![]() SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT APPLICATION FORM ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" Tisztelt Jelentkező! Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el. I. OOC KÉRDÉSEK 1. Neved és korod: Márk,182. Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 1024 | CHARACTER ID: 10272.1 Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://imgur.com/L1PZlZC https://imgur.com/5lNaOzu 2.2 Játszott perceid száma: 28 0902.3 Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? 3-4 órát3. Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? 4 éve kisebb-nagyobb kihagyásokkal.4. Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? Piruban voltam ,de nem kiléptem hanem a frakciót deaktiválták.5. Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Sziasztok a nevem Márk 17 éves vagyok és Nógrád megyében élek.Jelenleg közép iskolába járok gépész technikusi szakra és ez az utolsó évem itt.Utánna tervezek menni egyetemre azon belül pedig gépész mérnöki szakra.A tavai évben sikerült az országos szakmai versenyen második helyet elérnünk.Hétvégente eljárok dolgozni egy autómosóba ami itt van a városunkban.Szabad időmben a szeren szoktam lenni és a barátnőmmel.Magamat egy vidám mindig jó hangulatú embernek tartom.Én egy kitartó ember vagyok aki nem ismer lehetetlent.Mottóm:Megfelelő munkával és kitartással bármit el lehet érni.6. Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Azért mert szeretném magamat kipróbálni a rendvédelemben is.Szeretnék ennek a jó közösségnek a tagja lenni.Szeretnék új rp lehetőségeket kipróbálni.Új embereket megismerni és barátokat szerezni.7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Egy amerikai rendvédelmis sokkal nagyobb veszélynek van kitéve mint egy magyar.Amerikában sokkal több a fegyver tulajdonos ezzel a kockázat nől.Egy igazoltatás során sokkal szigorúbb szabályok vannak.Más kiképzésen vesznek részt,egy amerika sokkal komolyabb kiképzést kap.Fegyverek tekintetében is nagy különbség van.Más helyzet viszonyok állnak fent egy magyar és egy amerika között.Autókban is hatalmas eltérés van mert egy amerika autón van elől egy ütköző es ezekben általában nagy köbcentis motortok vannak.Más rangok található mind két helyen.8. Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Én egy olyan karaktert alakítanák aki nem rég végzett az iskolával és most került ki a nagy betűs életbe igazán.Kicsit zöldfülű de nagyon tanulékony.Az elején még kicsit félénk de később egyre beszédesebb és érdeklődőbb ember.Mindenkivel barátságos és kedves.Az állampolgárokkal szemben szigorú de egyben megértő és türelmes ember.Mindig 100 százalékos teljesítményt nyújt és tisztelet tudó.Keresi mások társoságát és próbál vicces lenne de úgy, hogy ezzel másokat ne bántson meg.II. SZEMÉLYES ADATOK (Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!) 1. Teljes neve: Jeffrey Craig2. Születési helye, ideje: Santa Cruz,Kalifornia,Egyesült Államok 07/07/20023. Állampolgárság:Amerikai[ x] U.S. állampolgársággal rendelkezem.[ ] Honosított U.S. állampolgár vagyok.[ ] Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[ ] Egyik sem a fent említettek közül. 4. Személyi igazolvány száma: 116795HB5. Vezetői engedély száma: 129827JF6. Fegyverviselési engedély száma (opcionális): Nincs 7. Lakcím: 77 Paradise Street, Las Venturas8. Telefonszám: +38-765-9721 10. Magasság: 5feet 3inches11. Testsúly: 170 lbs12. Etnikum: Amerikai13. Nem: FérfiIII. TANULMÁNYOK 1. Legmagasabb iskolai végzettség:[x ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[x ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummalAmennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: - 2. Intézmény neve: -3. Végzettség elvégzésének ideje: - 4. Idegennyelv megnevezése (opcionális): Angol,Német5. Megszerzett szint (opcionális): B2,A2IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK (A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!) 1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [x ] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: 2. Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [x ] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: 3. Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [ x] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: 4. Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [ x] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: 5. Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [x ] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: 6. Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [x ] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam. Kelt: 11/07/2024 Aláírás :Jeffrey Craig |