![]() I. SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: Tyzee Young Születési helye, ideje: Las Venturas, 08/23/2000 Állampolgárság: Amerikai Személyi igazolvány száma: 593246CT Vezetői igazolvány száma: 998187XM Fegyverviselési igazolvány száma*: - Lakcím: 298, Argus Street, Las Venturas, San Andreas, 10317 Telefonszám: +38-76-386-5915 E-mail cím: tyzee112@seemail.com Magasság: 6.2 ft Testsúly: 208 lbs Etnikum: Afró Amerikai Nem: Férfi II. TANULMÁNYOK Legmagasabb iskolai végzettség: [—] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal [—] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal [x] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Criminal Law Intézmény neve: Venturas Law School Végzettség elvégzésének ideje: 06/13/2020 Idegennyelv megnevezése*: Spanyol Megszerzett szint*: Anyanyelvi szint III. MUNKAVISZONY Korábbi munkahely megnevezése: Jesse Car Service Betöltött pozíció: Vontatós Munkaviszony kezdete és vége: 06/01/2024 - 07/28/2024 Szolgált-e korábban bármely rendvédelmi szervnél: [-] IGEN [x] NEM Szervezet megnevezése: - Munkakör megnevezése: - Eltöltött idő: - IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [-] IGEN [x] NEM Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [-] IGEN [x] NEM Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [-] IGEN [x] NEM Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [-] IGEN [x] NEM Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [-] IGEN [x] NEM Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [-] IGEN [x] NEM V. OOC KÉRDÉSEK Neved, korod: Szilárd, 19 Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén: 2019 óta, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük: Jesse Car Service-ben voltam, azért léptem ki, mert ki szeretnék próbálni magam máshol és pont a SASD szúrta ki a szemem. Mutasd be magad legalább öt, legfeljebb tíz mondatban: Sziasztok! Szilárd vagyok, 19 éves, idén végeztem el a 12. iskolai évemet. Erdélyben születtem és itt is élek. Szabadidőmben szeretek gépezni, vezetni, edzeni és barátokkal kikapcsolodni. Az RP világában 2017 nyarán csöppentem bele, amikor elkezdtem játszani egy GTA 5 RP szerveren. 2019 óta játszom LV-n, amit egy barátom ajánlott. Azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal folytatom a játékot a szerveren. Mielőtt csatlakoztam volna Jesse-hez, neki fogtam rendszeresen játszani újra, ezt egy jó ideig nem is hagynám abba. Hisz nagyon szeretem a közösséget, szeretek új embereket megismerni, és mindig szeretem, ha bővül az RP tudásom. Viszont más játékokkal is szoktam játszani, például Rainbow Six Siege, CS2, My Summer Car, Ready Or Not, DayZ és még sorolhatnám. Megbízhatom embernek tartom magam, szeretem mikor tudok segíteni másokon, és nehéz kihozni a sodromból. 9 hónapot boxoltam és ketrecharcoltam, de nyár elején abbahagytam, hogy legyen több időm más dolgokra. Lassan 1 éve járok rendszeresen edzőterembe, korábban már jártam egy évet, de egy év kihagyás után tértem vissza. Röviden ennyit kell tudni rólam. Csatolj linket az UCP szankcióidról: https://imgur.com/44aepG8 Csatolj linket az UCP névváltásaidról: https://imgur.com/x6iiGWX Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miben különbözik az USA rendvédelme, a magyarországitól: Amerikában több szövetségi ügynökség létezik, például az FBI és a DEA, a rendőrők jogköre és képzése államonként változhat. Magyarországon az Országos Rendőr főkapitányság felelős a rendfenntartásért, és egységes képzési rendszer működik. Amerikában legtöbb rendőrön látható golyóálló mellény, sokkoló és pisztoly, míg Magyarországon nem minden rendőrön látható ez. Amerikában több K-9-es egység van, jobban felvannak szerelve, mint Magyarországon. Ott a betanítás és az edzések is keményebbek/nehezebbek. Az autókon is látható sok különbség, mivel legtöbb rendőr Ford Explorert, Dodge-ot és újabb, meg gyorsabb autót vezet. Fegyvereik is újabbak, mint Magyarországon. Amerikában több fegyverharc, terrortámadás és veszélyes esetek láthatóak. Magyarországon ezekből nagyon kevés van, szinte nincs is. Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miért fontos ismertetni a Miranda-figyelmeztetést: Hogyha egy személyt letartóztatnak/feltartóztat egy peace officer, kötelessége felsorolni jogait. A Miranda-figyelmeztetés pont erre szolgál, tisztázza az adott féllel, hogy mik a lehetőségei. Ez a felhívás megóvhatja a vádlottat attól, hogy kriminalizálja saját magát. Ilyen esetben jogában áll hallgatni és ügyvédet kérelmezni az adott személynek. Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál: Egy olyan karaktert alakítanék akit fiatal korában körbe vett a bűnözés, viszont képes volt ellenállnia mindennek. A karakterem főként barátai és családtagjai hibáiból tanult. Legfőbb célja, hogy azokat a fiatal személyeket akik rossz körülmények között nőnek fel segíteni és hárítsa el a rossz döntésektől. Megpróbál mindent társaival, hogy a legjobbat hozza ki városukból. Fiatal korától függetlenül már saját családja van. Fejtsd ki, hogy mi a különbség a feljebbvaló és a felettes között: A feljebbvaló és a felettes között az a különbség, hogy a feljebbvaló egy olyan személyre utalhat aki magasabb rendű mint valaki más, míg a felettes egy bizonyos "rang"-nál magasabb rendű és a nála kisebb rangú csoportok tevékenységeiért és beosztásáért felel. |