DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Jaylin Jenkins [ELFOGADVA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

cr4so

Újonc
2023. 04. 04.
43
16
pripyat
LV karakter
ZEKE VOSS

bf35b5fce163fe64a7c339becc4221b2.png

I. SZEMÉLYES ADATOK

Teljes neve: Jaylin Jenkins
Születési helye, ideje: 1401 S Grand Ave/ Los Angeles/ California/ 90015 | 03/12/1996
Állampolgárság: Amerikai
Személyi igazolvány száma: 557979RM
Vezetői igazolvány száma: 214426SI
Fegyverviselési igazolvány száma*: [—]
Lakcím: 18/Debra street/Las Venturas/San Andreas/ 90501
Telefonszám: +38-76-519-3538
E-mail cím: jayjay96@seemail.lv
Magasság: 6 feet, 1 inch
Testsúly: 185 lbs
Etnikum: Amerikai
Nem: Férfi

II. TANULMÁNYOK

Legmagasabb iskolai végzettség:
[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[—] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[—] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal

Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: [—]

Intézmény neve: Charles Evans Hughes Middle School
Végzettség elvégzésének ideje: 05/29/2015
Idegennyelv megnevezése*: Francia
Megszerzett szint*: Felsőfok [C1]

III. MUNKAVISZONY

Korábbi munkahely megnevezése: Firearms Unlimited California
Betöltött pozíció: Eladó
Munkaviszony kezdete és vége: 03/12/2020 - 09/28/2023

Szolgált-e korábban bármely rendvédelmi szervnél: [-] IGEN [X] NEM
Szervezet megnevezése: [—]
Munkakör megnevezése: [—]
Eltöltött idő: [—]

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK

Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [-] IGEN [X] NEM
Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [-] IGEN [X] NEM
Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [-] IGEN [X] NEM
Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [-] IGEN [X] NEM
Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [-] IGEN [X] NEM
Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [-] IGEN [X] NEM

V. OOC KÉRDÉSEK

Neved, korod: Péternek hívnak, 19 éves vagyok.

Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén: Körülbelül másfél éve, kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük: Egyszer már jelentkeztem Sheriffnek, viszont időhiány miatt vissza kellett lépjek.

Mutasd be magad legalább öt, legfeljebb tíz mondatban: Péternek hívnak, mint feljebb is írtam, és 1 héten belül töltöm a 20. életévemet. Júniusban sikeres érettségi vizsgát tettem le, és jelentkeztem technikumba. Szabadidőmben focizok, edzőterembe járok, és nem utolsó sorban a gép elé is be szoktam ülni. A szerveren idén csak ritkán tudtam játszani az érettségi miatt, de most hogy sikeres vizsgát tettem, így szeretnék több időt tölteni itt, ezért is jelentkeztem újra a frakcióba. Rendvédelmi frakcióban nem voltam más szervereken sem, így egy teljesen új tapasztalatként élném meg. Magamról pedig azt mondanám, hogy elég könnyen beilleszkedek új társaságokba, és hamar rám ragadnak a dolgok, gyorsan tanulok.

Csatolj linket az UCP szankcióidról: https://imgur.com/a/RyIZGWJ
Csatolj linket az UCP névváltásaidról: https://imgur.com/a/ZP3ODxC

Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miben különbözik az USA rendvédelme, a magyarországitól: Magyarországon kötöttebbek a rendőrök fegyverhasználata, míg Amerikában nincsenek olyan szigorú szabályok mint itthon. Amerikában kevésbé egységes a rendvédelem, mivel államonként különböznek a dolgok, nincs közponosítva, Magyarországon viszont igen. Az amerikai rendőröknek sokkal fejlettebb technológiájuk, és felszerelésük van, mint a magyar rendőröknek. Amerikában nagyobb a kulturális diverzitás, ebből adódik, hogy a rendvédelmi szerveknél is ott lesz ez a jelenség, míg Magyarországon ez nem nagyon vélhető fel. Az USA-ban a civil kontroll mértéke is magasabb, mint Magyarországon.
Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy miért fontos ismertetni a Miranda-figyelmeztetést: Az első és a legfontosabb, hogy ez egy alapvető jogi követelmény. A figyelmeztetés lényege, hogy ismertessük a gyanusítottal a jogait. Tudnia kell a gyanusítottnak, hogy jogában áll hallgatni, illetve ügyvédet fogadni. A figyelmeztetés meggátolja a rendvédelmi szerveket, hogy kényszerítéssel szerezzenek vallomást. Végül pedig azért nagyon fontos erről tájékoztatni a gyanusítottat, mivel a bíróság kizárhatja a vallomást a Miranda-figyelmeztetés elmulasztása esetén.
Fejtsd ki legalább öt mondatban, hogy milyen karaktert alakítanál: Jaylin egy elkötelezett sheriff lenne, akinek fontos a rendfenntartás. Jay szigorú, de az empátia ott van benne. Szűkszavú, de annál határozottabb. Ha segítségre szorul sem kér segítséget, a makacs jelleme miatt. Jaylin nem szereti a viccelődést, mivel a humorérzéke száraz.
Fejtsd ki, hogy mi a különbség a feljebbvaló és a felettes között: A "feljebbvaló" egy általános kifejezés, ami egy bármilyen magasabb rangú személyt jelölhet, míg a "felettes" egy olyan személyt jelöl, aki közvetlen irányítási hatalommal rendelkezik egy munkás felett.

Utoljára szerkesztve:
  • Hűha
Reactions: Davee_

henrock

Barangoló
2019. 03. 09.
139
314
Gödöllő
V4 karakter
Sakib Susic
LV karakter
Ernie Fergus
hiring.png

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA

Tisztelt Jaylin Jenkins!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését DEPUTY SHERIFF TRAINEE pozícióra átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

Az elbírálással megbízott Training Bureau Supervisory Staff egy tagja a dokumentumot kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött, azokat validálta.
Ezúton őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye elfogadásra került.

A jelentkezés következő lépése egy interjú beszélgetésen való részvétel. Ezzel kapcsolatban a következő 72 (hetvenkettő) órában belül értesítést fog kapni.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit a Training Bureau Supervisory Staff felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

signature.png

Sergeant Alaric Valmont
Recruitment Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff's Department

• Tetszik
Reactions: bencce
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.