20:51:18] [Output] : *** Deverina Ina Kaamil felmutat egy tárgyat: Magic Mushroom spóra. (széfből)
[2023-08-12 20:51:18] [Output] : Deverina Ina Kaamil mondja: Ilyened nincs?
[2023-08-12 20:51:24] [Output] : Yoshikawa Toru mondja: Napi szinten megkérdezed.
[2023-08-12 20:51:27] [Output] : *** Yoshikawa Toru kivett egy tárgyat a széfből. (Magic Mushroom spóra)
[2023-08-12 20:51:29] [Output] : *** Yoshikawa Toru átadott egy tárgyat Deverina Ina Kaamil játékosnak. (Magic Mushroom spóra)
[2023-08-12 20:51:29] [Output] : Deverina Ina Kaamil mondja: És másnak sincs?

Itt szó se volt róla, ment tovább, tehát igazából nem reagáltam annyira le, több minden történt ott elvoltam foglalva, tehát semmiféle RP nem volt róla, hogy ő zacskóba adta volna át.
Nem is kifejezetten azért találkoztam velük, csak szóba jött.

Véleményem szerint egyátalán nem reális, nem rps, hogy kesztyűbe áttapogatnak és megtalálnak nálam 1 darab gomba spórát (ő általa zacskóba rpzve) Mindezt, egy bankrablás közepette, hisz szerintem lenne nekik fontosabb dolguk is, minthogy 1 darab spóráért bevigyenek valakit, miközbe társaikat épp lövik lefele a bankba.

Nem kifejezetten szemét akarok lenni vele, szimplán nem tartom reálisnak, hogy minden egyre részletesebb, ez pedig még mindig ugyan úgy folyik mint 7évvel ezelött. Persze ezek után lecsuktak, bár enyhítéssel de mivel kivetettem magamat így 400ezer$omba fájt, illetve az IC priusz ami leginkább aggaszt, mivel oda figyeltem, hogy ne legyenek IC priuszaim.

DreeN

Peace out ✌
2019. 01. 10.
722
1 213
20
Szeged
V4 karakter
Anthony Hardwick
LV karakter
Anthony Hardwick
Szia!
A bankrablással kapcsolatban azt láttad te is, hogy összesen három helikopter szállt le hozzád, szóval az, hogy én visszaszállítottalak támaszpontra a drogmag miatt nem volt irreális, meg ez amúgy is teljes mértékben IC dolog, hogy hogy döntök. Láttad, kettő felettesem volt, ők nem szóltak, hogy ne, és én meg így döntöttem. Nem értem, hogy te milyen alapon döntesz, hogy ez teljesen irreális húzás, mikor eleve egy társszerv rádiózott, hogy a légtérben vagy.
[2023-08-12 21:44:29] [Output] : [PD] Őrnagy Alan P Ross: Piros-fekete kopter ereszkedett bank mögött.

A másik. Nem motozást végeztem, hanem ruházatátvizsgálást, a kettő fogalom alapjaiban mást jelent, de ez lényegtelen. Ha te azt RP-zed, hogy még te sem tudod, akkor olyankor nem lehet azt csinálni, hogy nálad hagyjuk, mert te sem tudod.
Az, hogy "kesztyű van rajtam, ami nagyon vastag" olyan dolog, hogy ez neked honnan jött? Alapból a skinen van kesztyű igen, de az hogy ez egy vékony bőr, vagy akár megerősített nincs külön taglalva. Pilóták még bizonyos időközönként ezt le is veszik.

Azt úgy gondolom, hogy igazad van, hogy én zacskót RP-ztem, a sima mag helyett, de ezt nem hiszem, hogy a "Force RP"-t kimeríti, mert nem erőltettem rád semmit. Az, hogy most zacskó, vagy magában szerintem nagyon minimális eltérés, amit én csak szőrszálhasogatásnak tartok, annak ellenére, hogy te nem erre mentél állításod szeirnt.

Összegezve, neked az egész eseményből a legnagyobb problémát nem az, hogy zacskó vagy nem zacskó, hogy kesztyű és, hogy milyen vastag.
Az volt a gondod, hogy veled foglalkoztam. Ez pedig már, mint mondtam. IC döntés volt, és azt még nagyon fontos hozzátennem, hogy mikor téged szólítottunk fel, a bankrablók már feljöttek lifttel és már csak ellenőrzés végett mentek le az egységek.

A szabályzatban történő változásokat, vagy azoknak a hiányát pedig nem rajtam kell 250 korbácsütéssel leverni.

Emellett, ha ekkora problémád volt az egésszel, akár még meg is kereshettél volna utólag, mert én még jó indulatú voltam veled a büntetés során.

Utoljára szerkesztve:

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy

[2023-08-12 21:46:54] [Output] : *** Anthony Hardwick lentről felfele haladva áttapogatja Kaamil ruházatát.

Áttapogattad a ruházatomat, nem pedig belenyúltál és levettél rólam mindent egyesével átnéztél. Egy sima rutin áttapogatás volt, van e nálam valami éles, vagy lőfegyver, ezt kár tagadni egyértelműen látszik az RP-idből.

A skineden pedig igen, kesztyű van, viszonta mikor felveszed a ruhádat, valószinüleg azt is felveszed, arról pedig nem volt RPd, hogy te most lefogod vagy levetted, tehát kesztyű volt rajtad főleg, mint ahogyan te is említetted bevetés után jöttetek. Esélytelen lenne, hogy kitapogass egy spórát és egyből megállapítva felnyújtod, hogy találtál egy Illegális drog alkotóelemet.
[2023-08-12 21:48:37] [Output] : *** Anthony Hardwick felmutat egy tárgyat: Magic Mushroom spóra.
Mégegyszer megjegyezném, hogy nem azért nyitottam a panaszkönyvet, hogy most jailbe rakassalak hanem, hogy legyen erre valami szigorítás, kicsit tegyük már akkor ezt is reálisabbá. (megpersze, a priuszt és a bünti pénzt esetlegesen vissza kapni, főként a priuszt eltüntetni annak nagyon örülnék)

Utoljára szerkesztve:

DreeN

Peace out ✌
2019. 01. 10.
722
1 213
20
Szeged
V4 karakter
Anthony Hardwick
LV karakter
Anthony Hardwick

Áttapogattad a ruházatomat, nem pedig belenyúltál és levettél rólam mindent egyesével átnéztél. Egy sima rutin áttapogatás volt, van e nálam valami éles, vagy lőfegyver, ezt kár tagadni egyértelműen látszik az RP-idből.

A skineden pedig igen, kesztyű van, viszonta mikor felveszed a ruhádat, valószinüleg azt is felveszed, arról pedig nem volt RPd, hogy te most lefogod vagy levetted, tehát kesztyű volt rajtad főleg, mint ahogyan te is említetted bevetés után jöttetek. Esélytelen lenne, hogy kitapogass egy spórát és egyből megállapítva felnyújtod, hogy találtál egy Illegális drog alkotóelemet.
[2023-08-12 21:48:37] [Output] : *** Anthony Hardwick felmutat egy tárgyat: Magic Mushroom spóra.
Mégegyszer megjegyezném, hogy nem azért nyitottam a panaszkönyvet, hogy most jailbe rakassalak hanem, hogy legyen erre valami szigorítás, kicsit tegyük már akkor ezt is reálisabbá. (megpersze, a priuszt és a bünti pénzt esetlegesen vissza kapni, főként a priuszt eltüntetni annak nagyon örülnék)
Szigorítást szeretnél, viszont ezzel ez nem lesz elérve. Az a gond, hogy én most felveszem a nagy macikabátot aztán a szálai közé elrejtek egy spórát azt hogy lehetne megtalálni RP-vel? Sehogy. A script szerint viszont látom. Ilyenkor mit kéne tenni? Na ez a jó kérdés.
Egyébként meg mindig áttapogatjuk a ruházatot, de az nem azt jelenti, hogy csak felületesem végigsimítjuk.

Értem, hogy példázatot akarsz állítani, de ez szerintem nem a módja.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Isaaac és Keep.

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Rpzzetek akkor részletesebben egy csöppet, elvégre az illegál téren rablások már annyira szigorítva vannak, ahogy te fogalmaznád szőrszáll hasogatás. Akkor beleférne az is, hogy ti is kicsit erőltessétek meg magatokat a motozásnál és ne csak úgy lerpzzetek valamit és kész.
Nem arról van szó, hogy hova dugja az ember, hanem a mennyiség és az amit találsz, az nem reális, és igen kitapogatod. Mivel ezt rpzted, ahogy írtad, ti most felületesen végigtapogattátok csak, nem volt rajta különösebb részletezés, esélytelen, hogy megtaláld egy végig tapogatással. Értem én, hogy amit script enged azt szabad, de rengeteg olyan dolog van amit szintén enged a script még sem szabad.

Többet már nem feltétlen szeretnék hozzászólni.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Cooper

DreeN

Peace out ✌
2019. 01. 10.
722
1 213
20
Szeged
V4 karakter
Anthony Hardwick
LV karakter
Anthony Hardwick
Rendben, akkor ezzel a mondattal én is zárom részemről.
Értem, amit mondasz, de 2016 óta vagyok megszakításokkal rendvédelmi frakcióban. Összesen ez az idő alatt 1 alkalom sem volt, amikor valakinek az volt a gondja, hogy "áttapogatja a ruházatát" és változataival csináljuk a dolgokat.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Isaaac és Keep.

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 896
14 906
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Nem hinném, hogy bármit is befolyásolna, hogy zacskót vagy valami mást rpzik mikor elveszi tőled. Nem lesz megpróbálhoz kötve érdekes is lenne ha éppen nem adja be a megpróbál. Az RP amit írt elég volt. Ilyen baromságokba meg ne kössünk már bele légyszi, hogy kesztyű volt rajta vagy sem... Jogtalan a panaszod.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.