Igazoltattuk őt és Lea_Norellit mivel egy hondával raboltak előtte angelpine erdőbe, és a kolléga szerint illett a személyleírás rájuk.
Ez, mind szép és jó, csak szólok, hogy amikor mi megérkeztünk Bluebberybe az egyik pénzügyőr már a levegőben volt a helikopterben, ahonnan tisztán láthatta, hogy mi egy VW Passattal jöttünk, és előttünk volt egy Honda BŐVEN az érkezésünk előtt, amit a kollega bizonyára elfelejtett veletek közölni, hiszen minek.
Ezt követően megérkezik 3-4 egység, körbevesz minket, akiből az egyik személy (Lea Norelli) pont illegális frakció tagja (MOB), pont minket kezdtek el igazoltatni akik megálltak egy Honda Civic mögött az út szélén, amiből a mostani állításod szerint raboltak. Kérdem én. Van MDC-tek, nem is akármilyen. Az illegál elbújni nem bír előlettek egy üldözést követően, mert minden egyes dologról, ami a birtokán áll tudtok. Legyen az ház, garázs, farm, műhely, autó stb. Simán meglehetett volna nézni, hogy a nevünkhöz köthető-e a bejelentett autó, vagy legalább azt, hogy női név szerepel a tulajdonos részlegben. Ez elmaradt, de legyen így.
Mikor igazoltatni akartatok minket megkérdeztem mi okból, amire a válaszod az volt, hogy csupán rutinellenőrzés. Oké, IC ügy elismerem, de ha már túlerőben vagytok két személy ellen, akkor nem valami nagy dolog elmondani az igazat, ezzel is elkerülve az egész felesleges lövöldözést vagy bármi mást. Amikor pedig megkérdeztem tőled OOC-n, hogy körözés van rajtam, te erre nem igen akartál válaszolni, pedig nem ártott volna. Igen én felvállalom amit írtam, hogy azt írtam köteles vagy rá, ha már megkérdezem. Itt gondolhattad volna, hogy nem hiába kérdezem meg, amikor elmentem rabolni a vége mindig nálam halállal végződött. Volt rá példa amikor este mikor csak simán az IC barátnőimmel elakartam menni valahova már fordult utánam a TEK, ARMY, PD meg igazából bármelyik rendvédelmi frakció, mert bejelezte nekik a nevemet a rendszer. Nem lett volna szerintem akkor probléma megmondani, hogy most igen, vagy nem. Szerencsére Ayden Cartier volt olyan rendes és megnézte helyetted is, mert ő is belátta a dolgokat, veled ellenkezőleg aki ignorálta volna az OOC kérésemet egy /togooc paranccsal. Kérdem én. Ennyire fontos az IC, hogy ignoráljuk az OOC megbeszélést, ha esetleg figyelmetlenség/lustaságból rajtam maradt a körözés? Mindegy, felejtsük el.
Lövöldöztem? Igen, nem hiába. A tervem az volt, hogy elterelem a figyelmeteket valamivel, ezzel is kihasználva az alkalmat és megpróbálok elmenekülni. Nem sikerült, és egy fedezék mögött lőttem rátok, a végén meghaltam. Felszedtem magam kártyával, majd odamentem a barátomhoz, mivel SENKI az égadta világon nem foglalkozott vele, konkrétan az érkező METRO rendőr egységgel társalgott végig. (Akik mellesleg mikor látták, hogy jövök el is mentek) Itt akkor végülis milyen RP-be "tértem" vissza? Erről vitáztunk is OOC-n amit beküldtél, mert egyszerűen nem értettem a logikát arról, hogy neked milyen rp folytatás lett volna ebből. Megvolt kettőnk közt az úgynevezett szájkarate és amikor esélyed lett volna folytatni vele az "rp-t" te le alt-taboztál, mert inkább a panaszkönyvet írtad meg. Sok minden nem is történt ezután, bepattantál a NAVos kocsiba, tovább afkoltál és elmentettek. Nem mellesleg a társaitok megöltek egy ott tartózkodó civilt a lövöldözés közepette, viszont ez a dolog említésre se került. Mindegy, ti dolgotok, nem szólok bele más frakció dolgaiba.
Utólagos megjegyzés: A lövöldözés után közölte velem ismerősöm, hogy valaki más, aki ismeri Lea-t már riasztva volt a bajról és érkezett a helyszínre kiszabadítani minket, ha beüt a baj. Kiemelem mielőtt bárki figyelmét elkerülné a dolog
az ügy végéig se IC, se OOC nem tudtam a kűlsős személyről.