SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT APPLICATION FORM ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" Tisztelt Jelentkező! Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el. I. OOC KÉRDÉSEK 1. Neved és korod: Kicsi, 21.2. Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 36634 | CHARACTER ID: 365172.1 Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://i.imgur.com/wewN5SP.png https://i.imgur.com/YL2List.png 2.2 Játszott perceid száma: 28 454 perc2.3 Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? körülbelül 5-6 órát, de ez változó lehet, hétvégén több.3. Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? Pontosítva 06.25-óta.4. Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? Egy bandában vettem fel szerepet, a set nevére már nem emlékszem, kevés volt az RP lehetőség.5. Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Kicsi-ként mutatkoznék be hiszen IRL is jobban ismernek így, mint a saját nevemen. Kiemelném, hiperaktív, szókimondó személyiség vagyok, persze határokkal, tisztelem a körülöttem lévőket ettől függetlenül. Csoportvezetőként dolgozom egy cégnél, egy ideje már aktívan itt dolgozom, hobbiként modellezem, és SeeMTA-zom az időm beosztása szerint. Imádom az Oldschool zenét, az életem 90%-át betölti.6. Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Itt viszonylag friss hús vagyok, én más szervereken, inkább külföldieken vettem részt, mindig is illegálban nyomtam, de már akkor is érdekelt a rendvédelem, szeretnék tapasztalatot szerezni, okulni, egy tartós "köteléket" tartani más játékosokkal is a szerveren.7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Más a toborzás, bonyolultabb a jogi környezet is, Amerikában néhány helyen még a joghatóságok is különbözhetnek, és magabiztosabb fellépéseket is tehetnek. 8. Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Általában én a női szerepet vonzom. Egy elveihez, elgondolásaihoz, gondolkodásmódjához hű karakter. De mégis megtart egy laza, céltudatos vonalat, ami elsősoron a bűnözés visszatartatása. II. SZEMÉLYES ADATOK (Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!) 1. Teljes neve: Kassidy Carson.2. Születési helye, ideje: Las Venturas. 1997.3. Állampolgárság:Amerikai.[X] U.S. állampolgársággal rendelkezem.[ ] Honosított U.S. állampolgár vagyok.[ ] Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[ ] Egyik sem a fent említettek közül. 4. Személyi igazolvány száma: 566905DP5. Vezetői engedély száma: 729783BT6. Fegyverviselési engedély száma (opcionális): - 7. Lakcím: 6. Harry Gold Parkway, Las Venturas, Nevada, 891018. Telefonszám: 38-76-769-0359 10. Magasság: 66 in11. Testsúly: 132lb12. Etnikum: Fehér.13. Nem: Nő.III. TANULMÁNYOK 1. Legmagasabb iskolai végzettség:[-] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[-] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummalAmennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Criminal Justice and Criminal Law 2. Intézmény neve: Liberty Valley University.3. Végzettség elvégzésének ideje: 2023 4. Idegennyelv megnevezése (opcionális): Olasz.5. Megszerzett szint (opcionális): B2IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK (A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!) 1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ 2. Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ 3. Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ 4. Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ 5. Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ 6. Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: VÁLASZ Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam. Kelt: 10/27/2024 Kassidy Carson |
Utoljára szerkesztve: