Derren Conrad -- Grayson Hicks. [Jakee]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Milka

🐂🍫
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
417
571
Veszprém
V4 karakter
Nil Marlon
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Derren Conrad.

Panaszra tett személy InGame neve:
Grayson Hicks.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jelvénnyel való visszaélés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Sziasztok. A történet úgy kezdődik, hogy 23.07.30-án hajnali 2:20-kor. Nem adott elsőbbséget Grayson Hicks és ez miatt félre is állítottam, és igazoltatni szerettem volna, de ezt ő megakadályozta. Először ő kért engem számon, engem hibáztatott. Felszólítottam többször, hogy szálljon vissza a gépjárműbe és megkezdeném az igazoltatást. De csak fenyegetőzött, hogy én rosszabbul járok, ha nem engedem el/nem felejtem el. Nem is engedtem el, majd kis idő után beszállt az autójába, elkértem az iratait, ő ezt visszautasította, hogy nem fogja odaadni az iratait, mert jelenleg ő nyomoz Főtaxis Passat-tal, majd második felszólításnál, felmutatta a jelvényét, hogy ő NNI-s és hagyjam őt dolgozni. Gondolom szolgálaton kívül volt. Meg Próbaidős Nyomozó volt, ha jól tudom, egyedül nem mehet, ha szolgálatban van, de nem is nyomozhat, ezt már csak akkor találta ki szerintem. Lényegében azért mert ő NNI-s bármit is csinál civilként, nekem nincs jogom őt igazoltatni, mert ő éppen nyomozott. Kicsit érdekes az a dolog is, hogy én ic egyből jeleztem ezt a Főhadnagy úrnak, hogy mi történt. Egyből rádión jelzett is az NNI-felé, hogy van-e elérhető vezetőségi tag, ezt kétszer rádiózta be. Tudtuk, hogy nem lesz, ezért másnap délutánra terveztük ezt. Nem akartam egyből admint hívni, szerettünk volna, kicsit RP keretein belül megoldani. Viszont ma 23.07.30-án azt a hírt kaptam, hogy FK jumpot kapott, tudomásom szerint egyéb okok miatt távozott. Kicsit nekem érdekes volt, hogy egy ilyen szitu után egyből ez történt. Kiváncsi vagyok, hogy miért tette. Előre is köszönöm a választ.
Videó, hogy miért állítottam félre: https://streamable.com/mtx5u0
Az esetről a log: https://pastebin.com/ruQkqzAT

Megjegyzés:
Nincs.

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 111
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
Hali!

Nem éltem vissza a jelvénnyel, megmutattam az igazolványt IC.
Civil nyomozást végeztem és kértelek, hogy engedj el, ne zavard a nyomozati munkát.
Azt mondtad, hogy ingame panaszt fogsz tenni, és utána ide lyukadunk ki, hogy fórumos panaszt teszel.
Mellesleg, ha én IC úgy élnék vissza a jelvényemmel, hogy pl. egy discoban előrefurakodok, mert én nyomozó vagyok, oké - jó, tegyél panaszt, IC elintézi a vezérkar és kitesznek a frakcióból. Továbbra is tartom az álláspontomat, miszerint nem éltem vissza a jelvénnyel. Megkértelek, mint kolléga, hogy ne akadályozd a munkámat. NAV-os létedre szerintem, ha reálisan nézzük a dolgokat, valamilyen szinten "engedelmeskedned" kellett volna. Nem, ezzel nem azt mondtam, hogy be kell csicskulni egy nyomozónak, de a pénzügyőri munka és egy nyomozati tevékenység az MÁS SZINT. (Egyébként, ha esetlegesen ténylegesen visszaélés történt volna, a szabályzatban nem szerepel, hogy ez büntetendő lenne)

| Megint a jelvényes dolog - Elég sértően fogalmazol a panaszban, hogy én csak kicsaptam a jelvényt, hogy azonnal engedj el. Nem mondta tudtommal senki, hogy nincs jogod ehhez, mert ugye ezt is leirtad. |

Megjegyzés - Visszaéléseknek Ingame következménye van, valakit pl. villogóval való visszaélésért tettek ki a frakcióból, feketelistával. Ez a következmény. Nem tudom mire gondoltál, hogy most engem ezért kibanoltatsz, vagy jailbe tetetsz. Láttam irtál TS-en is, nem voltam a gépnél. Viszont ha a gépnél lettem volna, akkor csak remélni tudom, hogy szeretted volna ezt megbeszélni. Szerintem úgy lett volna a legkorrektebb, de nekem ez is megfelel.
edit - 18:31-kor irtál rám, szóval gondolom az volt a cél.

Az intézkedés után elindultam folytatni a nyomozati dolgomat, kép is került ki róla a devembe nem sokkal később.
Kattints ide a megtekintéshez!

Későbbiekben ezt követte egy esemény, miszerint én a karakteremet ettől függetlenül lezártam és kiléptem az NNI-ből.
Végül FK jumpot kaptam (leaderek más véleményen voltak, volt aki adott volna jailt, volt aki nem - NEM LÉNYEGES, csak megjegyzés! - mielőtt valaki belekötne esetleg.) Vitatásra került a jump, különösebben nem tudok vele mit csinálni. Elmondom neked kerek-perec, hogy miért léptem ki. Sőt, ha gondolod, elküldöm neked azt is, amit Tony_Santos_Cross-sal, vagy Toby_Gilbert (Misi) -el beszéltem TS-en. Persze ezt csak akkor, ha ők engedélyt adnak rá (miért ne adnának, szerintem nem titkos, korrekt beszélgetés volt mindkettő) Te csak a negativ dolgokat látod, nem is akarsz egy kicsit sem pozitivan gondolkodni. Biztos azért kilépek, mert veled volt egy kis összetűzésem ingame. Nem tudom, hogy mi jogon képviselsz ilyen "hangnemet", már-már sértő. Konkrétan egy hisztis kis gyereknek titulálsz.

| Újra FK jump téma - Mivel felhoztad, ugye, azért beszélünk erről kicsit bővebben. Kicsit elavultnak érzem az FK jump szabálypontot. Ha valaki három hét alatt 50 képet kitesz, olyan karaktert épit, ami bárhol stabilan megállja a helyét, nem kellene jump járjon. Nagyképűség nélkül irigylésre méltó mindenkinek a tevékenysége, aki 20-30-50, akár 100 képet megcsinál a devjébe, hogy megmutathassa a karaktere fejlődését. (Főleg 3 hét alatt, mert 3 hetet voltam bent, 3 oldalt kitettem, a karakterem már elég magas szinten volt fejlődés terén!) Nem vergődés, vagánykodás ez, hogy a devesek mekkora király emberek. Frakciók vezetőinek valamilyen szinten ajánlatos lenne átrágni, hogy miért adnak frakció jump jail büntetést. Jumpolás véleményem szerint azzal egyenlő, hogy valahova belépek, afkolok 2 hetet és bunkón-sunyi módon kilépek. |

Kilépésem után jelenleg ez a projektem fut újra, szóval nem leléptem a felelősség elől. Kattints ide a megtekintéshez!

edit - Most nézem, hogy videót is tettél ki, miért lettem kivéve. Látszik, hogy majdnem százzal jössz, ötvenes táblánál. Nem véletlen volt akkor az a kisebb vita, amit generáltam ingame. Rendvédelemben mostanában ez a szokás, hogy stop tábláért, záró vonal átlépésért kiveszitek a játékost és akadályozzátok az RP-ben (már akit akadályoztok, mert biztos van olyan, aki pl. csak sietne megkötni egy üzletet). Ennyire ne legyünk már eltévedve, a játékosok játszani, kikapcsolódni járnak fel. Senki sem tartja be a közlekedési szabályokat, gondolok itt a záróvonalra, stop táblára. Oké, tartozzon ez IC-re, jó. Csak, ha ti is elvárjátok, hogy tartsák be a játékosok a szabályokat, te se száguldozz fényhidas autóval. Mielőtt panaszt teszünk végül, vagy mielőtt intézkedést kezdeményezel ingame, illene mindenkinek kicsit elgondolkodni, hogy vajon jogos-e, vagy érdemes-e ebbe belemenni. Igen-igen, ha nem tetszik valami, jelvényszám/név segitségével lehet IC panaszt tenni, aminek semmi értelme körülbelül, csak szintén a saját időmet pazarolom.

Ha valamiért még szükséges, akkor hozzászólok a panaszhoz. Szép estét, jó gamet nektek!
(Bocsi azért, hogy néhol utólag szerkesztve lett ez a szöveg, csak eszembejutott pár plusz dolog.)

Utoljára szerkesztve:

Jakee

🐌
2020. 07. 20.
574
1 334
V4 karakter
tyler.roach
Heló. Bocs a késői válasz miatt. - Kikértem felsőbb ember véleményét a dologgal kapcsolatosan is, emellett az én véleményem is a következő.

-A szabályzat nem tér ki különösebben a jelvénykihasználásra, emellett szerintem sem történt jelvénykihasználás.
A válaszban tökéletes példák lettek felhozva milyen esetben számíthatna annak. Példának okáért mivel lett volna jobb, ha lemotozod és akkor látod meg hogy nyomozó, mint-hogy ő ezt a lépést "kikerülve" felmutatta neked? Végeredményben ugyan ott kötünk ki.

- A panasz jogtalan, következmény nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.