DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Lydia Posey

Norman.

no para és no sleep
2021. 03. 22.
463
1 001
Szentgotthárd
V4 karakter
camilla_rubino
LV karakter
lydia.posey
YBKjOfV.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el.​

I. OOC KÉRDÉSEK
1.Neved és korod: Norman, 19 éves vagyok.
2.Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 1640 | CHARACTER ID: 1631
2.1Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://prnt.sc/EOizs-6N3KWP https://prnt.sc/b4JXB3CaGeFw
2.2Játszott perceid száma: 89 248
2.3Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Naponta kábé 6-8órát, attól függ, hogyan dolgozok.

3.Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? Két éve kb, volt egyszer egy nagyobb kihagyásom.
4.Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? LVMS, nem voltam már nagyon aktív. De Critical C. Paramedic rangon voltam. Ami szerintem elég jónak számít. Illetve nem is volt időm akkoriban, mivel akkor érettségiztem.
5.Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Norman vagyok, 19 éves. Vas megyében élek. Vendégtéri szaktechnikusnak tanulok, ebben az évben fogok végezni. Illetve most fogok majd németből, illetve szakmaiból érettségizni. Nagyon szeretek játszani. Hobbim a horgászat, általában a haverjaimmal szoktam horgászni. Egyébként egy gyorsan tanuló embernek tartom magam. Illetve mindenkinek a véleményére hallgatok, nem szoktam elő ítéletes lenni. Szeretem az állatokat, illetve a természetet. Esténként általában a haverokkal szoktam kimenni városba, elvagyunk beszélgetünk.. Szeretek új embereket megismerni, illetve barátkozni.
6.Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Régóta nézegettem már a rendvédelmi frakciókat, azért rátok esett a választásom mert titeket sokkal többször lehet látni. Illetve kiszeretném magam próbálni rendvédelmi frakcióba. Mindig is vonzott a rendvédelem, csak eddig nem volt alkalmam jelentkezni, most lett egy kis szabadidőm. Szeretnék mélyebben bele látni az Amerikai rendvédelembe. Illetve sokan meséltek a frakcióról, szeretnék ismét egy közösségbe tartozni, ami jó és össze tartó. A közösség nekem nagyon is sokat számít, remélem meg is találom itt magamnak a megfelelő légkört. Hiszen én úgy tudom magam jól érezni, ha kitartó és össze tartó a közösség. Nagy reményekkel érkezek hozzátok, és remélem, hogy nagyon sok embert megtudok itt ismerni.
7.Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Amerikában sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a fegyverhasználatra. Amerikában sokkal többször lehet találkozni fegyveres alakokkal, ezért is nagyobb a fegyverviselet Amerikában. Az Egyesült Államokban a rendvédelmi szervek és a lakosság kapcsolata területenként eltérő lehet. Az Amerikai rendvédelemben a képzési időszak sokszor rövidebb mint Magyarországon. Az USA-ban csakis megfelelő indokkal lehet megállítani valakit. Szóval ilyen téren nagyon sok a különbség a Magyar és az Amerikai rendvédelem között.
8.Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Jelenleg egy női karaktert RP-zek. Aki ismert a kedvességéről illetve a céltudatosságáról, de nem újdonság neki a fegyverviselet, hiszen van neki fegyverengedélye. Leginkább én egy közvetlen embert RP-znék, aki szeret ismerkedni, tanulni. Természetesen a karakterem nem egy terminátor, tehát ettől nem kell félni. Női RP-hez hűen fogom alakítani a karakteremet. A karakterem próbál alkalmazkodni a környezetéhez, illetve próbálja hamar megtanulni a rendőri létet. Lydia általában sokat jegyzetel, tanul feletteseitől. Nyilván a karakterem be akarja tartatni az emberekkel a szabályokat, illetve a célja a bűnmegelőzés. Ha eltervez valamit, akkor azt végig is csinálja. Bármit megtesz a saját igazáért, illetve kiáll a véleménye mellett. Lydia mindig tudja, hogyan használja ki előnyeit egy adott helyzetben. Mindig előre gondolkozik ezért mindig egy lépéssel mindenki előtt próbál járni. (Ez természetesen segíti a karrierjét).

II. SZEMÉLYES ADATOK
(Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!)
1.Teljes neve: Lydia Posey
2.Születési helye, ideje: Las Venturas, 08.13.1997
3.Állampolgárság:
[X] U.S. állampolgársággal rendelkezem.
[ ]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.
[ ]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.
[ ]
Egyik sem a fent említettek közül.
4.Személyi igazolvány száma: 365437VE​
5.Vezetői engedély száma: 998406EC​
6.Fegyverviselési engedély száma (opcionális): 552348VG​
7.Lakcím: Blueberry, Hove RD. 18
8.Telefonszám: +38-76-537-5021
9.E-mail cím: lydia12.pos@gmail.com
10.Magasság: 5'8"​
11.Testsúly: 143lbs.
12.Etnikum: Europid
13.Nem:

III. TANULMÁNYOK
1.Legmagasabb iskolai végzettség:
[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[ X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Bachelor Degree
2.Intézmény neve: Las Venturas University
3.Végzettség elvégzésének ideje: 03.21.2024​
4.Idegennyelv megnevezése (opcionális): Német, francia
5.Megszerzett szint (opcionális): A2

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK
(A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!)
1.Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [X] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: -​
2.Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [X] NEM
3.Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [X] NEM
4.Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [X] NEM
5.Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM
6.Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM

Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt: 10/28/2024
Lydia Posey

Utoljára szerkesztve: