DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Wyatt Dalton

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Botiii

Újonc
2023. 06. 12.
5
1
LV karakter
Wyatt Dalton
Sasd-star-4.webp

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el.​

I. OOC KÉRDÉSEK
1.Neved és korod: Boti, 18 éves vagyok.
2.Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 3161 | CHARACTER ID: 3144
2.1Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://imgur.com/a/rONuSmP https://imgur.com/a/rONuSmP
2.2Játszott perceid száma: 66934
2.3Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? 3-4 órát tudnék aktívan lenni általában.

3.Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? 2018.03.09 óta játszom itt LV-n.
4.Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? Én az LVPE-ben voltam frakciótag egy hosszasabb ideig. Távozásom oka az inaktívitásom, és leader váltás miánt történt. És így önkéntesen kiléptem a frakcióból.
5.Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Sziasztok. Boti vagyok egy 18 éves erdélyi srác. Rólam amit tudni érdemes az, hogy nemrég lett meg a jogosítványom, és vettem magamnak egy autót is (golf 4-et). Nagyon szeretek autókázni, élvezem a vezetést, bár ez friss jogsisként szerintem nem meglepő. Nagyon szeretek ismerkedni, barátkozni, beszélgetni, viszonylag hamar és jól kijövök az emberekkel. Én jelenleg tanulók, és tervezek továbbtanulni, ha persze minden is jól jön össze. Tanulás mellett jelenleg foci bíró vagyok, járom a környéket és az orgász egy részét bíráskodni. Egész jó szakma, csak kell bírni a gyűrődést. Szabadidőmben vagy a barátnőmmel vagyok, vagy épp gépezek, netán kocsikázok, esetleg haverokkal elvagyok valamerre. Rólam azt mondják, hogy jó fej személyiség vagyok, segítőkész és kedves. Szerintem nagyvonalakban ennyit kell rólam tudni.
6.Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Őszintét megvalva, nézegettem egy ideje a jelentkezést, hogy mikor is lesz nyítva. Én örökké inkább legál frakció párti voltam, és ebből is a rendvédelem a szívem választotja. Ki szeretném próbálni a Seemta LV szerverén, hogy milyen is lehet itt egy rendvédelem frakció tagja lenni. Új tapasztalatokra szeretnék szert tenni, és ezek mellett új barátokra, játszótársakra lelni. Szeretném, hogy jó közösségre találjak, és ne csak kocsikázással, vagy épp pénz farmolással teljen el az időm a szerveren.
7.Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Az amerikai és a magyar rendvédelem között több jelentősebb különbség is van. Ilyenek példáúl az, hogy magyarországon egyesítve van a rendévdelem, hol ott Amerikában államokra van bontva. Amerikában rengeteg fegyver van, sokkal de sokkal több baj is van ebből. Magyarországon elég szigorú szabályokkal lehet fegyverhez jutni, Amerikában pedig szinte, hogy nem pofonegyszerű. Amerikai rendőrök, sheriffek örökké a legrosszabbra készülnek, és mindenkinél fegyverre számítanak. Ebből adódik, hogy sokkal kifinomultabb, és jobb felkészítőket, és kiképzéseket kapnak. Amerikai rendőrök örökké 120%-ot kell nyújtsanak mivel a hibáik életekbe, vagy a saját életükbe is kerülhet. Ezért nem engedhetnek meg ilyen hibákat. Magyarországon is 100%-ot kell nyújtsanak, de ha hibáznak kisebb a valószínűsége, hogy életekbe fog kerülni ez.
8.Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Wyatt Dalton egy frissen végzett egyetemista nagy célokkal és tiszta szívvel karriert keresve. Tisztességesen dolgozik, és szeret emberekkel lenni. De nem szereti az igazságtalanságot, a kamu barátokat, és a hazugságokat. Mindig is igyekszik egy példamutató ember lenni. Legfontosabbak neki a hazája és a kollégái, a családja meg a barátai. Nem áll módjában visszaélni az állam hatalmával, és igyekszik is büszkén és céltudatosan hasznosítani az állam hatalmát. Célja a szervezten belül, hogy elfogalljon mihamarabb egy magasabb pozíciót, és büszke tagja lehessen az állománynak. Ritka mód kiváncsi természetű, és emiatt bátran mer kérdezni bármikor bármit. Régi vágya, hogy megpróbáltassa magát mint Deputy, és mindent meg tesz annak érdekében, hogy ő legyen az egyik legjobb közülük.

II. SZEMÉLYES ADATOK
(Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!)
1.Teljes neve: Wyatt Dalton
2.Születési helye, ideje: 2000.03.12
3.Állampolgárság:
[X] U.S. állampolgársággal rendelkezem.
[ ]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.
[ ]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.
[ ]
Egyik sem a fent említettek közül.
4.Személyi igazolvány száma: 560890BD
5.Vezetői engedély száma: 324512UH
6.Fegyverviselési engedély száma (opcionális): -
7.Lakcím: 24/Redsands West/Las Venturas
8.Telefonszám: 38-76-677-1548
9.E-mail cím: dalton.wyatt@seemail.com
10.Magasság: 6"2
11.Testsúly: 192lb
12.Etnikum: Amerikai
13.Nem: Férfi

III. TANULMÁNYOK
1.Legmagasabb iskolai végzettség:
[ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Jogtudomány.
2.Intézmény neve: University of Chicago
3.Végzettség elvégzésének ideje: 2024.10.16
4.Idegennyelv megnevezése (opcionális): Spanyol
5.Megszerzett szint (opcionális): -

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK
(A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!)
1.Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [X] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: -​
2.Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [X] NEM
3.Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [X] NEM
4.Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [X] NEM
5.Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM
6.Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM

Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt: 03/22/2025
Wyatt Dalton

• Tetszik
Reactions: Snoopi

Satix

Barangoló
2023. 03. 20.
94
276
LV karakter
Wesley Sears
hiring.png

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA

Tisztelt Wyatt Dalton!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését DEPUTY SHERIFF TRAINEE pozícióra átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

Az elbírálással megbízott Training Bureau Supervisory Staff egy tagja a dokumentumot kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött, azokat validálta.
Ezúton őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye elfogadásra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit a Training Bureau Supervisory Staff felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

signature.png

Lieutenant Wesley Sears
Recruitment Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff's Department

• Fire
Reactions: Original Boni
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.