DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Jeffrey Dossler.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BigFoot51_5

Pötyögtető
2024. 03. 28.
407
136
V2 karakter
Vazquez Joe Dossler.
YBKjOfV.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el.​

I. OOC KÉRDÉSEK
1.Neved és korod: Ferenc, 17 év.​
2.Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 36396| CHARACTER ID: 36281
2.1Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://imgur.com/a/45vpaBE https://imgur.com/a/45vpaBE
2.2Játszott perceid száma: 8.500.
2.3Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? 2-3 óra átlagban.​

3.Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? 2024. 06. 10-óta.​
4.Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? Első frakcióm a Parkolás felügyelet volt. Volt pár hibám ami miatt elválltunk egymástól. Illetve voltam a Nederlandse Vergening nevű illegál frakcióban is. Ezzel kivoltam békülve teljesen, és szerintem mai napig egy nagyon jó frakció. Igazából mikor kiléptem utána nem is voltam annyira az LV-n már annyira aktív. Ezután Rendőrségen voltam akadémián ahol vizsgakor buktam ki, bár itt nem voltam teljeskörű tag, bár úgy gondolom jobb ha megemlítem.​
5.Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Kovács Ferenc, vagyok. Jelenleg 17 éves. Főbb időtöltésem a See Mellett, ami sajnos mostanság kicsit meghanyatlani látszott mivel nem volt ami motivált volna a szerveren, rengeteg szoktam sportolni, jelenleg bár kis szinten egy nagyobb sérülés (( Keresztszalag szakadás )) után, visszatértem immár egy újra alakuló ifi-felnőtt csapatba. Balszélső védő, illetve balszélső támadó pozícióban játszok általában, ritkán de van hogy fel kell támadnom. További szabadidőmben, barátokkal megyünk erre-arra, vagy iszunk eszünk meg valamit. Családomban pedig kettő nagyobb vállalkozás foglal magának helyet, amiben általában énis be tudok most már segíteni. Az egyik rész épületgépészeti részen, míg a másik autószerelői-autómentői részen fekszik. Szerencsére könnyen tanulok, illetve van kitől ezért betudok segíteni mind a kettő részbe. Magamról talán még annyit, hogy nem tartom magam egy komolytalan embernek, szeretek emberekkel megismerkedni és új barátokat szerezni, valamint új emlékeket szerezni. Röviden tömören ennyit rólam. Ha lehet most mivel RP szerver, illetve itt most inkább szerintem ez is lényeg közé tartozik szeretném bemutatni az RP-s pályafutásomat, esetleg amit még érdemes tudni rólam.​
Hogyan is került az életembe? 2020-ban, körülbelül Korona idején kezdtem el FiveM-en az AR:RP nevezetű RP Szervert. Akkoriban nagyon felkapott volt ez a GTA V RP téma, ezért gondoltam nem lenne hátrányom ha ránéznék erre a témára. Miután ez megtörtént meg is fogott a téma. Akkoriban még jóval fiatalabban is már a megszokottnál mélyebb hangom volt, ezért le tudtam csalni pár évet, de akkoriban valahogy mindig tudtuk élvezni még ezt leszámítva is. Körülbelül 1.5-2 évre rá már sok mindent megtanultam, illetve kitapasztaltam a szerverről, ezért elkezdtünk Frakciók után kutatni. Elsőnek illegál terén, ezután rendvédelmet megpróbálva voltunk a szerveren, De az illegál sokkal jobban bejött számunkra akkor. 2022-től 2023-ig nagyjából 6-6 hónapot mind a kettő részen eltöltöttünk, és talán kimerem jelenteni, hogy ott tapasztaltunk meg, illetve ismertünk meg elég sok embert. 2023 Májusában volt lehetőségünk megpályázni egy frakcióleaderi posztot, amit ketten nyertünk el, én és egy közeli barátom. Így hát ezután közel 1 évi, leaderi munka vette kezdetét. Ebben az 1 évben még több dolgot sajátítottunk el, illetve érett gondolkodásunk egyre jobban nőtte fel magát. 2024-re, ahogy elértünk olyan április köré, ez volt az a hónap ahol regisztráltunk a See-re, akkor már mondhatni elaludt bennünk a tűz, ami ahhoz vezetett, hogy tovább adtuk a frakciót ezzel lezárva a FiveM-es karrierünket. Nyílván sok minden közre is játszott, a szerver közössége sem volt már a régi, nem magamat fényezve, de a mostani " fiatalabb társaság " illetve mikor mi elkezdtük, mondhatni van értelmiszint különbség. Szó Mi szó, miután vége lett az AR:RP-nek, egy rokon ajánlására regisztráltunk fel See-re. Egyedi rendszerivel, illetve sajátos megoldásaival, számunkra újdonságaival nagyon megtetszett a szerver. Párhuzamosan játszottunk, ami azt jelenti, hogy nemsokkal később V4-re is regisztráltunk. Sajnos, itt valamivel több hibába ütköztem mint anno, mivel sokszor hoztam meggondolatlan döntést, ezek nem feltétlen jail-hez vezettek de nem is a javamra szolgáltak. Itt olyanra gondolok, például V4 szerveren jelentkeztem Boxter Mechanic Shop szerelő telepéhez, 500-600 játszott percel sikerült bekerülnöm oda, amit sosem fogok elfelejteni, hogy akkor mekkora bizalmat kaptam az akkori leaderektől. Sajnos akkor még nem tudtam, hogy számomra nem lesz az a frakció ahol sok időt tudok tölteni. Akkoriban sok információt kaptam arról, hogy kezdtben milyen sok pénzt lehet farmolni vele, de utána rájöttem, hogy nem feltétlen a pénz ami éltet ezen a szerveren. Ezért sajnos hamar is meguntan a frakciót, és nem volt hosszú kapcsolatom vele. Talán ebből profitálva, az LV szerverén már ezt a hibát nem követtem el. A See-n ezek után továbbra is gyűjtöttem a pénzemet, illetve sok időt energiát belefektettem. Ezután V4-en illegál frakcióban találtam helyet, közel 1 hónapot voltam bent, abból sok időt azzal töltöttem, hogy TGF-eltem le embereket. Miután láttam, hogy inaktív a társaság nagy része, utána úgy gondoltam nekem sincs sokkal több dolgom már ott, ezért békésen elválttam a frakciótól. Ami biztos, őket sosem fogom elfelejteni, hogy milyen értetten vezették a frakciót illetve jó társaságot alakítottak ki, de mindenkinek máshogy hozta ki az élet. Miután kiléptem onnan, kis szünet után új frakciót találtam ami ismét egy illegál. Jelenleg is abban tevékenykedek és még szeretnék is sokáig. Mivel V4-en illegál foglalkozok, ezért LV-n szeretnék a ló másik végén szerepelni a rendvédelemben, na de, hogy jutottam el eddig? Volt ugyanis mikor a nyáron párhuzamban játszottuk a kettő szervert. Rengeteg dolgot megismertünk egy nyár alatt, és nyár végére LV-n is meglett az első frakcióm ami a Parkolás felügyelet volt. Itt bele sem tudtam gondolni akkor még, mennyire nem kedvelik IC az emberek ezt a frakciót. Természetesen sajnos, IC elég sok összetűzésbe volt részem az emberekkel akiknek elvittem az autóját. Utána elég volt pár hibát elkövetnem a frakcióban, és el is váltunk egymástól. Itt megint összekellett szednem fejben 1-2 dolgot, és újra elkezdeni építeni, mivel ugyanabba a hibába mentem bele mint V4 elején. Ezután kis kihagyás után, a Nederlandse Verenigining nevű illegális frakcióhoz jutottam el. Itt szépen lassan építgettem a karakterem, illetve további tapasztalatokat szereztem, de itt már láttam a két szerver illegál rendszer közti különbséget. Próbáltam hozzátenni a frakcióhoz, de nem nagyon találtam vele a közös hangsúlyt, ezt valahogy másnak éreztem mint a V4-en tapasztaltakat. Nyilván itt is közös megegyezésre a leaderrel, távozás lett a végső megegyezés saját akaratomra. Azóta vagyok frakció nélkül LV-n, de minap megláttam, hogy van tagfelvétel kettő rendvédelemben is, ez elég volt ahhoz, hogy nyerjek egy kis motivációt. Miután kiválasztottam a számomra szimpatikus frakciót, el is kezdtem egy lapot írni ide, remélem sikerrel járok, mivel nagy mérföldkő lenne eljutni LV-n a rendvédelembe, na meg persze lenne miért feljárni a szerverre. Röviden a végére még annyit, hogy így már mondhatni érzem a GTA V RP, illetve a SeeMTA közti különbséget, és bár hiba nélkül senki sem játszik, de én igyekszek minél jobban odafigyelni és minél több jó emléket szerezni, na meg persze segíteni akin lehet!​
6.Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Fentebb már említettem, hogy voltam már itt LV-n Rendvédelemben akadémián bár az akkor nem sikerült. Ezért nem adom fel, teljesíteni szeretném régi célom , hogy itt LV-n egy Rendvédelmi Frakció teljeskörű tagjaként tudjam be magam. Remélem ez sikerül, mivel ha sikerülne nekem, illetve egy közeli barátomnak akkor az valami zseni lehetne. Ahogy régi célunkat élljük majd a mindennapokban LV-n.​
7.Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Megpróbálom, összeszedni röviden tömören józan paraszti ésszel. Kiindulva abból, hogy milyen képzést kapnak az Amerikai rendvédelem illetve a Magyar, már csak az nagy különbség szerintem önmagában. Továbbá, a biztonság érzet is eléggé távol áll egymástól valamint az óvatosság. Nézzünk egy alap példát amit legyen például egy igazoltatás. Amerikában csak egy rossz mozdulatért már kényszerítőeszközhöz nyúlhatnak, ezzel nagyon sok veszélyforrást előzhetnek meg, míg Magyar rendvédelem ezt nem előzi meg, nyílván sokszor egy rossz mozdulat kérdése és hamar eluralkodik a káosz. Mivel nem éltem kint még Amerikában, de azért azt látszik, hogy a felszerelésük közel nem olyanok mint egy Magyar Rendőrnek. Végezetül, ami az Amerikai rendőröket vezényli az inkább az Igazságszolgálatatás a " Haza védelme" valamint az emberek biztonságba tudása. Magyarországon, nem feltétlen érzem/ illetve szerintem érezzük, úgy hogy mindig javunkra szolgálna a helyi hatóság. Ebbe nem nagyon szeretnék belemenni, illetve politizálni sem, de a Magyar rendőrök mentalitása jócskán levan maradva az Amcsi rendőr, illetve azok hozzáállásukhoz képest.​
8.Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Jelenleg a huszas évei második felében járó fiatalos magas, teltebb fiatalember. Szerény gondolkodásával, illetve leleményességével bármilyen problémát bármikor megold. Nincs ellensége, a jó embereket magamellett gyűjti, akivel nem érti meg magát azokat pedig elengedi magamellől. Alázatosan dolgozik a céljaiért amíg el nem éri azokat. Nyugodt természetével, még ha konfliktus is akadna valakivel a közegében, könnyen kibékíti azokat. Új csapatba, vagy közegben hamar megtalálja a helyét, ha azt a közeg is úgy akarja. Szívesen lehet segítséget kérni tőle, hisz bármikor segíti az embert amikor tudja. Összegezve egy szerény nyugodt srác, aki céljaiért él, és szeret magának közeget alakítani akikkel jól éli meg a mindennapokat, ám bármikor nyitott új embereket megismerni.​

II. SZEMÉLYES ADATOK
(Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!)
1.Teljes neve: Jeffrey Dossler.​
2.Születési helye, ideje: 1997.03.12.​
3.Állampolgárság:
[ X ] U.S. állampolgársággal rendelkezem.
[ ]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.
[ ]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.
[ ]
Egyik sem a fent említettek közül.
4.Személyi igazolvány száma: 786391GW​
5.Vezetői engedély száma: 861925AA​
6.Fegyverviselési engedély száma (opcionális): Nincs.​
7.Lakcím: Tierra Robada, Las Barancas. 27.​
8.Telefonszám: +38-76-169-1640​
9.E-mail cím: JF52@seemail.com
10.Magasság: 6,6 ft.​
11.Testsúly: 264 lbs.​
12.Etnikum: Europid.​
13.Nem: Férfi.​

III. TANULMÁNYOK
1.Legmagasabb iskolai végzettség:
[ X ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[ X ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Bachelor degree.​
2.Intézmény neve: John Jay College of Criminal Justice​
3.Végzettség elvégzésének ideje: 2019.07.12-2024.05.15.​
4.Idegennyelv megnevezése (opcionális): Angol, Német.​
5.Megszerzett szint (opcionális): Angol-Anyanyelvi szint (C1) Német középszint (B2)​

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK
(A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!)
1.Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [ X ] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: ---​
2.Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [ X ] NEM
3.Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [ X ] NEM
4.Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [ X ] NEM
5.Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [ X ] NEM
6.Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [ X ] NEM

Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam. Kelt: 10/29/2024
Aláírás
Jeffrey Dossler.

Satix

Barangoló
2023. 03. 20.
94
276
LV karakter
Wesley Sears
hiring.png

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA

Tisztelt Jeffrey Dossler!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését DEPUTY SHERIFF TRAINEE pozícióra átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

Az elbírálással megbízott Training Bureau Supervisory Staff egy tagja a dokumentumot kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött, azokat validálta.
Ezúton őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye elfogadásra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit a Training Bureau Supervisory Staff felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

signature.png

Lieutenant Wesley Sears
Recruitment Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff's Department

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.