DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Kassidy Carson.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kicsi

Újonc
2024. 06. 26.
20
64
LV karakter
Kassidy Carson
YBKjOfV.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el.​

I. OOC KÉRDÉSEK
1.Neved és korod: Kicsi, 21.
2.Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 36634 | CHARACTER ID: 36517
2.1Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://i.imgur.com/wewN5SP.png https://i.imgur.com/YL2List.png
2.2Játszott perceid száma: 28 454 perc
2.3Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? körülbelül 5-6 órát, de ez változó lehet, hétvégén több.

3.Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? Pontosítva 06.25-óta.
4.Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? Egy bandában vettem fel szerepet, a set nevére már nem emlékszem, kevés volt az RP lehetőség.
5.Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Kicsi-ként mutatkoznék be hiszen IRL is jobban ismernek így, mint a saját nevemen. Kiemelném, hiperaktív, szókimondó személyiség vagyok, persze határokkal, tisztelem a körülöttem lévőket ettől függetlenül. Csoportvezetőként dolgozom egy cégnél, egy ideje már aktívan itt dolgozom, hobbiként modellezem, és SeeMTA-zom az időm beosztása szerint. Imádom az Oldschool zenét, az életem 90%-át betölti.
6.Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Itt viszonylag friss hús vagyok, én más szervereken, inkább külföldieken vettem részt, mindig is illegálban nyomtam, de már akkor is érdekelt a rendvédelem, szeretnék tapasztalatot szerezni, okulni, egy tartós "köteléket" tartani más játékosokkal is a szerveren.
7.Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Más a toborzás, bonyolultabb a jogi környezet is, Amerikában néhány helyen még a joghatóságok is különbözhetnek, és magabiztosabb fellépéseket is tehetnek.
8.Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Általában én a női szerepet vonzom. Egy elveihez, elgondolásaihoz, gondolkodásmódjához hű karakter. De mégis megtart egy laza, céltudatos vonalat, ami elsősoron a bűnözés visszatartatása.

II. SZEMÉLYES ADATOK
(Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!)
1.Teljes neve: Kassidy Carson.
2.Születési helye, ideje: Las Venturas. 1997.
3.Állampolgárság:Amerikai.
[X] U.S. állampolgársággal rendelkezem.
[ ]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.
[ ]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.
[ ]
Egyik sem a fent említettek közül.
4.Személyi igazolvány száma: 566905DP
5.Vezetői engedély száma: 729783BT
6.Fegyverviselési engedély száma (opcionális): -
7.Lakcím: 6. Harry Gold Parkway, Las Venturas, Nevada, 89101
8.Telefonszám: 38-76-769-0359
9.E-mail cím: kassidyc18@seemail.com
10.Magasság: 66 in
11.Testsúly: 132lb
12.Etnikum: Fehér.
13.Nem: Nő.

III. TANULMÁNYOK
1.Legmagasabb iskolai végzettség:
[-] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[-] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Criminal Justice and Criminal Law
2.Intézmény neve: Liberty Valley University.
3.Végzettség elvégzésének ideje: 2023
4.Idegennyelv megnevezése (opcionális): Olasz.
5.Megszerzett szint (opcionális): B2

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK
(A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!)
1.Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [X] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ​
2.Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [X] NEM
3.Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [X] NEM
4.Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [X] NEM
5.Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM
6.Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM

Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt: 10/27/2024
Kassidy Carson

Utoljára szerkesztve:

Satix

Barangoló
2023. 03. 20.
94
276
LV karakter
Wesley Sears
hiring.png

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA

Tisztelt Kassidy Carson!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését DEPUTY SHERIFF TRAINEE pozícióra átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

Az elbírálással megbízott Training Bureau Supervisory Staff egy tagja a dokumentumot kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött, azokat validálta.
Ezúton őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye elfogadásra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit a Training Bureau Supervisory Staff felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

signature.png

Lieutenant Wesley Sears
Recruitment Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff's Department

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.