Panasztevő InGame neve:
► Derek Climford ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Dr David Stephens ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► NonRP, RP elhanyagolása ütközésnél ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://imgur.com/a/DtqXluw ◄
Megjegyzés:
► Tiszteletem mindenkinek! Az eset úgy kezdődött, hogy miután az utasomat leszállítottam a Kórházhoz akartam menni. Az egyik kereszteződésnél megálltam, mert stop tábla volt és nem akartam valaki elé kihajtani, hogy kárt okozzak. Nos ennél a kereszteződésnél amikor megálltam Dr David Stephens tőlem jobbra fent a járdán állt háttal, majd mikor megálltam ő egyet rám dudált és nekem tolatva "utat" csinált magának. Ezek után utána eredtem és egy kis boltnál szócsatába keveredtünk. Előtte megjelent egy kollégám is aki a segítségemre sietett. Ezzel még semmi gond hisz teljesen IC ügy volt kivéve a nekem tolatás. Majd egyszer csak David gondolt egyet beült az autójába majd a képen látható két taxiautónak amik az eset elején egymás mellett álltak (Rang Rover és Mercedez-Benz E250) neki ment a saját autójával, továbbá az én autómat(a [JCM-70] E250-et ami a chatem mögött) a falig betolta. Ezek után fogta magát és semmi RP után elhajtott a helyszínről mint aki jól végezte dolgát. Szeretném azt megtudni, hogy miért nem lehetett volna megbeszélni az egészet és, hogy miért tesz más és SAJÁT autójában kárt és miért kell másik autókat csak úgy tologatni, továbbá ekkora szinten tudhatja biztos, hogy egy ütközést RP-zni kell. A panaszhoz hozzá szólhat Jackson L Lamar kolléga aki a helyszínen volt és szemtanúja volt az esetnek. ◄