- 2019. 01. 10.
- 6
- 9
- V4 karakter
- Deshane_Henrik
- LV karakter
- Deshane_Henrik
- V2 karakter
- Sorin Timaru
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Tihamér ~
[#2] Korod:
~ 19 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 3-4 éve és van 30078 játszot percem ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/q5Kg02B ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretek RP-zni és szeretem a rendvédelmi RP-t! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Nagyon elszánt vagyok,alkalmasnak tartom magam a feladatra és rám kiszabott feladatot elvégzem 100% alékba ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Sziasztok! Tihamér vagyok 19 éves középiskolás tanuló, aki az utolsó évét koptatja az iskolapadban. Szabadidőmben a családdal vagyok legfőképpen a barátnőmmel, ha pedig nem vele vagyok és van egy pár órám játszani, akkor a számítógép előtt élem a mindennapjaimat. Szeretek sportolni, mozogni a szabadban lenni, de azért ha egy jó kis buliról van szó, azért ott is megjelenek. Hobbijaim közé tartozik a motorozás nagyon szeretek motorozni, van egy saját cross motorom is amivel az erdőbe szoktam motorozni. Hogy bővítsem az ismereteiteket rólam, azt is tudni kell, hogy igyekszek poénkodósra venni a figurát ha a helyzet megengedi, mivel nem szeretek csendben és fegyelmezetten ülni. Én ilyen vagyok, de mindig a legtöbbet hozom ki magamból, akármi is van. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Deshane Henrik ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Las Venturas 1983.08.20 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A Nemzeti Adó- és Vámhivatala szerepköre megoszló. Elsősorban, hogy a pénzforgalom és az ezekkel egyensúlyban lévő dolgok, rendben működjenek. Másrészt a bármilyen pénzügyi bűncselekmény elkövetésével kapcsolatos bonyodalmak levezetése és nyomozása. Jelenleg határrendészként is szolgálnak, figyelik a határ menti bűncselekményeket, illetve illegális módon áthajtó járműveket. Végeznek igazoltatásokat és büntetőeljárást is indítanak, ha a célszemély, súlyos dolgokat követett el. Minden cselekedete Jogi következménnyel jár/járhat. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Első sorban felszolitanám hogy húzodjón le az út jobb szélére és majd felszólitom hogy szálljon ki a gépjárműböl, majd megkérem hogy adja át a papirjait, ezután, ha nem cselekedet semmi törvénybe ütközöt elköszönök és további jó utat kivánok, de ha valami törvénybe ütközött cselekedett a BTK szerint szanckióban részesitem/részesitjük ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Tele vagyok kihívásokkal, tele vagyok ambícióval és erővel.Szeretnék beilleszkedni egy új közegbe, szeretném végre megtalálni a hívatásomat. Barátkozó típus vagyok, úgy gondolom, hogy a beilleszkedéssel sem lenne bajom. A rám kiszabot feladatokat nagyon pontosan eltudom végezni! ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fiero és környéke de szükség esetén Los Santosban is intézkedhet ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Kényszerítő eszköz használata magáncélra szigorúan tilos. Kizárólag vészhelyzetben alkalmazható, illetve ha feletesse parancsba adja. Minden olyan helyzetben használható, ha azt a testi épség megóvása érdekében teszi. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~
Név : Deshane Henrik
Születési hely és idő: Las Venturas 1983.08.20
Anyja leánykori neve: Elizabeth Scarlett
Végzettség: Las Venturas Nemzeti adó - és Vámhivatal egyetem.
Röviden magamról: Henrik vagyok , már lassan 2 éve hogy Los Santosban élek , nagyon szeretem ezt a várost .
Mi az oka annak hogy ide költöztem ? Sajnos édesapám autó balesetben elhunyt , édesanyám pedig már beteges volt. Mindig szerettem mellettük eltölteni az időmet , mivel nagyon értékes dolgokat mondtak nekem az életben. És el adtam Las Venturasba a házam és ide költöztem , nem szeretnék már emlékezni az ottani dolgokra. De a szüleim lelke még mindig bennem él. Nagyon szegényes gyerekkorom volt , a szüleim sose tudták meg adni nekem amire vágytam , még a középiskolában tanultam diákmunkára kellett mennem hogy legyen majd az egyetemre elegendő tőkém. Családom az nincs de nem is tervezek. Van egy párom és vele el vagyunk , nem szeretnénk majd gyereket. Szeretem megvalósítani az álmaim , mert régen sosem tudtam de így hogy elvégeztem az egyetemet most már megtehetem mondjuk azt hogy én egy okos telefont veszek.
~