DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Pedro Guerra Velasquez

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KanPingvin

Újonc
2021. 03. 22.
9
7
LV karakter
Pedro Guerra Velasquez
YBKjOfV.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el.​

I. OOC KÉRDÉSEK
1.Neved és korod: Árpi 22
2.Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 1918 | CHARACTER ID: 1909
2.1Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://imgur.com/a/kCU0QuI https://imgur.com/a/WRbbklm
2.2Játszott perceid száma: 50 901
2.3Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Változó, nagyban függ az órarendemtől. De olvastam a frakciószabályzatot és tudnám hozni az elvárt aktív óra mennyiségét.

3.Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? 2021.03.18​
4.Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? Nem voltam még egyetlen frakció része sem.
5.Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): A Pedro az nem csak a karakterem neve hanem ooc rámragadt mint becenév. Egyetemre járok, progtervre jelenleg. Az álltalános végén a gimim mellett meg volt jelölve egy rendőr suli is ha ez számít valamit a jelentkezésem szempontjából, végülis a gimibe vettek fel. A közösségi szolgálatomat, azt a negyven órát, azt egy polgárőrségben töltöttem, de a 40 óra megszerzése után is jártam már náluk, voltunk közös szolgálatban rendőrökkel is. A gimi után pedig lehúztam egy évet egy vagyonőrzéssel foglalkozó cégnél. Hát innen onnan betekintést kaptam a rendfentartásba. És hogy legyen a végére egy kis öntömjénezés. A munkámra álltalában büszke szoktam lenni, nagyon sok enrgiát fordítok rá, és mindig arra törökszem, hogy minnél jobb lehessek abban amit csinálok.
6.Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Engem nagyon vonz a rendvédelem, ahogy írtam 5. pontot akkor jöttem rá, hogy mennyi közöm is van a magánéletben ehhez hasonlatos munkákhoz.​
7.Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Hát ahogy én tudom, a struktúrájuk eltérően más. Magyarországon centralizált, ezzel szemben az USA-ban decentralizált. Magyarországon a belügyminisztérium áll minden felett, míg az USA-ban nincs központi szervezet. A rendfentartásnak vannak helyi, vannak területi, vannak állami és vannak államokon átnyúló részei. Mindenki a saját maga szintjén próbál dolgozni, ellentétben a magyar modellel ahol felülről döntenek. A másik jelentős különbség az a hatáskörökben lelhető fel, ami nagyban függ az alkotmányos joguktól, hogy fegyvert viselhetnek a civilek. Így a bűnözés is magasabb fokon tud működni és ezzel versenyben maradva a rendfentartóknak is nagyobb jogkörre és magasabb minőségű felszerelésre van szüksége.
8.Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Rendőrségen belül egy lelkes, kicsit naív zöldfülüt, aki szeretne hasznos tagja lenni az állománynak. Munkatársaival barátságos, segítőkész, jófe. Feletteseivel szemben határozott, szavukat talán túl komolyan is vevő alkalmazottat. A civilekkel szemben pedig első látásra szigorú és határozott de segítőkész rendőrt.​

II. SZEMÉLYES ADATOK
(Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!)
1.Teljes neve: Pedro Guerra Velasuez​
2.Születési helye, ideje: Medical Center / Los Santos / San Andreas 11/13/1991​
3.Állampolgárság:
[x] U.S. állampolgársággal rendelkezem.
[-]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.
[-]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.
[-]
Egyik sem a fent említettek közül.
4.Személyi igazolvány száma: 382769MH
5.Vezetői engedély száma: 459373AD
6.Fegyverviselési engedély száma (opcionális): Nem rendelkezem fegyverengedéllyel.​
7.Lakcím: Simonds st. 1 / Las Venturas / San Andreas​
8.Telefonszám: +38-76-815-4511​
9.E-mail cím: pgvelasquez@lasventuras.lv
10.Magasság: 5 feet 11 inches
11.Testsúly: 185 lbs
12.Etnikum: fehér - mesztic
13.Nem: férfi​

III. TANULMÁNYOK
1.Legmagasabb iskolai végzettség:
[-] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[-] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[x] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Kriminológia, Igazságügyi antropológia​
2.Intézmény neve: Las Venturas Greenglass College​
3.Végzettség elvégzésének ideje: 01/19/2009 - 05/18/2018​
4.Idegennyelv megnevezése (opcionális): Spanyol​
5.Megszerzett szint (opcionális): Anyanyelvi szint​

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK
(A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!)
1.Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [x] IGEN [-] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: Alkalmi dohányos vagyok.​
2.Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [-] IGEN [x] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze:
3.Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [-] IGEN [x] NEM
4.Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [-] IGEN [x] NEM
5.Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [-] IGEN [x] NEM
6.Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [-] IGEN [x] NEM

Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt: 11/05/2024
Pedro Guerra Velasquez

• Tetszik
Reactions: Padawan180

Satix

Újonc
2023. 03. 20.
74
223
LV karakter
Wesley Sears
hiring.png

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA

Tisztelt Pedro Guerra Velasuez!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését DEPUTY SHERIFF TRAINEE pozícióra átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

Az elbírálással megbízott Training Bureau Supervisory Staff egy tagja a dokumentumot kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött, azokat validálta.
Ezúton őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye elfogadásra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit a Training Bureau Supervisory Staff felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

signature.png

Lieutenant Wesley Sears
Recruitment Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff's Department

• Tetszik
Reactions: bencce
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.