Des Burt - Ada Graves (sgh) [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rizsi

Barangoló
2019. 01. 10.
119
311
22
V4 karakter
kentrell patton
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
des burt

Panaszra tett személy InGame neve:
Ada Kaur

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, visszamegy beszélgetni az ismerőséhez úgy, hogy fejbelett lőve 20 méterrel odébb, 20 másodperce.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://prnt.sc/UlbXSdzg_R4u, https://streamable.com/jhzve7, https://pastebin.com/3yjsq01a

Megjegyzés:
Igazoltattuk őt és Lea_Norellit mivel egy hondával raboltak előtte angelpine erdőbe, és a kolléga szerint illett a személyleírás rájuk. Ada Kaur a ruházatátvizsgáláshoz érve elfutott a sarkon túl és elkezdett lőni ránk, amivel igazából nekem nincs bajom, de azzal inkább hogy felszedi magát és visszamegy társalogni, hogy "Végeztem csajom." és ezzel szerinte semmi probléma nincs. Nem ért véget az igazoltatás mivel Lea ruházata nem lett átnézve.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

dorell

Zöldfülű
2021. 02. 14.
160
627
V4 karakter
Ada Graves
Igazoltattuk őt és Lea_Norellit mivel egy hondával raboltak előtte angelpine erdőbe, és a kolléga szerint illett a személyleírás rájuk.
Ez, mind szép és jó, csak szólok, hogy amikor mi megérkeztünk Bluebberybe az egyik pénzügyőr már a levegőben volt a helikopterben, ahonnan tisztán láthatta, hogy mi egy VW Passattal jöttünk, és előttünk volt egy Honda BŐVEN az érkezésünk előtt, amit a kollega bizonyára elfelejtett veletek közölni, hiszen minek.

Ezt követően megérkezik 3-4 egység, körbevesz minket, akiből az egyik személy (Lea Norelli) pont illegális frakció tagja (MOB), pont minket kezdtek el igazoltatni akik megálltak egy Honda Civic mögött az út szélén, amiből a mostani állításod szerint raboltak. Kérdem én. Van MDC-tek, nem is akármilyen. Az illegál elbújni nem bír előlettek egy üldözést követően, mert minden egyes dologról, ami a birtokán áll tudtok. Legyen az ház, garázs, farm, műhely, autó stb. Simán meglehetett volna nézni, hogy a nevünkhöz köthető-e a bejelentett autó, vagy legalább azt, hogy női név szerepel a tulajdonos részlegben. Ez elmaradt, de legyen így.

Mikor igazoltatni akartatok minket megkérdeztem mi okból, amire a válaszod az volt, hogy csupán rutinellenőrzés. Oké, IC ügy elismerem, de ha már túlerőben vagytok két személy ellen, akkor nem valami nagy dolog elmondani az igazat, ezzel is elkerülve az egész felesleges lövöldözést vagy bármi mást. Amikor pedig megkérdeztem tőled OOC-n, hogy körözés van rajtam, te erre nem igen akartál válaszolni, pedig nem ártott volna. Igen én felvállalom amit írtam, hogy azt írtam köteles vagy rá, ha már megkérdezem. Itt gondolhattad volna, hogy nem hiába kérdezem meg, amikor elmentem rabolni a vége mindig nálam halállal végződött. Volt rá példa amikor este mikor csak simán az IC barátnőimmel elakartam menni valahova már fordult utánam a TEK, ARMY, PD meg igazából bármelyik rendvédelmi frakció, mert bejelezte nekik a nevemet a rendszer. Nem lett volna szerintem akkor probléma megmondani, hogy most igen, vagy nem. Szerencsére Ayden Cartier volt olyan rendes és megnézte helyetted is, mert ő is belátta a dolgokat, veled ellenkezőleg aki ignorálta volna az OOC kérésemet egy /togooc paranccsal. Kérdem én. Ennyire fontos az IC, hogy ignoráljuk az OOC megbeszélést, ha esetleg figyelmetlenség/lustaságból rajtam maradt a körözés? Mindegy, felejtsük el.

Lövöldöztem? Igen, nem hiába. A tervem az volt, hogy elterelem a figyelmeteket valamivel, ezzel is kihasználva az alkalmat és megpróbálok elmenekülni. Nem sikerült, és egy fedezék mögött lőttem rátok, a végén meghaltam. Felszedtem magam kártyával, majd odamentem a barátomhoz, mivel SENKI az égadta világon nem foglalkozott vele, konkrétan az érkező METRO rendőr egységgel társalgott végig. (Akik mellesleg mikor látták, hogy jövök el is mentek) Itt akkor végülis milyen RP-be "tértem" vissza? Erről vitáztunk is OOC-n amit beküldtél, mert egyszerűen nem értettem a logikát arról, hogy neked milyen rp folytatás lett volna ebből. Megvolt kettőnk közt az úgynevezett szájkarate és amikor esélyed lett volna folytatni vele az "rp-t" te le alt-taboztál, mert inkább a panaszkönyvet írtad meg. Sok minden nem is történt ezután, bepattantál a NAVos kocsiba, tovább afkoltál és elmentettek. Nem mellesleg a társaitok megöltek egy ott tartózkodó civilt a lövöldözés közepette, viszont ez a dolog említésre se került. Mindegy, ti dolgotok, nem szólok bele más frakció dolgaiba.

Utólagos megjegyzés: A lövöldözés után közölte velem ismerősöm, hogy valaki más, aki ismeri Lea-t már riasztva volt a bajról és érkezett a helyszínre kiszabadítani minket, ha beüt a baj. Kiemelem mielőtt bárki figyelmét elkerülné a dolog az ügy végéig se IC, se OOC nem tudtam a kűlsős személyről.

Utoljára szerkesztve:

rizsi

Barangoló
2019. 01. 10.
119
311
22
V4 karakter
kentrell patton
kollega bizonyára elfelejtett veletek közölni
valóban nem közölte, én erről nem tudtam.
nem valami nagy dolog elmondani az igazat
elmondtam az igazat, hogy miért szerettünk volna leigazoltatni.
majd este mikor csak simán az IC barátnőimmel elakartam menni valahova már fordult utánam a TEK, ARMY, PD
igen, csak ez körülbelül 15 perccel azelőtt történt, mielőtt titeket igazoltattunk, nem tegnap, meg nem 1-2 napja.
milyen rp folytatás lett volna ebből
ruházatátvizsgálás résznél kezdted terelni a figyelmet és elfutottál, amivel nincs baj részemről, hogy próbáltál lelőni, de Lea-nak nem lett átnézve a ruházata, nem fejeződött be az igazoltatás, attól, hogy utánad futottunk.
esélyed lett volna folytatni vele az "rp-t"
te miről beszélsz? videóban is benne van, hogy rádiózok a hölgy kollégának, hogy legyen átnézve a ruházata, átlett nézve, kérdezte tőlem hogy mehet-e a dolgára mert tiszta volt a ruházata. itt volt vége az igazoltatásnak.
Nem mellesleg a társaitok megöltek egy ott tartózkodó civilt a lövöldözés közepette
?? erről kellene egy killog, mivel egy camo dragunov psl-el lett lelőve, ami szerintem nem rendvédelmis személy által történt de ezt jobb lenne ha a killog is alátámasztaná. (Ruszlav Csaba volt a neve.)
Utólagos megjegyzés
nem lehet hogy ő lőtte le az ártatlan civilt sniperrel?:)

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
541
5 833
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Hello, én rádióztam segítségért amikor körbeálltátok Lea és Adat annyian a Civic mögött, illetve egyúttal az említett Passat előtt. Nem volt tudomása se Adanak, se Leanak hogy ez történt mivel ők át szoktak lépni külön rádióra, amikor közösen RPznek hogy ne írjunk bele fölöslegesen számukra nem érdekes dolgokat.
Ezáltal érdemleges dolgot erről ők nem tudnak mondani, így bátorkodtam ideírni.

Lehet hogy ,,mi" lőttük le azt a civilt, aki a köztetek lévő tűzharc közepén volt jelen. (NAV-Ada + messziről érkező segítség.) és mellément egy töltény amibe az ártatlan civil belehalt, de ez betudható annak hogy kereszttűzbe keveredett, szerencsétlen helyzet se nem a ti, se nem a segítség hibája logikusan.
Valószinűleg nem is magával a halállal, illetve magával a civil halállal van problémája Adanak, de megcáfolja ha rosszul gondolom majd úgyis, Inkább azzal van a probléma mint említettem ,,valószinűleg", ahogy ti azt a helyzetet kezeltétek.

Lelőtték egy társatok, illetve egy civilt. Ti pedig tettetek az egészre. Semmi lezárás, semmi mentős hívás hogy roleplay szituáció alakuljon ki abból a helyzetből, mentetek tovább mintha valaki elpöckölt volna egy cigit és nem számít semmit mert olyan mindennapos dolog.
Egy pulzus ellenörzőses RP-t sem toltatok be, semmit. Elmentetek onnan mintha mi sem történt volna, mondván hogy titeket nem érdekel majd felveszitek kórháznál és kész.

Részese voltam az ügynek, illetve a bíráló esetleges kérdései tisztázáss érdekében fejtettem ki, nem fogok több ,,felesleges" hozzászólást írni, amennyiben szükséges a rádiózásról log, állok rendelkezésre.

dorell

Zöldfülű
2021. 02. 14.
160
627
V4 karakter
Ada Graves
Valószinűleg nem is magával a halállal, illetve magával a civil halállal van problémája Adanak, de megcáfolja ha rosszul gondolom majd úgyis, Inkább azzal van a probléma mint említettem ,,valószinűleg", ahogy ti azt a helyzetet kezeltétek.
Tökéletesen leírta a gondolatomat rhymes. Voltam rendvédelmis, tisztába vagyok, hogy forgalmashelyen sajnos ártatlan emberek is ott hagyják a fogukat. Viszont az, hogy ilyen ilyen nem törődőm stílusba fogtátok fel egy társatok és egy civil ember halálát az nonszensz. Amikor nekem volt rá lehetőség általában már közöltem a többi jelenlévő személlyel, hogy értesítem a hullaházat, mivel az illető elhunyt, nem pedig kikerültem, mint az úton hagyott rágót.

Az én részem letárgyalva, várom S.G.H vezető bírálatát.

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
541
5 833
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Ehhez nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, én egy sort írtam hogy meghalt egy civil, ott sem kaptam érdemleges választ és el is engedtem a dolgot, kis is váltam az egészből hogy ne csússzak bele ilyen dolgokba.
Ott a lezárás, illetve maga a kordonozás ha lezárjátok, megakadályozta volna azt hogy civilek közeljussanak a hullához a járdán.

De nem adok ötleteket, utólag én külső szemmel átlátva logikusan máshogy látom mint ti ott és akkor.

rizsi

Barangoló
2019. 01. 10.
119
311
22
V4 karakter
kentrell patton
oké, nem emiatt lett nyitva a panaszkönyv, ic dologról írjátok itt a véleményeteket, amit részben megértek (amit rhymes írt). várom a bírálatot.

• Tetszik
Reactions: rhymes

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 514
20
V4 karakter
glen gehrke
Ada Kaurnak névváltása volt Ada Graves-re, a topic címét szerkesztem.

• Tetszik
Reactions: Fede

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 182
6 455
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Lelőnek, felkártyázod magad majd oda mész egy haverodhoz akivel még a rendőrök beszélgetnek.
Ilyet nem lehet csinálni, ha téged lelőttek neked ott az RPnek vége és elkell hagynod a helyszínt, ha később valahol felvesznek amikor már senki nincs ott akkor arra azt mondom rendben van, nem mehetsz oda a haverodhoz beszélgetni, aki még részben abban az rpben van amiben meghaltál.
Többire inkább nem térek ki, mivel nagyrészt IC eseményekről beszéltetek.
Az SGH keressen fel teamspeaken, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.