DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Kassidy Carson.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

au

Újonc
2024. 06. 26.
6
12
LV karakter
Kassidy Carson
YBKjOfV.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el.​

I. OOC KÉRDÉSEK
1.Neved és korod: Kicsi, 21.
2.Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 36634 | CHARACTER ID: 36517
2.1Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://i.imgur.com/wewN5SP.png https://i.imgur.com/YL2List.png
2.2Játszott perceid száma: 28 454 perc
2.3Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? körülbelül 5-6 órát, de ez változó lehet, hétvégén több.

3.Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? Pontosítva 06.25-óta.
4.Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? Egy bandában vettem fel szerepet, a set nevére már nem emlékszem, kevés volt az RP lehetőség.
5.Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Kicsi-ként mutatkoznék be hiszen IRL is jobban ismernek így, mint a saját nevemen. Kiemelném, hiperaktív, szókimondó személyiség vagyok, persze határokkal, tisztelem a körülöttem lévőket ettől függetlenül. Csoportvezetőként dolgozom egy cégnél, egy ideje már aktívan itt dolgozom, hobbiként modellezem, és SeeMTA-zom az időm beosztása szerint. Imádom az Oldschool zenét, az életem 90%-át betölti.
6.Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Itt viszonylag friss hús vagyok, én más szervereken, inkább külföldieken vettem részt, mindig is illegálban nyomtam, de már akkor is érdekelt a rendvédelem, szeretnék tapasztalatot szerezni, okulni, egy tartós "köteléket" tartani más játékosokkal is a szerveren.
7.Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Más a toborzás, bonyolultabb a jogi környezet is, Amerikában néhány helyen még a joghatóságok is különbözhetnek, és magabiztosabb fellépéseket is tehetnek.
8.Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Általában én a női szerepet vonzom. Egy elveihez, elgondolásaihoz, gondolkodásmódjához hű karakter. De mégis megtart egy laza, céltudatos vonalat, ami elsősoron a bűnözés visszatartatása.

II. SZEMÉLYES ADATOK
(Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!)
1.Teljes neve: Kassidy Carson.
2.Születési helye, ideje: Las Venturas. 1997.
3.Állampolgárság:Amerikai.
[X] U.S. állampolgársággal rendelkezem.
[ ]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.
[ ]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.
[ ]
Egyik sem a fent említettek közül.
4.Személyi igazolvány száma: 566905DP
5.Vezetői engedély száma: 729783BT
6.Fegyverviselési engedély száma (opcionális): -
7.Lakcím: 6. Harry Gold Parkway, Las Venturas, Nevada, 89101
8.Telefonszám: 38-76-769-0359
9.E-mail cím: kassidyc18@seemail.com
10.Magasság: 66 in
11.Testsúly: 132lb
12.Etnikum: Fehér.
13.Nem: Nő.

III. TANULMÁNYOK
1.Legmagasabb iskolai végzettség:
[-] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[-] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Criminal Justice and Criminal Law
2.Intézmény neve: Liberty Valley University.
3.Végzettség elvégzésének ideje: 2023
4.Idegennyelv megnevezése (opcionális): Olasz.
5.Megszerzett szint (opcionális): B2

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK
(A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!)
1.Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [X] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ​
2.Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [X] NEM
3.Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [X] NEM
4.Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [X] NEM
5.Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM
6.Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM

Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt: 10/27/2024
Kassidy Carson

Utoljára szerkesztve:

Satix

Újonc
2023. 03. 20.
74
223
LV karakter
Wesley Sears
hiring.png

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA

Tisztelt Kassidy Carson!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését DEPUTY SHERIFF TRAINEE pozícióra átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

Az elbírálással megbízott Training Bureau Supervisory Staff egy tagja a dokumentumot kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött, azokat validálta.
Ezúton őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye elfogadásra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit a Training Bureau Supervisory Staff felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

signature.png

Lieutenant Wesley Sears
Recruitment Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff's Department

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.