- 2019. 01. 18.
- 2
- 5
- V4 karakter
- nincs
- LV karakter
- Panthen R Diego
- V2 karakter
- nincs
![]() SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT APPLICATION FORM ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" Tisztelt Jelentkező! Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el. I. OOC KÉRDÉSEK 1. Neved és korod: Illés, 202. Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 34338| CHARACTER ID: 342352.1 Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://imgur.com/a/VoH8H6w
https://imgur.com/a/CqtcgGZ
2.2 Játszott perceid száma: 21842.3 Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? 3-4 óra3. Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? Pár hónapja4. Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? Nem voltam még frakcióba.5. Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Illésnek hívnak Békés megyében élek és szakácsként dolgozok. Szeretek alkotni a konyhában, új ételeken kísérletezni. A munkám miatt jól tudok csapatban dolgozni, türelmes vagyok. Naponta 3,5 órát tudok aktív lenni, szabadnapjaimon ez lehet akár 6-7 óra is. Hobbijaim közt szerepel a sportolás, és a számítógépes játékokon való játszás. Ezek mellett forma 1 rajongó vagyok.. Az RP-t már régóta űzőm kisebb-nagyobb kihagyásokkal, nagyon sok időt töltöttem el SA:MP-on és ott különböző RP szervereken. MTA-n csak az utóbbi 1-2 évben kezdtem el tevékenykedni, pár hónapja kezdtem el SEE-n játszani. 6. Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Azért mert szeretnék jobban belelátni a rendvédelem életébe, mivel eddig még nem volt alkalmam máshol rendvédelmi frakcióba bekerülni. így ez egy új lehetőség lehet számomra, melynek izgatottan állok elé. 7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Az amerikai rendőrség fegyver viselése miatt mások felfogásban, hozzáállásban, Magyarországhoz képest. Amíg Amerikában megyénkként változhat a szabály rendszer, hazánkban az ország jelentős részén egy és ugyan az. A jármű "felszereltségük" is jelentős mértékben eltérő. Valamint a két rendszer közötti különbségek sokkal összetettebbek.8. Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Egy 20-as éveiben járó Spanyol karaktert. Aki nagyon ambiciózus, céltudatos, barátságos, empatikus és akire mindig lehet számítani. Aki hisz abban, hogy a közrend védelme kiemelt fontosságú. Törekszik arra, hogy a cselekedetei mindig jól átgondoltak, tisztességesek legyenek. Mindezek mellett rendkívül humoros egyéniség. II. SZEMÉLYES ADATOK (Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyunk kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!) 1. Teljes neve: Panthen R Diego2. Születési helye, ideje: Spanyolország, Valencia, 07.17.2000.3. Állampolgárság:[ ] U.S. állampolgársággal rendelkezem.[X] Honosított U.S. állampolgár vagyok.[ ] Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[ ] Egyik sem a fent említettek közül. 4. Személyi igazolvány száma: 664137EA5. Vezetői engedély száma: 546607RR6. Fegyverviselési engedély száma (opcionális):- 7. Lakcím: 100, Oak St, Commerce, Las Venturas 597438. Telefonszám: +38-76-146-8923 10. Magasság: 6,4 feet11. Testsúly: 170 lbs12. Etnikum: Kaukázusi13. Nem: FérfiIII. TANULMÁNYOK 1. Legmagasabb iskolai végzettség:[ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummalAmennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Bűnügyi igazságszolgáltatás 2. Intézmény neve: Pennsylvania State University3. Végzettség elvégzésének ideje: 2024.05.20 4. Idegennyelv megnevezése (opcionális): Angol5. Megszerzett szint (opcionális): C1IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK (A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!) 1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ 2. Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ 3. Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ 4. Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ 5. Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ 6. Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam. Kelt: 03/16/2025 Panthen R Diego |
Utoljára szerkesztve: