Detektor script bővítése

Royyy

Barangoló
2019. 03. 21.
93
116
V4 karakter
Roy Wardell
LV karakter
Roy Wardell
V2 karakter
Nincs
Hali! Egyszerű a dolog, azt megcsinálni a detektor script-ben hogy ha valaki valamit kiás, akkor amíg megy az anim, meglátja az itemet a player, utána pedig a script az inventory-ba rakja azt. Vagy akár legyen player szerint randomizálva, hogy mindenki mást-máshol talál. Mert szerintem nem csak én vagyok ezzel így hogy a többi játékos rontja más játékélményét azzal hogy bent hagyja a szemetet, más meg csak azt szedi utána és semmi mást nem talál, bárki bármit mond ez egymás szopatása. Remélem mások is egyet értenek velem, akik meg a leírtakat űzik a szerveren és most jönnének ide nyáladzani, azok kíméljenek :D

• Tetszik
Reactions: BigFoot51_5

Marioooo

Újonc
2025. 02. 07.
17
9
V4 karakter
Antoni Michael
LV karakter
Appon Joe
Hali! Egyszerű a dolog, azt megcsinálni a detektor script-ben hogy ha valaki valamit kiás, akkor amíg megy az anim, meglátja az itemet a player, utána pedig a script az inventory-ba rakja azt. Vagy akár legyen player szerint randomizálva, hogy mindenki mást-máshol talál. Mert szerintem nem csak én vagyok ezzel így hogy a többi játékos rontja más játékélményét azzal hogy bent hagyja a szemetet, más meg csak azt szedi utána és semmi mást nem talál, bárki bármit mond ez egymás szopatása. Remélem mások is egyet értenek velem, akik meg a leírtakat űzik a szerveren és most jönnének ide nyáladzani, azok kíméljenek :D
Hali ez szerintem nem lenne a legjobb ötlet, inkább, 15-20 percenként töltsenek újra a lukak minthogy mindenkinek minden legyen az invjébe.

Royyy

Barangoló
2019. 03. 21.
93
116
V4 karakter
Roy Wardell
LV karakter
Roy Wardell
V2 karakter
Nincs
Hali ez szerintem nem lenne a legjobb ötlet, inkább, 15-20 percenként töltsenek újra a lukak minthogy mindenkinek minden legyen az invjébe.
Igazábol nekem teljesen mindegy hogy miként lenne ez megoldva, de a lényeg az hogy ki kell küszöbölni azt hogy mások után kell szedni a szemetet, mert ha nincs kiszedve akkor nem fog spawnolni semmi sem a helyére, és így ellehetetlenítik mások a detektorozást, vagy akár rakjanak le több kukát, vagy valami...de szerintem csak a lustaság ami miatt nem szedik ki, mert nekik túl sok az a 3 perc amíg elmennek egy kukához kidobálni a szemetet.

• Tetszik
Reactions: Marioooo

Marioooo

Újonc
2025. 02. 07.
17
9
V4 karakter
Antoni Michael
LV karakter
Appon Joe
Igazábol nekem teljesen mindegy hogy miként lenne ez megoldva, de a lényeg az hogy ki kell küszöbölni azt hogy mások után kell szedni a szemetet, mert ha nincs kiszedve akkor nem fog spawnolni semmi sem a helyére, és így ellehetetlenítik mások a detektorozást, vagy akár rakjanak le több kukát, vagy valami...de szerintem csak a lustaság ami miatt nem szedik ki, mert nekik túl sok az a 3 perc amíg elmennek egy kukához kidobálni a szemetet.
Egyébként valamit tényleg kezdhetnének vele, mivel ha máskor csinálod akár 1 nappal resi után akár 4 órával, mindig csak a szemét van mindenhol
és újratölteni meg alig tölt újra

• Tetszik
Reactions: Royyy

Matyass

Újonc
2023. 11. 11.
30
35
V4 karakter
Mathias Dragon
LV karakter
Emanuel Nunez
Véleményem szerint, ha ilyen hamar újratöltődnének az itemek a földben, akkor teljesen elértékteledne az eddigi antikos, ládás, kincses ládás piac, hiszen boldog-boldogtalan azt árulná a piacon vagy kereskedne vele. Mellesleg, én a szemetet sosem szedem ki, és ha később, vagy 1 nap múlva átfutom ugyanazt a területet, akkor teljesen más az egész. Nem hiszem tetszene bárkinek is, hogy 1 óra detektor pár ezer dollár profitot hozzon csak neki.

Royyy

Barangoló
2019. 03. 21.
93
116
V4 karakter
Roy Wardell
LV karakter
Roy Wardell
V2 karakter
Nincs
Véleményem szerint, ha ilyen hamar újratöltődnének az itemek a földben, akkor teljesen elértékteledne az eddigi antikos, ládás, kincses ládás piac, hiszen boldog-boldogtalan azt árulná a piacon vagy kereskedne vele. Mellesleg, én a szemetet sosem szedem ki, és ha később, vagy 1 nap múlva átfutom ugyanazt a területet, akkor teljesen más az egész. Nem hiszem tetszene bárkinek is, hogy 1 óra detektor pár ezer dollár profitot hozzon csak neki.
És sejtésed sincs róla hogy miért van más loot, mint amit ott hagytál, igaz? De ha ne adj isten magátol is változik akkor én kérek elnézést.

Matyass

Újonc
2023. 11. 11.
30
35
V4 karakter
Mathias Dragon
LV karakter
Emanuel Nunez
Nem szemetet mész gyűjteni, hanem értéket. Az, hogy te kiszeded, az a te döntésed, az meg az enyém, hogy nem. De, ha jól értelmezem a célzásod, hogy azért változik a földben a loot, mert mások kiszedik és respawnol a helyére más, akkor nem logikus lenne (a gondolatmeneted alapján), hogy ahol szemét van, ott szemét marad és a loot helyére szerencsés esetben loot spawnol vissza? Akkor célirányosan tudnád, hogy mely területeken mik voltak. Szintén semmi értelme nem lenne, mert megint csak a piac eltelítődése lenne a végeredmény.

• Tetszik
Reactions: Gergelycapi

Royyy

Barangoló
2019. 03. 21.
93
116
V4 karakter
Roy Wardell
LV karakter
Roy Wardell
V2 karakter
Nincs
Nem szemetet mész gyűjteni, hanem értéket. Az, hogy te kiszeded, az a te döntésed, az meg az enyém, hogy nem. De, ha jól értelmezem a célzásod, hogy azért változik a földben a loot, mert mások kiszedik és respawnol a helyére más, akkor nem logikus lenne (a gondolatmeneted alapján), hogy ahol szemét van, ott szemét marad és a loot helyére szerencsés esetben loot spawnol vissza? Akkor célirányosan tudnád, hogy mely területeken mik voltak. Szintén semmi értelme nem lenne, mert megint csak a piac eltelítődése lenne a végeredmény.
Ahogy mondod, értékért megyek, nem egy szeméttengerért amit otthagytál :D Éppen ezért jó lenne ha képesek lennétek kiszedni a szemetet, mert ha ott hagytok egy csomó szemetet, azt az utánatok jövő nem tudja hogy miért csipog a detektor, és hogy vajon értéket fog találni a területen vagy szemetet, ezzel csak másokat baiteltek be és húzzátok az idejét, az ember vagy találjon egy érintetlen helyet ahol bármi lehet, vagy semmit...de ne mások szeméthalomja pittyogjon neki. És az se fix hogy a szemét mellett érték spawnol vissza, szóval minden szemszögből fölösleges otthagyni a szemetet. Ne más idejét cseszd el azzal hogy otthagyod a szemetet.

Marioooo

Újonc
2025. 02. 07.
17
9
V4 karakter
Antoni Michael
LV karakter
Appon Joe
Vissza térve itt az ötletedre, szerintem az se lehetne olyan rossz hogy például amiket kapunk "szemét" fűrész, balta.... Azokat eltudnánk adni csekély összegért ilyen 1-2 ezerért, és akkor lenne értelme miért kivenni, talán többen kivennék.

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
568
5 870
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Tök jó lenne azt látni, hogy irreális lejátszódással egy hobbi munka checkpoint rendszere kijátszható lenne, hogy elmentek ugyan oda 3 emberrel detektoroni, aztán "hát valakinek biztos jót ad" csak ezért mert "más miért nem csinálja nekem a jót hogy gyorsabban gazdagodhassak és ne a szemetet kelljen szedni?"

WoW herb gathering bots, seemta version.
Amivel amúgy valójában a "nem szedik ki a szemetet a földből" problémát scriptel akarod megoldani, hogy ne is kelljen mivel másnak úgyse az lesz ott ami neked.