- 2019. 07. 26.
- 155
- 80
- LV karakter
- Kyrie Morgan
![]() SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT APPLICATION FORM ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" Tisztelt Jelentkező! Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el. I. OOC KÉRDÉSEK 1. Neved és korod: Bálint, 19.2. Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 8785 | CHARACTER ID: 87602.1 Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://imgur.com/a/CrXPS2T https://imgur.com/a/gmVPxCR 2.2 Játszott perceid száma: 19 014 perc2.3 Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Naponta 2 órát tudnék aktív lenni.3. Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? 2021 óta körülbelül.4. Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? Las Venturas Medical Services, Jesse Car Service 2x, Cartel Caborca. Első frakcióból időhiány miatt, Jesse C. S.-ből közös megegyezés alapján kiléptem, majd lehetőségem nyílt a Cartelt kipróbálni, ami később megszűnt.5. Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Bálint vagyok, 19 éves. Második féléves mérnökinformatikus hallgató vagyok Kecskeméten. Egyetem mellett részmunkaidőben dolgozom, szabadidőmet pedig a számítógép előtt és a konditeremben töltöm el. Lassan egy éve, hogy erőemelő edzésterv szerint sportolok, ha minden jól megy jövőre már versenyen is indulok. Edzés után ülök le a gép elé kikapcsolódni, az MTA mellett még a most felkapott Schedule 1-gyel játszok. 6. Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Elsősorban, mint mindenki más, ki szeretném próbálni az amerikai rendvédelmi szerepjátékot. Régebben a Cartellal több jó közös RP volt, illetve az élményképek is meghozták a kedvemet, hogy kipróbáljam magam nálatok és újra rendszeresen játszak.7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Az amerikai és a magyar rendvédelem jelentős dolgokban eltér, főleg a jogok miatt. Gondolok itt a hétköznapi életre, hogy egy civil lőfegyvert viselhet, tarhat magánál. Ennek következménye, hogy az amerikai rendvédelemnek sokkal elővigyázatosabbnak és felkészültebbnek kell lennie munkájuk során, mint itt Magyarországon. Továbbá sokkal bonyolultabb a felépítése hazánkéhoz képest, több rendvédelmi szerv előfordulhat melyek lehetnek állami, vagy akár városi szintűek is, mint például az NYPD. 8. Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Karakterem egy frissen diplomázott amerikai állampolgár lenne. Rossz körülményekbe született, kerületükben mindig is jelen volt a bandakultúra és drogkereskedelem. Tanúja volt annak, hogy legjobb barátját lelövik egy utcai vita során. Ezután elhatározta, hogy változást szeretne életében, jobb utat akar választani. Nagy ésszel megáldott gyerek volt, középiskolában sikerült egy egyetemi felkészítő programba bejutnia, később állami ösztöndíjjal egyetemre. Napjainkban már frissen diplomázott, munkát keres. II. SZEMÉLYES ADATOK (Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!) 1. Teljes neve: Malik Deshawn Carter2. Születési helye, ideje: Birmingham, Alabama, USA - 04/22/19973. Állampolgárság:[X] U.S. állampolgársággal rendelkezem.[ ] Honosított U.S. állampolgár vagyok.[ ] Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[ ] Egyik sem a fent említettek közül. 4. Személyi igazolvány száma: 272930PV5. Vezetői engedély száma: 805151IF6. Fegyverviselési engedély száma (opcionális): - 7. Lakcím: 10 Prickle Pine St, Las Venturas8. Telefonszám: +38-76-309-4949 10. Magasság: 6 láb 1 hüvelyk11. Testsúly: 199.8 font12. Etnikum: Afroamerikai13. Nem: FérfiIII. TANULMÁNYOK 1. Legmagasabb iskolai végzettség:[ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummalAmennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Bachelor of Science in Criminal Justice 2. Intézmény neve: Wayne State University3. Végzettség elvégzésének ideje: 05/2020 4. Idegennyelv megnevezése (opcionális): Spanyol5. Megszerzett szint (opcionális): KözépfokIV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK (A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!) 1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 2. Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 3. Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 4. Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 5. Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 6. Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam. Kelt: 04/19/2025 Malik Deshawn Carter |