- 2021. 01. 16.
- 30
- 9
- V4 karakter
- Gordon Brandt
- LV karakter
- John Mahrez
I. SZEMÉLYES ADATOK Teljes neve: John Mahrez Születési helye, ideje: Las Venturas, 08.21.1994 Állampolgárság: Amerikai Személyi igazolvány száma: 333768PB Vezetői igazolvány száma: 155977UF Fegyverviselési igazolvány száma*: - Lakcím: Las Venturas Hell st. 7. Telefonszám: +38-76-489-4321 E-mail cím: john.mahrez123@seemail.com Magasság: 6'3" Testsúly: 187lbs Etnikum: Amerikai Nem: Férfi II. TANULMÁNYOK Legmagasabb iskolai végzettség: [X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal [—] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal [—] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: - Intézmény neve: Las Venturas University Végzettség elvégzésének ideje: 2009.06.15 Idegennyelv megnevezése*: Olasz Megszerzett szint*: Anyanyelvi III. MUNKAVISZONY Korábbi munkahely megnevezése: Las Venturas Taxi Betöltött pozíció: Honorary Driver Munkaviszony kezdete és vége: 07.21.2024 - 10.06.2024 Szolgált-e korábban bármely rendvédelmi szervnél: [-] IGEN [X] NEM Szervezet megnevezése: - Munkakör megnevezése: - Eltöltött idő: - IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [-] IGEN [X] NEM Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [-] IGEN [X] NEM Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [-] IGEN [X] NEM Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [-] IGEN [X] NEM Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [-] IGEN [X] NEM Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [-] IGEN [X] NEM V. OOC KÉRDÉSEK Neved, korod: András, 15 Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén: Seemta Lv szerveren nagyjából 2018-óta játszom kisebb, nagyobb kihagyásokkal Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük: Las Venturas Taxi, Redline Auto Service, azért léptem ki mert kiszerettem volna mindig probálni valami újat. Mutasd be magad legalább öt, legfeljebb tíz mondatban: András vagyok, 15 éves.Egy faluban élek a pilisben Budapest közelében.Nagyon szeretek focizni mert már 9 éve üzöm.a hobbyaim közzé tartozik a horgászat és a biciklizés a barátokkal.Biciklizni többet szoktam mint horgászni mert itt a hegyekben jól lehet.Focimeccsekre már lassan 6 éve járok és úgy érzem egyre jobb vagyok benne.Ami a hobbyaim közé tartozik még az a videóvágás, de még bőven van mit fejlődjek benne mível 2 hónapja kezdtem.Azért érdekelt engem ez a téma, mert a barátaimmal létrehoztunk egy youtube csatornát és ott felváltva vágjuk a videókat.A Seemta-t 2018-ban kezdtem, azóta töretlenül a kedvenc játékom.Több roleplay szerveren is játszottam már de ezt szeretem legjobban.Ennyit mondanék röviden magamról.Köszönöm ha megnézitek,további szép estét! Csatolj linket az UCP szankcióidról: https://imgur.com/a/jf0dzP8 Csatolj linket az UCP névváltásaidról: https://imgur.com/a/GW4S8ik Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miben különbözik az USA rendvédelme, a magyarországitól: Az Egyesült Államok és Magyarország rendvédelmi rendszerei jelentősen különböznek egymástól . Az USA rendvédelmi rendszere szövetségi államokon alapul, ahol a szövetségi, állami és helyi rendőrségek különálló szervezetek. Magyarországon viszont egységes rendőri rendszer működik, ahol az ország egész területét lefedi a rendőrség. Másodszor, az Egyesült Államokban a rendőrségi erőknek nagyobb jogaik vannak, és a rendőrségi tevékenységet a szövetségi kormányon kívül független helyi és állami hatóságok is irányítják. Magyarországon azonban a rendőrség központi irányítás alatt áll, és a belügyminiszter irányítja. Harmadszor, az USA rendőrsége szélesebb hatáskörrel rendelkezik a fegyverviselés és az erőszakos eszközök használata terén. Magyarországon a rendőrségnek szigorúbb korlátok vannak a fegyverhasználat tekintetében, és az erőszak csak szükség esetén alkalmazható. Negyedszer, az Egyesült Államokban a rendőrség gyakran alkalmaz speciális egységeket, például SWAT csapatokat, amelyek különleges kiképzést kapnak veszélyesebb helyzetek kezelésére. Magyarországon is léteznek ilyen speciális egységek, de azok hatásköre és alkalmazási gyakorisága eltérő lehet az amerikai példától. Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miért fontos ismertetni a Miranda-figyelmeztetést: A Miranda-figyelmeztetés ismertetése rendkívül fontos, mivel ez a jogi elvárás védelmet nyújt az egyének számára az önmaguk elleni tanúskodás ellen. Ez a figyelmeztetés azon emlékeztet, hogy mindenkit megillet a hallgatás joga, és nem kötelező saját maguk ellen vallomást tenniük. Ennek eredményeként az emberek teljes körűen megérthetik jogi helyzetüket, mielőtt bármilyen kihallgatásnak alávetnék őket. Alkalmazása nem csak az egyének jogi védelmét szolgálja, hanem hozzájárul a jogrendszer integritásához is. Megakadályozza az önkényes eljárásokat, és biztosítja, hogy a rendőrség törvényesen és tisztességesen működjön. Emellett a figyelmeztetés tiszteletben tartása segít elkerülni a kihallgatások során történő jogi vitákat és megtámadásokat, így elősegítve a jogrendszer átláthatóságát. Fontosságát értékelni kell a társadalmi bizalom szempontjából is. A jogrendszer átláthatósága és a polgári jogok védelme révén növeli a társadalom bizalmát az igazságszolgáltatási rendszer iránt, hozzájárulva a jogállamiság fenntartásához és a demokratikus értékek megerősítéséhez. Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál: John Mahrez, tisztelet tudó, magabiztos ember, szakmája iránt elszánt,tettre kész és céltudatos, aki elkötelezett személyes fejlődése iránt. Bonyolult helyzetekben is megtalálja a megoldást. Törekszik társai, és saját maga épségére, fejlődésére. Vallási és erkölcsi értékeket tiszteli, követi. Fejtsd ki, hogy mi a különbség a feljebbvaló és a felettes között: Egy rendvédelmi szervnél a felettes tipikusan azokat a személyeket jelöli, akik a hierarchikus ranglétra felsőbb szintjén állnak. Ők a vezetők, akik irányítják az egységeket és hoznak stratégiai döntéseket. A feljebbvaló azok a személyek , akik tapasztaltabbak vagy szakmailag elismertebbek, de nem feltétlenül rendelkeznek rangban magasabb pozícióval. Ez a kifejezés inkább a tudásra, tapasztalatra és szakmai elismerésre fókuszál, nem szükségszerűen a vezetői pozícióra. Mindkét kifejezés arra utal, hogy az adott személy vagy személyek fontos szerepet játszanak a rendvédelmi szervezet struktúrájában, legyen az vezetői pozíció vagy szakmai elismertség alapján. |
Utoljára szerkesztve: