Destroyyal S.G.H jelentkezes.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Destroyyal

Újonc
Támogató
2023. 09. 24.
5
0
V4 karakter
Albert Skidmore
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (István/Destroyyal), hány éves vagy?
20
Hány játszott perccel rendelkezel?
4739
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékostársaink segítésében, kérdések megválaszolása ami nem igényel adminisztrátori beavatkozást.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Azért szeretnek S.G.H lenni mert nagyon szeretek másnak segíteni amiben csak tudok, eléggé segítőkész vagyok mindenhol és jól tudok kommunikálni
Miért pont téged válasszunk?
Mivel amiben csak tudok ott vagyok és segítek , csapat szellemem is elég jó,és könnyen beilleszkedek bárhova.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi 5-6 órát is.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
A három jó tulajdonságom az: Csapatba könnyen beépülök, megértő vagyok és határozott kiállok az igazamért. A három rossz tulajdonságom :szigorú vagyok, picit önfejü vagyok és néha akaratos vagyok.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen és azért mert akkor többet tudok segíteni a játékosokon , amivel tudok majd segíteni a játékosok élményeiben többet és adminisztrátori beavatkozást is tudok majd tenni értük.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Hát először is megmondanám neki hogy nézze át a szerverszabályzatot , mivel ez egy rp szerver és itt fontos az hogy olyan döntéseket tegyünk mint a való életben.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Hát adminsegédként nem tudnék a játékosnak segíteni , viszont adminisztrátorként kizárolag csak akkor adnék vhspawn ha bugrol van szó és van bizonyiték vagy ha vízben van a jármű.

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
Screenshot-89.png
See Nionba való átverés engedélyezett kivéve ha pps volt a fegyver és van bizonylatod , hogyha van bizonylat hogy pps volt a fegyver akkor írj új reportot és keress fel egy adminisztrátort.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 648
9 859
20
V4 karakter
Killian Burns
Szia!

Nagyon kevés a játszott perced ahhoz, hogy egyáltalán fontolóra tudjuk venni azt, hogy felvegyünk, de sajnos amúgy is egy nagyon összecsapott lap lett sajnos.
Próbálkozz meg legközelebb, amikor több perced lesz.

• Tetszik
Reactions: Fede és Tonyy.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.